26 februari 2009

sitter på tvrumms golvet med alla mina skor omkring mig, har äntligen hittat dem, yeay=) de har varit försvunna sen flytten i oktober, har inte direkt behövt några av mina partyskor så har inte orkat leta upp dem i förrådet som är propp fullt med stuff! men då det händer lite roliga saker imorgon där det krävs att jag har lite hetare skor än vinter stövlar eller gympaskor så var jag ju tvungen att leta upp dem...leta eller köpa nya, hade ju gärna köpt nya, hihi, men tror inte martin håller med mig. så drog ut alla lådorna från förrådet, fick lite smått panik när jag inte hittade dem. kollar i den stora ullared påsen som hänger strax innanför dörren o jo där ligger dem, lätta o enkla att hitta=) nån smart person som hängt dem där, tvekar på att det är jag=)

nu har lönen kommit, hej o hå va de kliar i fingrarna i att få använda kortet=) igår blev det lite shopping på gina. my god va fina saker de hade där, länge sen jag hittade något där sist. iaf, hittade en klänning som ser ut som linne+kjol, super fin, tack louise för tipset=) sen köpte jag ett par svarta leggings o ett till par leggings som ser ut som stentvättade jeans, de senare vet jag inte om jag kommer att behålla, är inte van vid ljusa byxor, har bara svarta eller mörkblåa jeans. idag blev det shopping igen=) ett par svarta jätte sköna jeans o ett par brallor i kaki...mkt snyggt=) o allt från kappahl, lite otippad affär att hitta på mkt fint i o billigt var det, det gillar vi=) o sen så hittade jag en underbar väska från lindex, oh ska inte köpa mer snart, ska vi ju iväg till teneriffa o där hoppas jag finns mkt fint att handla, lite av nöjet med att resa är ju att shoppa=) vi fick taxfree katalogen igår, en parfym ska jag beställa, be delicious, det gröna äpplet you know=)

nu ska jag ta hand om min älskling, han e sjuk o ligger nerbäddad i soffan. mitt hjärta, tycker inte om att se han sjuk. hade jag kunnat byta plats med han hade jag gjort det direkt<3 jag hoppas ni andra e friska o krya o har det bra=) kramar från Nina<3<3<3

23 februari 2009

hela vårt sovrumms golv e täckt av kläder som jag inte ens visste att jag hade, varför skulle jag börja leta efter mina bikinis ikväll, why? försökte flörta lite med martin att han skulle plocka upp det, men där hämtade jag inget=) fast nu kan jag ju sortara ut kläder som jag inte vill ha längre, som jag sen ska sälja i lund på esplanaden i vår nån gång. jag tänker alltid att jag ska sortera ut ALLT jag inte använder, men fy vad dålig jag e på det. men denna gång ska jag lyckas, hellre för mycket än för lite. då kan jag ju köpa nytt=) jag har tom fått börja använda martins garderob, jag får inte plats i min egen. nu fick jag ett klädrensar ryck, men klockan e för mycket. ska försöka komma i säng i bättre tid idag. imorgon innan jobb e de dags för träning o då måste jag vara pigg, piggare, piggast=) sov gott alla godingar<3<3<3

ps: sänder en tanke till louise som imorgon tisdag åker till paradiset Ullared, önskar jag var med=)=)=)


22 februari 2009

söndag kväll= mys kväll med gott samvete=) har hunnit med en hel del idag. dammsugat, lite pyssel, träffat angelica, tränat 1 timme, hämtat finaste mössan hos lilla tilde, min egen gelehallon mössa=) sen blev det dusch, äta makrill mackor o nu tv kväll i sängen med bridget jones=) en himla bra dag alltså. ett bra avslut på veckan.



















