18 december 2009

jippie vad glad jag blev när jag såg detta. när jag för en gångs skull är med och tävlar hamnar jag tvåa!!!! det känns som en vinst!!!!! wieee!!!!!! vilken perfekt julklapp=)

imorgon ska jag fixa ihop mitt pepparkakshus och nu ska jag slå in dagens inköp av julklappar=)=)=) bäst att ha det gjort när man e sambo med en nyfiken en=) go natt<3<3<3


13 december 2009

en härligt trött söndag. natten spenderades dansandes till rock'n roll på 85 års fest!
Angelica 25 år Dennis 30 år Daniel 30 år<3<3<3
trots lite huvudvärk imorse=) var det bara att dra sig upp ur sängen för att rufsig i håret köra till jobbet, haha! värre med martin som nu 19.30 ligger på soffan o sover gott.  efter x antal drinkar igår, mår han som han förtjänar idag, hihi=) kitty ligger oxå i soffan o sussar, hon var nog på lussevaka igår=)

nu nätshoppar jag lite julklappar, det är himla kul=)
men gäsp va trött jag e, snart blir det nog sängen...tydligen är det min favo film på tv kl 21...the holiday, nu blev jag genast lite piggare=)


2 december 2009

idag har jag varit ledig, eller igår för att vara exakt nu när klockan är efter 00.00. kände för att fixa här hemma, hann med en hel del... städa undan, hänga upp julkulor i lilla köksfönstret, städa balkongen och sätta upp ljusslinga runt räcket, handla, laga mat mm. vid 17 stack jag till salongen och strax efter kom ida och fick sina naglar jul fina! röda tippar med silver glitter på för lite effekt och sen små söta jul stickers. mkt fina!!!

nu hänger jag i soffan med min kära dator som har varit hos data doktorn i några dagar. nu är den upp hotad och nyinstallerad, jag har word och är lycklig över det=)

nu ska jag hoppa i säng. imorgon väntar träning och sen jobb. tror det är ben träning imorgon...förra veckan tog jag 190 kg i benpress, undrar om jag tar 200 kg snart?

ha en härlig natt<3<3<3


1 december 2009

så här fina naglar har jag just nu=) passande för december månad!

RSS 2.0