söndag 27 april 2008

söndag kväll, lill kitty ligger i mitt knä o sussar, hon e lika bakis seg som resten av familjen=) jag knapprar på datorn samtidigt som jag kollar Sanningens ögonblick på 5:an...kul att se folket svettas av de ibland mkt dumma frågorna, osså drar de ut på svaren såååå mycket vilket är trist.

detta har varit en skön lugn dag med film o popcorn, super god middag med pasta sallad o fläskfile, en liten promenad i det fina vädret osså mys med älsklingen såklart.

igår var det då start på mitt nya jobb, helt ny affär som inte ens har öppnat än o grann e den=) massa fint att köpa, men en anings dyrare såklart än i.me.my=)

annars igår förutom jobb så drog jag o Emma till jägers, lite oplanerat men då är det oxå som bäst=) vid 8 hoppade jag in i duschen, en snabb makeover o sen i bilen till höör. några drinkar o en massa härligt snack senare så var vi på väg till dansestället=) vi kom in o då hade E.M.D precis börjat spela=) vilka granna pågar, yummie=)=)=)

image73image74
image75image77

efter lite härlig fylle snack mellan emma o mig så kom vi fram till att hetast är...tam ta da dam.....
*Mattias
*Danny
*Snygg-Erik, liten söt fjortis lista för övrigt.
något som är sååå jäkla typiskt för en "konsert" på jägers är alla som trängs o jävlas när man står o försöker lyssna o ha skoj o dansa lite...man tror ju nästan att man är på en konsert för världens bästa artist eller nåt i den stilen...när jag va på madonna konserten med 86 000 pers i publiken, va de inget sånt hysteri som det är på lilla jägers...bönner!!! eller så börjar jag bara bli gammal...hjälp=) jäkligt  tufft av emma att faktiskt palla med en party kväll precis innan resan till rhodos, jag hoppas du o lil sis har en underbar vecka!!! by the way, inte helt omöjligt att en av grabbarna i bandet är din mörke kille som du ska träffa i framtiden, hihi=) vid tre när jag hittade min söta fylle glada martin hoppandes på dansgolvet drog vi hem o var väl i säng lite över 4 i morse=)

så nu e de verkligen dags för mig att hoppa i säng så man e pigg o gla tills imorgon, sov gott alla, kramar=)

tors 24 april 08

la la la det är vår, riktig vår o man är sååå mycket gladare=) fåglarna kvittrar o hela skogen är full av fina vitsippor. snart kommer väl högsommaren, så att vi sen i juni, juli o augusti står här med regn o blåst. i tisdags var jag på landet hos anders o matade svinen, vildsvinen....de på jobbet trodde att jag skämtade=) men nä då, jag, mamma o mormor åkte till tyringe o hade en trevlig dag, gillar det himla mkt att vara där=) pallar inte skriva så mycket om vårt besök, utan låter bilderna tala....=)image64
image66

jag o mamma på anders 4 hjuling...med den susar vi omkring i skogen så det viner om öronen...mamma säger till mig, kör inte så fort, men sen när hon kör så gaaasar hon så det ryker efter oss, hihi=) vi var uppe i 50 km på stigarna, så krockar man med ett träd där så e de hej o ivaj. så hjälm är ju egentligen ett måste.

bild 2 är på de söta nassarna som vi matar med en massa bröd, de e så söta, speciellt bebisarna som har ränder på sina ryggar. bra har dem det hos anders i sina små hotell som de sover i=) han har en massa hjortar o manfår o andra djur oxå, men helt klart bäst är Doris som är en tjusig alpacka dam=) detta är inte doris, utan en annan sötnos=) men så vet ni hur de ser ut=)image67 
image68
en fin dag på landet helt enkelt=)

igår onsdag tog jag tåget in till malmö för att träffa Sofie o Liam, sötare påg får man leta efter länge. vi hade några trevliga timmar tillsammans i vår sköna malmö. käkade en underbart god lunch o såklart hade vi en massa att snacka om=) efter några timmar satte jag mig på tåget igen, denna gång till burlöv, där jag gjorde min sista dag på I.me.my. känns väldigt konstigt att jag aldrig mer ska åka in till burlöv för att jobba i min lilla affär där jag varit i nästan 2 år. ska sluta på triumph oxå, en av de sista dagarna blir imorgon. jag hoppas måns jobbar då så jag får säga hej då till han, kanske ni har hört han i reklamen för burlöv center i mix megapol radio city=) han e ingen teater apa, utan en teater gorilla=) aaahhhaaa=)
det jag kommer sakna mest med jobbet är såklart mina kära kollegor...Angelica, Rebecca, Asal, Sandra o alla andra goa tjejer man lärt känna. börjar nya jobbet redan på lördag, ska bli väldigt spännande...något helt nytt att syssla med, eller ja hyfsat nytt iaf=)

