24 september 2009

en happy ledig dag idag=) klockan 10.00 satt jag i soffan nytränad, nyduschad o med en god ägg macka i handen. har haft mamma på besök, fixade först hennes naglar, franska med silver rand=) sen piffade jag till henne i håret med min nya Icurl. vilket hollywood barr hon fick=) jag erbjöd mig att fixa hennes hår nästa gång hon ska ut, för hon fick inte låna med sig Icurlen hem, hihi. its my new best friend<3<3<3

jag längtar till julen, när man får ta fram alla adventsljusstakarna, tomtarna, bygga pepparkakshus, last christmas med george michael hörs från högtalarna. jag ska göra om lägenheten till ett vinterlandskap, med snö på rutorna o massa gran barr på golvet, hihi=) julen är ju även en rolig period på jobbet med en massa massa kunder, härlig stämning i butiken, alla är lite gladare än vanligt. hoppas bara att vi får snö, helst hela! december månad såklart.

ska nog leta upp lite nice jullåtar på spotify nu, bra musik kan man ju alltid lyssna på, även om det är jul musik=)

imorgon ska jag köpa uggs=)

ps: grattis till mimmi, susanne o monica som har fyllt år i veckan=)

*H*A*P*P*Y* *B*I*R*T*H*D*A*Y*

här e min fina födelsedagstårta som jag gjorde när jag fyllde år, den var lika god som den ser ut, hihi=)


21 september 2009

usch för måndagar...när klockan ringer vill jag helst dra täcket över huvudet och somna om igen, men nej nej upp o hoppa är det som gäller=(=(=( ny vecka och nya möjligheter brukar det ju heta, nä tack sängen lockar mer då, haha=)

idag har jag jobbat o tränat, armarna e riktigt trötta ikväll, precis som det ska vara efter ett svettigt pass. imorgon jobbar jag dag, skönt att komma hem när det är ljust, händer inte allför ofta. ska käka knäckemacka med makrill nu o läsa nya tidningen, Laga lätt...kanske jag hittar något mumsigt att fixa i helgen=)

tjingeling<3<3<3


18 september 2009

nyss snyftat ner mig till dirty dancing. får alltid lite glädje tårar i slutet av den filmen, för den e så himla fin. idag lite fler tårar för patrick swayzes skull. avliden i veckan pga cancer, den jäkla sjukdomen!!!

idag har vi varit på kalas för Simeon 5 år<3<3<3 sissy har fullt upp med 2 kids, bjöd med henne ut på krogrundan i eslöv nästa vecka. hon har aldrig varit ute i eslöv förr, då är det väl på tiden. hade varit roligt att göra stan osäkert med syrran. ska locka med mojitos o hmmm, barnpassning på fredag när de ska till ullared...lyckostar=) undra vad som krävs för att martin ska följa med mig dit??? får tänka vidare på det...fast klarar mig nog bättre med en tjej kompis som har shopping i blodet, precis som jag=) börjar ju närma sig jul, lite julklapps shopping där e ju aldrig fel. pysseldag fick vi iaf inbokat=)

nu e de sängen som gäller, jobb o klädparty imorgon. sen ensam kväll hemma, gött=) ska nog njuta av kvällen med glass, blåbär o twilight. jag skulle vilja att det blev så iaf, den som lever får se=)

sov gott godingar<3<3<3


15 september 2009

god morgon sköna dag. uppe med tuppen, 9.00=) har precis bokat biljetter till en av veckofinalerna i idol. ska bli himla skoj att se=) hoppas att de gör bra ifrån sig den dagen vi ska se dem.

idag kommer min vän maria hit. vi ska göra naglar på varandra, så det lär ju ta hela dagen=) vet inte vad jag ska ha än, samma sak varje gång...för mkt att välja på=) klarade mitt prov i fredags, så nu är jag diplomerad nagelteknolog. känns himla bra ska ni veta=)

nu frukost, mums mums!!!

10 september 2009

det långa håret på presentations bilden är ett minne blott. idag klipptes det av o typ färgades brunt, eller ja några slingor iaf=) jag tror jag gillar det...svårt att säga innan man har tvättat o fixat det själv. idag fick det ju proffsigt fix av frisören. 
 
nu e jag ledig i 3 dagar, det är nice=) fast har mycket inplanerat, helst vill jag bara mysa rundor här hemma men det får väl vänta. imorgon är det malmö som gäller, förhoppningsvis kan jag köpa mig en liten flaska champange sen o fira det roliga som jag hoppas går av stapeln. wish me luck=)

nu ska jag bädda med nytvättade sängkläder o sen hoppa ner o läsa några sidor i min nya bok=)

sov gott godingar<3<3<3


3 september 2009

jo då, klart att jag var uppe med tuppen o tränade i morse=) trodde martin glömt att jag skulle med, låg kvar när han gick upp. men sen kom han in o drog täcket av mig, fy va jag var sur=) men det gick bra. gick o sprang på löparbandet i 71 minuter=) kändes himla bra när det var gjort. annars har jag jobbat. imorgon ska jag köpa nya skoj, jippiieee=) nu ska jag vi kika på en wallander film. behöver inte gå upp så tidigt imorgon, SKÖNT=)=)=)
 eller så vänat jag med sko shoping imorgon o tar en hel dag med martin på lördag, burlöv, ikea, panduro...det låter som en bra ide....tror ni han oxå tycker det, hihi=) han blev ledig från sitt jobb, klart han ska med o shoppa då=) eller blir det kanske esplananden, det återstår att se=) go kväll!!!


2 september 2009

idag har varit en toppen dag. hunnit med massor av saker, skjutsat mormor till doktorn, tagit mitt blodtryck, som än en gång låg bra, skönt! jag o hjärtat har varit på skatteverket o banken ang mitt företag. har numera ett företagskonto, spännande o lite scarry=) lite hushållsarbete har fixats med, sen vid 3 tog jag pågatåget in till malmö för att gå en dekorationskurs på nagelskolan. i 3 timmar satt vi 4 tjejer o hade det himla trevligt. jag menar va annat kan det vara med glitter, nagellack, en massa inspiration o de bästa lärarna. när kvällen var slut fick jag lite kvalitetstid med pappa som skjutsade mig hem, thanks dad=)

till helgen är jag ledig, ska bli trevligt. en sak jag längtar till är när martin e på jobbet=) o jag kan slå mig ner i soffan i lugn o ro, sätta igång filmen Twilight o bara njuta! blir 3e gången på en vecka som jag ser den då. den är helt underbar o edward är bara underbart vacker(snygg=) i filmen. martin har inte sett filmen men dissar den ändå...han vet inte vad han missar.

nu ska jag skutta i säng, har lovat martin o följa med o träna imorgon 07:30, usch o fy va tidigt....känner mig nog lite krasslig=) på fredag däremot, då kör vi=)


RSS 2.0