14 april 2011

god fm=) idag började vi dagen vid 7, mio låg o knorra, trodde kanske att det var poop i blöjan som låg o störde, men icke. nu har vi ätit frukost o lilla killen ligger i babygymet o tittar på tv!!! ja figurerna som hänger ovanför huvudet är inte lika intressant som tvn där det rör sig hela tiden. men små barn ska inte titta på tv, så e där snabbt o snurrar på gymmet=)

efter mios nästa mål ska vi ut o gå en runda, till city tänkte jag=) se om vi hittar någon liten påskpresent=) vädret är ju inte helt illa idag, så då får vi passa på. önskar mios mormor kunde följa med men hon ska på begravning=( o angelica o evelina ska på babysim, vi vill oxå simma=) ska köpa mig något heltäckande, typ en onepiece, sen kan vi oxå bada, hihi=)

ha en bra dag, kramar från Mio o Nina<3<3<3

12 april 2011

idag har jag o mio haft en jätte mysig dag med angelica o evelina=) vi fixade vår egna öppna förskola med lek, prat o goda pannkakor. var ju en perfekt dag för att ha inne mys<3 mio fick prov sitta evelinas gåstol, typ 1,5 dm kvar tills han når golvet. men han gilla att sitta där=) nu har gossen fått mat, ny blöja o pyjamas. han sitter i sittern o "snackar" m krabban=) han är dock inte helt nöjd så snart tar jag väl upp honom så blir det mys med mamma istället. det finns inget bättre än bebis mys=) bäst att passa på, om 10 år så får man väl som högst en motvillig kram?!? time will tell=)

nu är det ett program som heter plastikturisterna på tv. åka till thailand o operera brösten, oj oj. ja det är inte min melodi, men hyfsat att kolla på. kl 21 är det desperate housewifes=)

hoppas vädret är bättre imorgon, någon som vet??? kramar

1 april 2011

vilket fint väder det har lyckats bli nu ikväll=) hade det inte varit för förkylning o tillhörande bomullshuvud hade jag gått ut på promenad, men just nu nöjer jag mig med att titta ut på den fina blåa himlen istället.

mio sitter o diggar i sittern, tuggar på handen o "pratar" med flodhästen=)

igår var vi på center syd på vipkväll, halv tolv på natten var vi hemma=) blev en massa fynd faktiskt, lite presenter, saker till mio såklart, lite till hans mamma, 2 par skor till hans pappa, ja det var en trevlig kväll. alltid kul att vara på ens gamla arbetsplats o träffa tjejerna=) imorgon ses vi igen då vi ska gå på restaurang o sen vidare för bowling. såå kul det ska bli=)


puss lillebror, säger kitty=)

RSS 2.0