27 januari 2009

idag har jag haft en skön ledig dag från jobbet. jag började med lite work out på morgonkvisten=) 50 minuter konditions träning, härligt=) madonna o hennes snygga kropp på mtv peppade att kämpa ännu hårdare...!!! hem o duscha för att sen gå hem till farmor o äta köttbullar. min syster plus sötnosarna Simeon o Ivan var där o hälsade på. vilken goding ivan är=) en riktig liten pudding. nu på em har mamma varit här, vi har pysslat. hon med pärlor och jag med våra rhodos kort. albumet börjar bli klart nu, har snart satt in typ 300 bilder snyggt o prydligt. måste bli klar med det innan nästa resa så korten inte bara blir liggande o skräpar. nästa grej att göra är några alla hjärtans dags kort till nära o kära som man tycker lite extra om<3<3<3 vad vore jag utan pyssel=)

kikar på programmet Unga mödrar på femman, danskar verkar vara lite pantade, sitter inomhus o röker med sitt barn sidan om sig. klart att det finns svenskar som oxå gör så, men gör man så borde man inte ha barn. 16 år o mamma, my god då är man ju barn själv...!!!

idag firar min lillebror o hans flickvän ett halv år tillsammans, så kärt<3 känns som det är längesen sen man firade några såna dagar...ohhh älskling idag har vi varit ihop i 3 år 27 dagar o 5 timmar, puss=)=)=) jag o martin har ingen speciell dag, eller jo alla dagar e speciella för oss, men ingen årsdag. vet iaf att i mars nångång har vi varit tillsammans i 2 år<3

klappade världens sötaste hund innan idag, en härlig rottweiler vid namn zazou. Men, vad de luktar!!! riktigt stinky=)

ha en bra kväll, kramar<3

24 januari 2009

hej hej. nu e de helg, hå hå va skönt! jag e ledig o de e hjärtat med=) har spenaderat några timmar i eslöv city idag, snackat med angelica, kollat efter glas som vi ska köpa, jag har köpt present till pappa en sodastreamer o sen har martin o jag inhandlat en bakmaskin. så nu ska de börjas baka bullar o bröd=)
ska alldeles strax börja piffa till mig inför kvällen, vi ska iväg o bowla...jag gillar bowling, minst 5 strikar ska jag göra ikväll=) så på med lite glitter ögonskugga så kan kvällen börja=) kanske platta håret oxå tom=)

vi sitter här sidan om varandra,hjärtat o jag, han med sin data o jag med min. han bokar en resa åt oss, yeay=) så i slutet av mars bär det av mot varmare vindar, nämligen spanien o teneriffa. är med blandade känslor som jag åker dit, vill egentligen absolut inte till kanarieöarna, precis som alla andra svenssons, men va gör man, trodde aldrig att jag skulle sätta min fot i spanien, iaf inte så länge rhodos finns=) nån som har varit på teneriffa o vet något bra om denna plats? usch usch usch!!! men det blir säkert hur bra som helst=)

ha en härlig lördag, tjingeling<39 januari 2009

sitter o degar framför datan innan det är dags att köra till jobbet, jag borde plocka undan julsakerna, så slipper man det imorgon. jag och martin har 2 lediga dagar tillsammans framför oss, lördag o söndag. helst skulle jag bara vilja slappa här hemma, gud vad jag älskar att vara hemma, hihi=) men som alltid finns det en massa saker man vill o borde göra, tex
*städa ut julen o alla barr som ligger på golven o i sängen, duschen, i skorna...!!!
*tvätta på lördag, yeay
*köra till burlöv center
*hälsa på sis o ivan, han bara växer o växer, vill träffa lill plutten så mkt som möjligt nu när han e liten.
*sopsortera, vi har ett berg av saker att slänga, jag tar det här m sopsortering väldigt allvarligt, hihi=)
*träna, minst 2 gånger, helst iaf=)
*köra till höör o köpa upp ett presentkort jag har fått=) pengarna bränner i fickan, hihi!
*köra till panduro o köpa upp ett presentkort som jag fick i julklapp, men inte utan syster o hennes rabatt=)

får helt enkelt se vad vi hinner o väljer att göra. nu ska jag hoppa in i duschen o göra mig fredags fin till jobbet, hmm vet inte vad jag ska ha på mig idag, de svarta kläderna eller kanske de svart kläderna, e trött på svart...till helgen ska jag köra uteslutande på färg=)RSS 2.0