25 februari 2010

idag började bok rean, jag som älskar böcker va såklart på plats! gick där en stund innan jobbet började, fick med mig en tung påse därifrån. 8 stycken blev det=) 1 orkidee bok, en kak bok, 1 inredningsbok, 2 st deckare, en bok av david batra, den heter typ den som inte plockar bort luddet ska dö=), en bok av andreas carlson i idol juryn, osså skönhetsskolan i kabul. så nu har jag lite att läsa ett tag framöver.

efter jobbet var det dags för ett träningspass, det var himla nice. första passet sen innan thailand, nu e vi igång igen!!! jag var brunast(förutom martin) på gymmet, härligt=)=)=)

imorgon blir en lång men rolig dag, först jobb såklart=) sen är det genrep av melodifestivalen i malmö, kul kul kul=)=)=)

god natt<3<3<3

22 februari 2010

damp ner i soffan, zappade lite och såg att en shopaholics bekännelser precis börjat. såg den förra året när jag var hemma själv i några dagar, inte precis martins typ av film=) älskar författaren som skrev boken, men var ändå skeptisk till filmen, men det borde jag inte ha varit, för den var hur bra som helst. och nu ska jag se om den igen=)

borde egentligen ställa mig vid spisen som en riktig kvinna o göra mat till min man, men det får vänta, hihi!

nån mer än jag som längtar till våren??? jag ska inte klaga, har ju inte ens varit hemma i en vecka men nu får det vara nog med snö...tänk när all denna snö ska smälta. då kommer hela sverige flyta. fortsätter det såhär får jag köpa nya vinterskor. och det är man ju inte så sugen på när vårkläderna börjar inta affärerna. fast jag är mest sugen på inredning just nu. vi ska göra om sovrummet o har redan mina ideer om hur det ska se ut. ev blir det en tur till svågetorp till helgen. där finns ju både ikea, stoff o stil, ilva ja säkert fler nödvändiga affärer. förhoppningsvis blir det jag o min vackra gravida vän som tar oss en roadtrip. på fredag blir det iaf att vi åker in till storstan, för då ska vi se genrepet av melodifestivalen. de ska bli skoj, sen har jag hela lördagen o söndagen ledig...så skönt=)

nä nu måste jag verkligen börjat med maten till min älskling kommer hem. bjuder på en bild från thailand så länge=)nä det är ingen säl som ligger o guppar i vattnet det är en svensk albino, hihi=)=)=)

18 februari 2010


gjorde ett litet kollage, har aldrig testat det förr, lär göra det igen för det var kul=)
detta representerar den 14 februari 2010 då jag o mitt hjärta förlovade oss<3<3<3

igår kom vi hem från en riktig drömsemester, vi landade mitt i ett vinterlandskap. nu snöar det mega mycket, vi skulle egentligen hämta kitty, men stannar nog hemma ist, inte värt att ge sig ut. får passa på att rymma upp här hemma, finns väskor o nytvättad tvätt, prylar o nyinköpta saker precis överallt. börjar jobba imorgon, nästa lediga dag blir nästa vecka på lördag. köpte ett underbart smyckeställ för örhängen i bangkok, ska fixa med det nu=) gissa hur många väskor jag köpte på semestern??? 5 st, hihi...helt underbart vackra är dem. har lovat martin att jag ska byta väska varje dag, så att alla kommer till användning.

ska in o kika på en födelsedags present nu, många som nollar o femmar i år=)

kramar!!!

RSS 2.0