här e jag o tilde i hennes gelehallon mössa o nu har jag fått mig en egen, tack faster maggan=)

igår var jag på klädparty, har något emot såna där hemma party där de säljer allt från kläder, svin dyra ljus, smycken, smink mm mm. iaf, kläderna var jätte snygga o inte alls som jag trodde att det skulle vara, provade hur många plagg som helt, till slut köpte jag en gul tunika/klänning att ha när jag åker till spanien, en vit ur tjusig tunika med broderier att ha under min snygga jeansjacka=) o såklart kunde jag inte låta bli ett jätte fint silver halsband med stjärnor på. en bra shopping dag hemma hos nån man känner, man får prova i lugn o ro, det är en hit=) 

på kvällen gjorde jag o martin super goda taco tallrikar med kycklingfärs, tacochips, creme fraise, dipsås o ost, in med det hela i ugnen ett tag, vet inte hur länge exakt, martin fixade det=) gott var det, yummie! kollade melodifestivalen, denna deltävlingen va ingen vidare hit, tyckte nog BWO var bäst, rätt så fin lugn låt. men va kattsingen tänkte EMD med när de valde kläder, ja ingen aning o snyggt var det inte. maja gullstrand, kass, sofia med den grekiska låten, nog för att jag gillar grekland, men en låt på annat språk än svenska eller engelska tycker jag inte hör hemma i svenska melodifestivalen. jag menar, grekland skulle aldrig rösta fram en svensk låt i deras schlager final, så varför ska vi? molly sanden sjunger underbart, men fy va tradi låt, sjunga om gudar o stjärnor...inget för mig, han den gamle, just det mats ronander eller nåt ja han var inte spec. bra. velvet var snygg, men lite tjatig låt, redfox något, deras låt var lite små charmig men ingen hit, fast de gick ju till andra chansen, inte dåligt...va det alla tro? petra mede var rätt så rolig, o hon hade en ur tjusig klänning på sig. på fredag e det min tur att få se en melodifestival live o på plats i malmö arena, det ska bli jätte roligt=) jag e ju lite schlager nörd!!!

nu e de dags att bädda ner sig för natten, hoppas på mkt snö o flera minus grader när jag vaknar=) kramar<3

21 februari 2009

god morgon härliga lördag=) nu måste jag kicka i gång denna dagen så den inte går till ingenting. kanske köpa en pulka o åka i backen precis utanför huset=) eller gå på klädparty, hmmm svårt val. ha en bra dag, kramar<3


19 februari 2009

idag efter jobbet så fyndade jag på hemtex, i löööövv fynd=) de gjorde om butiken till en hemtex outlet, kanske ett finare ord för att lägga ner butiken o det hade väl inte varit helt oväntat när det gäller center syd. iaf, allt var nersatt, jippie tänkte nina=) hittade super fina vita sängkläder med rosa o svarta blommor på, i ekologisk bomull, 125 kr styck, ord. pris 399 kr styck,  sen blev det en fin löpare i rosa med körsbärskvistar på=) jobbar imorgon oxå, får nog bli en runda då me, hihi, ett fredags fynd e aldrig fel=)

har fixat med en massa nyheter från dyrberg/kern idag...hittde en hel del fina smycken som jag vill ha...mycket vill ha mer...vill men ska inte köpa=) deras smycken e rätt dyra, men ack så fina=) vi ska iaf få varsett smycke från esprit då vi vann en tävling i julas, gratis e ju alltid gott, fast vi har kämpat oss till det=)

jag e ledig i helgen, ahh va skönt, vad ska jag hitta på....??? på lördag e de iaf melodifestivalen o såklart kollar jag på det. har bestämt att vi ska göra en egen variant av Grappa de luxe, alltså taco chips, köttfärs, några dip såser o smält varm ost, yummie!!! i denna deltävling ska både BWO o EMD vara med, kommer bli intressant. Jag ska nog rösta på BWO, tror att de har en bra chans i Europa.

nu e de dags att ge lilla hårbollen, Kitty=) lite mat innan jag hoppar i säng=)  sov gott godingar<3<3<3

Om BWO passar bättre i Europa, så hade EMD iaf fått min röst i att vara hetast, de är några riktiga godingar, hihi. Bilden är från Jägers när jag o Emma var där i våras.

