28 november 2009

igår var en av de bästa kvällarna nånsin. vi var och såg idol och det var sånt jäkla ös. 12000 personer, vilken energi och vilket tryck. vågen gick runt arenan ca 10 gånger i rad, det var som man blev idol drogad=)=)=) svårt att förklara känslan om man inte var där, men jag kan säga att jag tyckte det var bättre än madonna o henne har jag varit o sett nu två gånger. och det säger inte lite! det var rätt att mariette fick lämna, låtvalet är allt! hon är kanon bra, men de andra gick rakt in i hjärtat!!! för min del står det nu mellan erik o calle. men tyvärr tror jag att nästa man att ryka är calle och sen står det mellan towe och erik, ja båda är bra, men det är erik som ska vinna, ja enligt mig iaf=) förutom det ni fick se i tv så sjöng även eddie,reza, rabih o erika. eddie var riktigt bra, precis som när nu pressen är borta, då kan han släppa loss och rabih i u are not alone, hans vackra ögon, ja han e himla bra helt enkelt=) vi såg även daniel da silva, kände oss som bönner i storstan på kändis spotting=) jihde(stavas det så=) är ju rätt snygg live. innan på dagen var jag på make up store i lund och fick en riktig kändis sminkning. jag kan nog säga att jag har aldrig varit så snygg, hihi=) köpte en pensel som man ska lägga foundation med, testade det imorse och det gick över förväntan. en riktigt bra grej=) ja så gårdagen var magisk!!!

jag tog före och efter bilder på sminkningen, men före bilden ska jag bespara er, haha....vilket blekansikte!

                          


klockan är sent men ska ändå fortsätta med julfixandet en stund till, alla stakarna o julgardinerna i köket är uppe. ska mest snygga till nu, innan alla tomtar ska upp om nån vecka=) nu är julen här och tiden kommer att gå himla fort, bäst att börja njuta i tid!!! imorgon är det dags för julskyltning och raketer i stan, ett säkert kort att julen snart e här!

 


22 november 2009

då var en härlig helg snart slut. igår körde vi till halmstad för att hälsa på emma och janne. det var riktigt trevligt. tjejsnack för oss o herrsnack för våra äldre män, hihi=) tack till er för 2 fina dagar,jag hoppas vi ses snart igen!!!

sen vi kom hem innan idag har vi inte gjort många knop. jag har dock börjat på en väns födelsedags present, hon önskar en tavla som jag har gjort o det är ju klart att hon ska få det=) och faktiskt tror jag att den kommer bli riktigt bra. jag är ju absolut ingen konstnär, jag är en pysslare som har haft turen att få till 2 stycken riktigt fina tavlor, och det ser ut som det blir en tredje fin tavla oxå=) jag vill fylla hela huset med tavlor=)

ikväll är det bridget jones på tv, inte första gången den visas precis, men den är ju himla bra.
go kväll!

9 november 2009

i slutet av november och i december är det dags för en hel del kul... fester, bowling o idol bla=) idag har jag köpt 2 st riktiga party klänningar som gör sig bra till det som komma skall. det finns mkt fint ute i butikerna nu, men dessa talade till mig, haha=) lite accessoarer så är jag fix färdig inför julens festligheter=) köpte nya morgonskor oxå...vita med ett stort hello kitty ansikte framtill. de är sååå jag=)

på torsdag är det vip kväll på jobbet, hela centrat är öppet till 23.00. vi har många fina erbjudanden, 20 % rabatt på hela sortimentet tex. samma dag har jag fått tid till vaccination för svinis....hjälp mig, ska jag ta sprutan eller inte??? vad ska ni göra? man hör många som är för o många som är emot! jag vill ju absolut inte få svinis, men inte heller få några läskiga biverkningar. ja jag vet inte hur jag ska göra helt enkelt.

idag blir det sängen tidigt, mina måndagar e riktigt trötta. sen blir det bättre ju längre veckan går=)


3 november 2009

tisdag kväll och min plats är i sängen, datan i knät och väldigt snart desperate housewifes på tvn. jag tog ett bad innan, med en massa bubblor, precis som man hade när man var liten=)

är inne i en lugn mys period, ja det är jag väl resten av året oxå men nu är det extra härligt väder att vara inne i=) det är typ jobb, träning, salongen och familjen som gäller. jobbar förtillfället bara dagar, måndag till fredag, inga helger och de är sååå skönt!!! ja såklart nagelkunderna har jag ju när jag inte jobbar på det andra jobbet, men det är så kul, hade gärna fixat naglar hela veckan lång=) nu senast gjorde jag marmorering i lila, vitt o svart på mamma, de blev jäkligt snyggt, men lite för poppigt för henne sa hon=) kan det vara åldern som spökar, hihi=) till helgen ska jag fixa farmors naglar och hon är 84 bast=)=)=) undra vad hon väljer=) köpte stickers med döskallar i helgen, kanske dem, hihi! hon ska på dop fest nästa helg så det är väl klart att farmor ska ha snygga naglar, haha=) 

nu ska jag se om jag kan få till några snygga visitkort, wish me luck=)RSS 2.0