25 augusti 2009

25 augusti och vädret är fortfarande fint=) då blir kanske inte hösten så lång. har en massa att planera in, längtar tills imorgon då jag får schemat o kan göra det! att råda bot på en lång mörk tid som komma ska är att ha en massa roligt inplanerat i veckorna. jag ska bla trycka in esplanaden, ett härligt besök hos emma o janne med ullared, lite pysselkvällar o en massa träning på gymmet. osså ska vår lägenhet bli tip top innan den 1 november har jag bestämt=) o snart e de dags att börja göra julkort, hihi=)

på fredag är det dags för nagelskolan=) jag ska fixa på maria o tvärtom=) vill ha lila glitter denna gången tror jag. fast hinner nog tänka om många gånger innan dess=)
 
nu ska jag slå mor en signal o höra om hon e sugen på glass i trollsjön=)

21 augusti 2009

hittade den här, tyckte den var lite kul=)

1. Ditt namn:
Nina

2. Ditt gangsternamn (De tre första bokstäverna i ditt riktiga namn, plus izzle):
Ninizzle


3. Ditt detektivnamn: (Favoritfärg och favoritdjur, på engelska):
Pink cat


4. Ditt såpoperanamn: (Ditt mellannamn och gatunamnet, där du bor):
Louise Rönneberga=)


5. Ditt Star Wars-namn: (De tre första bokstäverna i ditt efternamn, de två första
bokstäverna i ditt förstanamn, de tre första bokstäverna av din mammas förstanamn):
Petnijea


6. Ditt superhjältenamn: (Din andra favoritfärg, på engelska och din favoritdricka):
Bluemojito


7. Ditt vittnesskyddsnamn: (Din mammas mellannamn):
Cecilia


8. Ditt gothnamn: (Black, och namnet på ett av dina husdjur):
Black Kitty


ikväll har jag varit hemma hos mamma o käkat middag. de hade gäster så jag passade på att joina så slipper jag laga mat idag med=) imorgon ska jag dock laga till tacos, mums mums. min älskling är i halmstad och går personlig tränare utbildning. 12 dagar utan honom, lite trist, eller rättare sagt MKT trist=( ja ja, jag har ju katten=) nu ska jag nog poppa mig en skål popcorn, kanske kolla en film. trevlig kväll=)


18 augusti 2009

då var det gjort...

...nu sitter det en ny fin tatuering på armen. jag kan inte se mig mätt på den, så snygg är den=) stina på eyescreamtattoo är underbar. härlig människa o såklart en toppen tatuerare. nu är den inplastad och inte till sin fördel för fotografering. men stina lägger nog ut en bild under kvällen, länkar då=)

funderade imorse om jag skulle ta på mig mascara eller inte, trodde kanske att jag skulle gråta för att det gjorde fruktansvärt ont. men nej så fel jag hade. klart det gjorde ont, men inte lika ont som lilla hjärtat på handleden gjorde o den tog väl ca 50 sekunder att göra till skillnad från denna som tog ca 2 timmar att göra. jag pep inte en gång, utan hon tyckte jag var duktig=)

nu ska jag lägga mig i soffan, kika på friidrott o läsa en ny tidning=)

här är den=)

16 augusti 2009

idag för 24 år föddes jag, hårig som ett ägg...alltså inte ett endaste hår på skallen förräns jag blev minst 1, hihi=) kalas blir det under dagen med de nära o kära. kakor har jag bakat i massor, tårta fixad av moi såklart, bagarmästaren i familjen, eller iaf tårtmästare, sockerkakan igår blev döbakad, oops, så kan nog inte kalla mig bagarmästare=)
Jag önskar mig själv en underbar födelsedag, kramar till er andra<3<3<3


bild från förra årets birthday med papi i bakgrunden=)


13 augusti 2009

ligger i soffan med mitt tjocka täcke över mig. kitty ligger sidan om o sover sött. jag är sjuk idag, lite mer än vanligt, hihi=) jobbade igår o när jag kom hem hade jag nog den värsta huvudvärken som jag nånsin haft. kunde absolut inte stå upp för då bankade det i hela huvudet. sen kom febern, ja fy fan. tänker dock att det kunde varit värre. är tacksam för att man ändå är frisk trots en släng av (svin) influensa. när ska man egentligen misstänka svininfluensa? aja jag ger det några dagar till.

nu ska jag kika i skafferiet efter något gott att äta=)

Ninas naglar=)

här e några bilder på naglarna jag gjort=)

   

    

på en bild är händerna mina, kan ni gissa vilken bild???

9 augusti 2009

nu e vi tillbaka från paradiset, funderar starkt på att köpa öde hotellet som låg mittemot vårt hotell, måla om det i rosa o vitt, fylla poolen med turkost vatten, anställa lite sverige trötta släktingar o bara leva livet långt borta från eslöv. det hade varit något det=) vi har haft det jätte bra, kan man ha något annat i ett varmt soligt land? tror knappast det=)

de 4 dagarna som vi nu har varit hemma har försvunnit i ett nafs. lika mycket att göra som innan vi åkte, inte en lugn stund. känns som jag behöver semester för att vila upp från semstern. inatt var vi hemma vid halv 4. var i gbg o såg Madonna. ohh va hon e bra. så jäkla vältränad o snygg, hon blir 51 år om exakt en vecka, samma dag som jag bli ett år äldre=) i fredags var jag på nagelskolan, angelica var min modell. blev rosa propaint på franska denna gång. jätte fint. klarade teori provet om naglar med endast ett halvt fel. såå himla skönt! fick reda på det på transfer bussen till hotellet första dagen på rhodos, som jag bestämt med maria firades detta med x antal mojitos, mums va goa. ska genast leta upp drink recept på det o bjuda på nästa helg när de e kalas=)

    

   

en liten mix av våra greklands bilder. de 4 översta är på vårt hotellområde. bilden på mamma o anders...han är absolut inte lika full som han ser ut, inte alls faktiskt, han e bara väldigt svår att få till ett bra foto på, hihi=) sista bilden är på jennifer o martin som dansar disco inne på colorado o ja martin har fått i sig några drinkar där=) på mig finns inte en enda dålig bild, vill inte heller lägga ut de bra för då blir alla bara avundsjuka på mitt sinne för att bli bra på bild. ha ha nä sanningen är att jag letar fortfarande efter en bra bild på mig. återkommer eventuellt med en bild senare=)



hittade en söt=) perfekta brillor för maskerad, hihi=)=)=)

1 augusti 2009

hej sverige=) en liten rad till bloggen har fran rhodos.
vi har det toppen...solar o badar hela dagarna. kvallarna spenderar vi forst i hotellmatsalen o en underbar buffe, ahh va vi ater=) sen ar vi antingen i rhodos stad eller i ialyssos.

emma o jessica...va pa colorado, vart favo stalle nar vi var har=) vilken kottmarknad, man tog illa vid sig nar man sag alla de fulla sma tjejerna som stod o hangla med en massa killar o blev tafsade pa. fy fy fy! jag hoppas de ar smartare an de ser ut. lite andra tider mot nar vi var har.

igar va vi pa ett dansestalle, elli. sa bra musik de spelade dar, en san dj hemma o vi hade dansat som tokar, hihi.

nu ska vi kila till var bungalow, kanske losa lite souduko innan laggedags=) har nog last ut 7 bocker av 8 nu. tar oftast bara en dag=)

ha de bra....soliga halsningar fran Nina<3<3<3

RSS 2.0