17 februari 2009

yeay, vi fick biljetter=) så den 8 augusti beger vi oss mot gbg för att se queen of music=)
dagen kunde inte börjat bättre!!!


 
i söndags när jag skulle dra upp persiennerna i sovrummet mötte detta fina väder mig,
det ovanliga var luftballongen...det måste vara himla kallt där uppe, men perfekt väder att flyga i=)



idag e de slappe dag på hög nivå, kanske en promenad i det fina vädret men annars håller jag mig nog i soffan=) ha en bra dag*=)

forts 16/2-09

jag o hjärtat sitter i soffan med varsin dator i knät o tvn igång, sex and the city på trean, oh så bra. iaf 2 datorer, 2 personer o då oxå 2 olika sorters musik från datorerna. martin lyssnar på heat, de som gick vidare i melodifestivalen, han sa precis att de kommer att vinna hela alltet. själv så e jag inne på youtube o lyssnar för tillfället på basic elemnet o touch u right now, himla bra party låt. insåg att jag inte kommer ihåg sist jag var ute o detta är katastrof, får rycka upp mig o dra ut en helg...nån som vill me? jag e alltid festsugen vid fel tillfälle, oftast när jag sitter i bilden på väg till eller från jobbet när en bra låt dyker upp på radion. då trallar jag med o önskar att jag har danseskorna på mig, lite cider innanför "västen" o några härliga kompisar att dansa med=) har oxå lyssnat på beyonce, halo o single ladies...de är himla bra=) har youtubat Larz Kristerz oxå, de är bara bäst. jag älskar han som e lite större, min gud va han e söööttttt=) mamma förstår inte min smak på män, hihi=) kommer de, arvingarna eller scotts till björkaloge i sommar, då jag där, inget stoppar mig=)=)=)


youtube e himla kul, kolla in insane workout. herre jesus va killen e grym. något att visa för killen där hemma om han behöver lite tränings motivation. ja för oss tjejer oxå för all del=) imorgon e jag jobbe ledig, tror jag ska ha en sex and the city dag, plöja igenom lite avsnitt. alltså bara slappa hela dagen i myskläder, ja de låter inte helt fel=)

16 februari 2009

då va de måndag igen, härligt med en ny vecka. massa roligt som kan hända, som morgon...jag o angelica ska göra ett nytt försök i att få tag på madonna biljetter, denna gången genom att börja köa typ kl 8 där de säljs i butik. vi skall segra i denna biljett kamp=) konserter e något av det roligaste, alltid sån härlig stämning, justin timberlake har varit bäst, sen kommer madonna...86 000 personer på ett stort fält i danmark sommaren 06, de va skoj det.

i helgen var det alla <3 dag, jag jobbade, hade många kunder, kul. efter jobb blev det impuls shopping på hög nivå=) var ju tvungen att köpa något fint till mitt hjärta. kollade runt innan i veckan men hittade inget fint=( iaf kikade in på new yorker o hittade en underbar grön o vit rutig skjorta, så där ljus grön krispig färg o oj sååå fin han blev=) kvällen spenderades här hemma med mamma, anders, tobbe, malin, eddie, lasse o monica. vi kollade på melodifesivalen o hejade på måns, han va bäst, fast alla var rätt bra, utom markolio, kass!!! om lite mindre än 2 veckor ska vi kika på melodifesivalen live i malmö, det ska bli himla skoj=) hmm vem e de nu som ska vara med där...agnes iaf o thorleifs, blä!!!aja det ska nog bli bra=)

nä nu måste jag fixa till mig, snart dags för jobb, det snöar ute ohh va mysigt! ha en bra dag<3


12 februari 2009

idag har varit en riktigt bra dag, såna e härliga=) började med ett lass tvätt, fortsatte med att städa hela lägenheten, damma, dammsuga, torka golv, slänga skit, plocka undan o göra fint. ibland e de skoj att städa, den känslan visar sig dock rätt sällan, hihi! nu e här så fint hemma, skönt att sätta sig i soffan o bara titta sig omkring o känna att man har det himla bra=) kitty ligger på pyssel stolen o sussar o martin sitter  vid sidan om mig i soffan<3 min lilla familj<3<3

mellan städ o tvätt har jag haft tid för lite gäster=) mamma kom först med en underbar bukett tulpaner, ett grattis på namndagen till mig, då jag heter Evelina=) sen kom fina jessica med sin henrik på en snabbis innan de skulle se vår favo johan glans här i eslöv. tänk om man hade bott nära henne, bara springa över en kort stund o snacka, de va tider det.....jessica, lgh sidan om oss blir ledig snart, blink blink=)=)=)

idag har jag bokat in något som jag aldrig trodde att jag skulle våga, gå in på denna sida så får ni ett hum om vad det är. jag har starka bevis om att jag aldrig blir bra på bild, men jag hoppas innerligt att jag kan ha fel!!! blogg.se hänger sig hela tiden...grr, kan inte lägga in nån länk så sidan kommer här ist...emelieohlsson.blogg.se.