imorgon e de fredag o jag hoppas på en liten date med fina emma nu när hon e hemma en snabbis, innan semestern på rhodos, favo ö nr 1=) men nog ska bannemaj jag oxå komma dit till sommaren, ohhh längtar=)

sov gott kompisar, många kramar=)

forts 15/4-08

nu har det fixats o trixats med bloggen i flera timmar, nästan allt har gått som jag vill=) men e en hel del kvar innan jag e nöjd. nu ska jag o martin käka spagetti o köttfärssås på vilsvinskött, mumsigt gott=) det får bli en tidig kväll idag, e himla trött o förkyld plus måste vila ut inför min tur till kristianstad imorgon. hoppas hoppas jag har tur=)

ha en bra kväll, kram från mig!


15 april 2008

Ledig för dagen, wiiieee. Nu e de en slappe kväll framför datan o tvn som gäller. Säsongspremiär av Desperate Housewifes kl 21 noll noll=)

Nån skummis som verkade trevlig vid namn Martin addade mig på msn. Vi snackade lite, sen de där eviga fjortis frågorna, singel, foto, ålder, tom min längd vill han veta...så det blev en snabb blockering av honom=) När man var yngre svarade man gärna på de frågorna, men nu får man passa sig för alla miffo ute i världen.

mån 14/4-08

Jag längtar hit....

image53image54












...Dubrovnik, sommar o sol, varmt o skönt o bara helt underbart=)


image56image59













Men nu e nu o jag e här, våren i Sverige e oxå bara helt underbar, sov gott alla sötnosar=)
image61

söndag 13/4-08

sov till 11 idag, ohhh va skönt ,om det inte hade varit för den där lilla bakis känslan som kom efter de där ciderna igår. en härlig dusch senare och man känner sig ändå som en urkramad disktrasa, så kan jag nog bäst beskriva dagens formtopp=) men upp med humöret och iväg till triumph för lite säljande av brösthållare, o vilken försäljning det blev idag=) e de jag som e bra eller vad=)

tyvärr verkar jag ha dragit på mig nån förkylning o feber, så mår rätt kasst just nu, tur att jag e ledig imorgon, fast tradit det prickar in just på min lediga dag=(

lördagen spenderades först på jobbet tillsammans med jessica, alltid lika skoj=) sen kom rebecca o hämtade mig för att sen köra hem till henne o ladda upp inför sing star night med töserna. en massa chips, dippa, morot o gurk stavar, vitlöksbröd o såklart en del flytande föda oxå såklart=) himla gott va de, vi tuggade mellan låtarna, jag vann alla gångerna jag sjöng=) vid 1 drog en del vidare, jag o angelica drog oss hem med martins hjälp, silver blixten=hans saab=) tacka vet jag gps:en, utan den hade martin nog svirat omkring i malmö än på jakt efter det rosa huset =)

nä nu e jag jätte trött o jätte varm, sov gott...over and out=)



onsdag 9 april 08

nu va de väl en månad sen sist, har haft noll inpiration att skriva här. har varit väldigt mycket jobb nu ett tag, är det än egentligen, fast nu har jag två lediga dagar att se fram emot...sååå skönt. imorgon blir det tvätt , lite städning o träning såklart. på fredag tror jag att jag o mamma drar ut på en roadtrip, kanske pappa oxå följer med=) han har inget val, han både vill o inte vill dit som vi ska=) martin e iaf glad att han slipper=)

hade precis ett välbehövligt samtal med mina fina vän Jessica, vi förstår varandra och det är skönt. du är med mig, men du e där o jag e här, du vet vad jag menar. nu ser jag fram emot min lilla resa till dig=)

kanske jag har lite tid över nu dessa dagar så jag kan, iaf försöka fixa designen på bloggen. allt har hamnat helt fel och jag har ingen aning om varför=) det ska iaf bli intressant.

ohh vad jag vill till New York, inte stillas mitt sug av att de visar värsta inslaget på När o Fjärran just nu + dollarn e jätte låg=mycket rolig shopping. ska absolut åka dit en dag, men först blir det en tur till antingen Rhodos eller Kefalonia i sommar, vad skönt det ska bli.

va inne en snabbis på Scorett innan idag, kom såklart ut därifrån med ett par skor...röda o vita med röd rosett...såå fina o bara för 99 kr, ett fynd=)

nu ska jag börja med maten, kyckling med chilisås kan man kalla det och är himla gott. imorgon ska jag bannemaj göra fiskbullar och potatismos, då är inte martin hemma utan jag kan riktig njuta av det i min ensamhet. martin tåler nämligen inte lukten, eller jo han tåler det man han tycker det luktar för jävligt, så får lufta ut här rejält innan han kommer hem=)

ha en trevlig kväll. kram<3

RSS 2.0