27 februari 2011

nu är vår kille 2 månader! såå fort tiden går, var blir lixom veckorna av? söndag just nu, typ torsdag om 10 minuter, ja det är så det känns. nu ska jag söndags mysa med mina 2 favo killar.
bjuder på en bild av vår älskling i badet, han älskar att bada=)=)=)


8 feb 2011

hej hej, allt bra med alla? mio sussar sött i soffan o martin i sovrummet. mannen är sjuk, o det skönaste att göra då är att sova. jag o mio hade en bra natt, somnade kanske vid halv 12, jag vaknade kl 5 o var pigg o då hade inte han velat ha mat än=) så flera timmar oavbruten sömn, fler såna nätter tack, hihi=) han vaknade strax efter 5, matdags, sen sov vi vidare till halv 9, o då var jag sååå trött. nu fixar jag lite här hemma, rensar ut bland kläder, smycken, prydnadssaker mm. 5 stora påsar med kläder står i vår hall, i väntan på att skänkas bort. det är så skönt att göra sig av med saker man inte behöver o använder.

vet ni vad jag inte kan se mig mätt på när jag tittar på Mio, hans små söta fötter o tår=) tårna är små som ideal makaroner o det sötaste som finns. tänk att de ska bli stora tonårsfötter med skostorlek typ 44, hjälp!!! bäst att passa på att njuta NUUU=)


RSS 2.0