nu ska jag kika på ett program om tuttar på tv4 fakta=) en kvinna har j kupor, my god!!! jag tror inte jag ska klaga på mina något mer efter att ha sett dessa! god natt=)


9 februari 2009

god morgon, dagen börjar härligt med sol ute, e våren på väg tro? hoppas kan man iaf=) idag börjar"alla hjärtans dag veckan" o jobbar man i affär som jag gör så hoppas man att en massa killar kommer in i butiken o handlar en massa dyra smycken till sina fruar, hihi=) kom o köp, kom o köp=) dagen handlar egentligen inte om presenter, men ett fint kort från sin käresta e alltid skoj=)

sedan kl 9 sitter jag i kö för biljetter till Madonna på ullevi i augusti=) måtte vi komma fram innan de är slut!!!

annars har jag haft en toppen helg, hela lördagen spenderades hos pappa med en massa familj o släkt, tror inte att det finns något bättre än de små, Simeon, Ivan, Tilde o Melvin<3

ha en bra måndag, kramar<3

5 februari 2009

sitter i soffan o myser efter en god kvälls middag, färsk stekt tonfisk med ris, yummie! sen blev jag o hjärtat lite choklad sugna, så martin ställde sig i köket o fixade till några chokladbollar, ohh de är goa, men tror nog fortfarande att delicatos e bäst=) fast det säger jag inte till älsklingen, hihi=) varje torsdag kl 22:20 visas ett program på tv4fakta, livräddarna på bondi beach. väldigt bra, intressant att kolla på och ett stort plus är att man får se massa brunbrända kill överkroppar, hihi=)=)=) synd om martin att där bara är en kvinnlig livräddare=) kolla in det om ni har möjlighet. nu ska jag kika vidare o sen hoppa i säng. god natt till er alla<3


4 februari 2009

när jag körde till jobbet idag lyssnade jag på mixmegapol, malmö. de satt i studion o blev tatuerade live. jag e sååå himla sugen på att göra en ny fin tattoo. men problemet är detta, jag e skraj!!!! jag vet bannemaj inte om jag vågar o vet ni vad, jag skyller på åldern, för det e väl så att ju äldre man blir desto räddare blir man för allt. dock e jag ju bara 23, soon to be 24. vissa dagar tror jag att 25 års krisen är på väg med full kraft=) men iaf tillbaka till tatueringarna, det konstiga e att jag vet hur det känns att bli gaddad då jag redan har 2 st sen innan, men man glömmer ju så fort=) men tror faktiskt att en sak att avklara år 2009 är en tatuering=) ska ta mig ett snack med louise när hon kommer hem från sydafrika, brun som en pepparkaka, om vi inte ska boka tid nånstanns. hon e ung o modig, så får väl rida med på den vågen=) annars så e min o jessicas roadtrip till malmö för några år sen minnesvärd, lite hipp som happ bestämde vi oss för att tatuera oss när vi hade en ledig dag från jobbet=) sagt o gjort så åkte vi in o kom hem med varsin ur tjusig tattoo. det var skoj=) kommer du ihåg det kompis=)  denna från la inc e en favo, älskar ugglor, men hade nog inte velat sätta en på kroppen, but i stil like it=)


3 februari 2009

idag har jag varit en riktig husmor. jag har bakat bröd och lagat middag till min man=) en urgod paj ska jag servera ikväll tillsammans med en krispig sallad. mums!!! i brödväg bakade jag pauluns ,det perfekta brödet som e himla gott. allt e fixat i förväg, så de e bara att hälla i lite vatten o röra om, litet minus för de långa jästiderna...jag vill att det ska gå fort=) matlagning är inte min starka sida, eller rättare sagt det bli väldigt bra när jag väl gör det men intresset finns inte där så ofta=) tur då att martin är desto mer intresserad, så kan jag pyssla med mitt o det jag är bra på, typ tvätta o lägga alla prylar i lägenheten på plats. det är tur att man är olika, så får man göra det man är bra på. tårtor däremot e jag grym på, så på fredag kväll står jag med näsan i kokboken för att göra den godaste tårtan pappa kan få på sitt kalas=)



ha en härlig kväll, kramar<3

RSS 2.0