29 augusti 2010

nu har hösten verkligen dragit in, kyligare dagar, mer regn o rusk o mörkt strax efter 20. men som jag gillar det=) det innebär mer tid inne, fler mysiga kvällar med massa ljus tända, jag o hjärtat e hemma o fixar, mer tid för pyssel o bara sitta under en filt o titta på tv. ja va finns det inte att gilla, jag diggar tom regnet=)=)=) jag har haft en fin sommar med mycket roligt som har hänt. nu säger jag hej till hösten o allt kul som e på gång! jag startar "hösten" med en film, Bridget Jones, vet inte vilken gång i ordningen som det är jag ser den. men himla bra är den, även om det finns risk för många tårar kommer att rinna, snyft snyft=)

20 augusti 2010

kan ju vara passande med en liten uppdatering efter ett längre uppehåll=)

i måndags var en häftig dag, på min 25 års dag fick vi se vår bebis för allra första gången. så nervös jag var i väntrummet, men vi fick en go bm som snabbt hittade vår lilla bebis i magen. jag ville så gärna ha bevis på att där visst fanns något levande, har ju blivit lite rundare om magen, men att få se den lilla kroppen, vinkandes till mamma o pappa, det var den bästa presenten jag kunde få.  så skönt det var att få höra att allt såg bra ut. man tar tacksamt emot alla tecken på ett liv i magen(förutom det konstanta illamåendet=) nu känner jag tom rörelser, det är sååå häftigt=)=)=)

i lördags var det kalas, efter svordomar över det super dåliga vädret puffa jag upp håret o drog på mig de nya klackaskorna. trist med ös regn då vi skulle hålla till i en trädgård, visserligen i ett tält men solen är ju att föredra=) men vädret påverkade oss inte, hade inte kunnat önska en finare kväll. en massa folk kom, så mycket kärlek, mat, kakor o skoj=)=)=) tack till alla som var där=)

en bild visar de stadiga trosorna som jag fick=) stora som hus, men säkert hur sköna som helst=) bakverken är mina, jag är bra på att göra tårtor, en tom fråga var jag köpt dem, hihi=) jag fick underbara buketter, trodde nästan jag fyllde 50 år för allt fint jag fick=) mina fina vänner angelica o dennis<3 o mitt underbara hjärta som finns här för mig, alltid<3<3<3 utan honom o familjen hade det inte blivit någon fest, tillsammans är man stark!!!

imorgon är en stor dag för mig. min bästis dotter ska döpas och jag har blivit tillfrågad att vara gudmor. det är en stor ära att blir tillfrågad, jag ska göra mitt bästa för Evelina<3<3<3

dags för sängen, kram o god natt<3

3 augusti 2010

idag har jag testat en ny grej på gymmet, nämligen strip aerobic!!! har varit så sugen på att testa detta, o efter ett svettigt pass längtar jag redan till nästa=) kunde väl inte ta i riktigt så mycket som jag ville. men det gick ändå väldigt bra. vi hade alla varsin lite halv ostadig stol att dansa o stripa runt=) hög musik och en peppande instruktör!!! ska köra med detta så länge det känns bra och man inte är för stor. sen får jag väl sitt stripa medans de andra dansar runt mig, hihi=)

igår morse 06.20 väckte martin mig. han kom in i sovrummet o berätta att det stod poliser med dragna vapen runt huset snett framför oss. jag upp som hundan, på med glasögonen=) sen smög jag fram till köksdörren. o mycke riktigt stod det poliser där o sikta på något. de skrek till någon i en lägenhet att komma ut annars skulle de komma in. såg en del poliser när jag gick till parkeringen, men vi visste inte vad som hade hänt. men tydligen var det ett inbrott, där 2 st tjuvar hade klättrat upp på andra våningen o sen tagit sig in genom ett fönster. ja miffo finns det överallt!

nu har jag tänt en massa ljus i lägenheten, dags för tisdags mys=) kramar<3


RSS 2.0