27 juni 2010

denna helgen har varit toppen, sol, vänner, familj i dagarna tre. jobb imorgon, bara 8 dagar kvar, sen semester i lite mer än tre veckor. det kommer bli underbart, åka iväg, planera för framtiden, ladda batterierna inför det som komma skall=) nu ska jag krypa ner i sängen, telefonmöte på jobbet imorgon, så får gå upp lite tidigare än vanligt. är det bara sol så är det inga större problem=) inatt när vi gick o la oss, hade det redan börjat ljusna igen, klockan var då 03:30=) go natt till er alla<3

7 juni 2010

då var det dags för en uppdatering=) på tiden eller hur, hihi=) har haft en härlig sommar helg. började i fredags med martins underbara pizza på balkongen i strålande sol. min kille är toppen på att laga mat, jag älskar hans tomat o mozzarella pizza=) lördagen spenderades mestadels hemma i mammas trädgård, jag läste, solade lite, sen på kvällen hade vi gjort pastasallad o grillade gott kött, mums! kvällen avslutades med en omgång plump, jesus vad kul det är. man måste satsa för att vinna, det gjorde jag men hamnade på en tredje plats av fyra=( söndagen var ju precis lika solig, efter lite måsten, kilade jag hem till mamma, där var tobbe o malin, denna gången var vi 5 personer som spelade plump o denna gången VANN JAG!!!!! söndagen avslutade jag i soffan, vi kollade på den sista millenium filmen, så så bra=)

vill gratulera mina vänner Emma&Janne till förlovningen<3<3<3<3 ni är så fina ihop, fällde en tår när jag satt o kikade på era fina bilder från helgen som gott. jag hoppas vi ses snart=)

nu sitter jag o försöker se filmen oceans 13 på kanal 9. men efter 3 reklampauser på en halv timme så ger jag snart upp. jag är inte förtjust i reklam men desto mer i de tjusiga herrarna i filmen, hihi=) pitt o clooney, jag tror inte jag behöver förklara så mycket mer, haha=) män över 40 kan vara rätt nice=)


RSS 2.0