Söndag idag

nyss kommit hem från jobbet, bara katten hemma o hon satt på lådan o gjorde sitt, så ingen kom o mötte mig i dörren=) nu leker hon med ett av mina diadem, bra att de kommer till användning. oj va de smäller raketer...undra hur kitty ska klara sig imorgon?

kollar på one tree hill nu, tror iaf att det heter så...finns nån som heter peyton, nathan, lucas, brooke...alla har legat med alla typ...lucas killen öppnar inte upp sina ögon riktigt....irreterande.

nu kom mitt hjärta hem från jobbet, han e helt slut...jag som har smittat han med förkylning, han har bomull i huvudet, precis som jag hade. ska pyssla om han så han känner sig som en riktig prins, för det är han värd.

idag kommer mina serie figurer ner från söderköping, var några månader sen jag såg dem sist. ska bli skoj att få umgås i några dagar.  nu ringde fia o de är framme, så nu drar jag till mormor=)


ha en trevlig söndags kväll=)


jag vill ha....

...en fjärils tatuering på min innerarm, triceps för att prata på träningsspråk=) typ en sån här. men de e svårt att hitta the one.

måste säga till min vän, det måste vara underbart att vara förlovad...vill oxå<3 
image12

nu e de dags för kladdekaka o grädde...de e kärlek det med, specielt för att mitt hjärta har fixat det<3

oj, redan 2 inlägg idag, de va ju skoj.
Back....again

ja nån bra uppdaterare är jag ju inte...har annat för mig.....=) jobb, hemmet, katten kitty, pyssel, soon to be sambo<3 mm mm. så det får bli få men mer intresanta inlägg, hihi.

snart nytt år, 2008...shit va tiden går, vet inte hur nyårsafton ska firas än...men då brukar det oxå bli bäst.


sitter här och skriver om mig och tänker att vem fan är intresserad av detta...är nog en av anledningarna till att inläggen blir så få. men ska ge det ett försök.

vi har blivit med bebis katt...Kitty, svart som natten men ändå solstrålen i vårt liv...mamma försökte smuggla ner henne i jackfickan när hon gick för en stund sen,hihi! men hon vill stanna här, busig är hon, men de e så kattungar ska vara.image11 på bilden har Kitty lånat mitt strass armband för att ha det som katthals-
band...ja det ska börjas i tidig ålder det här med bling bling=)


just det....jag ska bli moster...igen, denna gång hoppas jag stenhårt på en liten tös=)=)=)=) är himla sugen på att köpa massa bebis kläder, tös kläder finns det mest o finast av.

har precis ätit klart av kvällens middag, pommes o kyckling file m super god gurk o fetaost sallad, så nu e man mätt o go.


nu ska jag o min älskling slappa i sängen o kolla in nån disney film på 5:an, kanske spana in Ikea.se oxå för att se vad vi ska shoppa till lägenheten.

ja nu blir det väl ingen uppdatering på ett tag=) ha de bra o gott nytt år...kram.

RSS 2.0