14 maj 2010

idag är en väldigt speciell dag, min fina vän angelica födde inatt sin dotter Evelina<3<3<3 vilket mirakel det är med barn, ena minuten ligger de i magen, tryckt o säkert o i nästa är de ute i världen som en egen person med krav o behov. under dagen har jag blivit uppdaterad med bilder av mamman=) redan igår när hon skrev att hon hade åkt in på förlossning blev jag gråtig!
o idag har jag fällt lyckotårar mest hela dagen! jag längtar tills jag får träffa dem alla<3<3<3<3 bra jobbat kompis, du är bäst<3<3<3


angelica o dennis, nu nyblivna föräldrar, Grattis<3<3<3

9 maj 2010

idag har vi jagat vildsvin o grillat för första gången i år. när vi stod o väntade på korven frös jag näsan av mig=) fanken vad det är kallt nu, ingen vårvärme i sikte=( ska nog förtydliga det där med jagat vildsvin, alltså vi typ sprang efter dem i en hage för att få in dem i en annan hage, de små sötnosarna hade rymmt. vi lyckades inte så bra, men när sen anders gick iväg med vera(hunden) så kom alla de små nassarna springandes efter en stund. vera har väl aldrig sett ett vildsvin innan, men tydligen på e hon en exellent grishund=) i love landet, skulle mycket väl kunna bo i ett fint hus i skogen=)

ser ni den underbara rosa fotöljen, den ligger högst upp på min önskelista=)=)=)

i onsdags o torsdags var jag ju i Sthlm med jobbet. såg inte en enda kändis, men ska ju snart upp där igen, så ger inte upp än=) det var 2 väldigt intensiva dagar men vi hade det väldigt roligt. i onsdags var vi på melker anderssons restauran, le rouge. vilket ställe, så så vackert!!! lite som moulin rouge. vi var 4 töser som tog varsin drink när resten hade gått hem, mojito...mikke mikke god=) en rolig bartender var det, till idas drink berättade han dess histora för oss, vi bara, men ge oss drinken för fasiken=) vi var törstiga, haha!

yenni med fina bebismagen, maria som gifter sig om 2 veckor o ida som snart har varit gift ett år=)

vi skåningar vet hur man tar för sig i Stockholm=)

det har varit en omväxlande vecka, ena dagen svin i skogen o nästa konferens i sthlm. but i like it!!!!!
nu får vi se vad nästa vecka har med sig=) ha en skön söndag kväll=)


3 maj 2010

jag sitter o e lite skrämd. har gjort kyckling i ugnen o har använt en elektronisk äggklocka, vet ni vad jag menar? iaf, kyllingen var färdig och jag går o sätter mig vid datorn. efter ett tag börjar klockan pipa, konstigt tycker jag för jag har ju inte satt igång den igen, jag går o stänger av den, till datorn igen...efter en stund börjar den pipa en gång till. fatta va skumt!!! nu e jag lite rädd att den ska börja pipa igen, om det händer kastar jag ut den genom fönstret!!!!

på onsdag flyger jag till sthlm, jag ska på bc konferans. ska bli kul o spännande=) vi firar ju 150 år, Hallbergs Guld, så det blir nog lite kalas feeling över det hela. som den småstads tjej jag är, hoppas jag få se nån kändis, haha=) får väl börja packa snart, har de samma mode i sthlm som i skåne tro???=) måste bestämma mig för en klänning som jag ska ha med. lutar åt den jag sydde upp i thailand.

vi hade emma o janne här på besök i lördags, alltid så kul att träffa er<3<3<3 vi bjöd på lax o potatistårta. sen hade jag bakat foccacia bröd, morotskaka och kladdkaks muffins, vi blev propp mätta=) janne o martin har funnit varandra, de gillar samma sorts musik, gammal musik som var poppis när de var unga, hihi=) de satt i soffan o sjöng, ja de e kära våra äldre män<3 tack för en härlig kväll! snart kommer vi till halmstad=)

ha en trevlig kväll<3


RSS 2.0