24 oktober 2008

hej o hå, då va jag här en kort stund igen. lever just nu på resande fot då vår lägenhet ser fööörrr jävlig ut!!!! jag är arrrrgggggggg o jäkligt förbannad!!!!!! i onsdags pös det rök från öronen=) nissen vi har "hyrt" för att fixa vårt place är nu inne på tredje gången av spackla, väva o måla...fattar ni han har gjort det en, två o tre gånger...de 2 första gångerna har det blivit kasst med en massa bubblor i tapeten, så det har bara varit att riva ner allt och sen börja om. så nu ångar vi av alla tapeterna för hand, det tar en jävla tid. vi skulle ha flyttat in förra veckan, men som läget är nu blir det kanske inte förrens om 2 veckor, ahhhh!!!!!!!!

veckans bästa är att jag har blivit moster till en underbar liten påg, den 22 oktober kl 05:35 kom han till världen. 3750 gr tung och 52 cm lång. en riktigt liten guldklimp. idag har jag myst med systerns familj, suttit med sötnosen i knät, tittat o hållt i de små fingrarna=) så liten, så liten...tänk att vi alla varit så små en gång.

                                                                

några timmar spenderades i malmö idag, hann såklart med lite shopping och en riktigt bra jobb intervju=) shoppingen som gjordes var, fint pyssel tejp, rosa lunchlåda, en massa siden band, små glas burkar, ett prydnadsord i trä, rött med ordet LOVE o Sex and the city filmen=) annars e de jobb hela helgen, ska slutstäda malmgatan o kanske ha tid för att bara vara, en eller två minuter typ lördag kväll=) go kväll på er alla=)

14 oktober 2008

idag har jag varit ledig o jag skulle ha hunnit med sååå mycket, varför blir det aldrig som man har tänkt sig....grrr!!! bara en låda har blivit packad idag, men än är ju inte dagen slut=) 2 stycken till ska det bli. men först ska jag bli en liten matmor o dra på förklädet o göra nån mat, i wish jag var lite mer påhittig när det gäller mat.

ändrade planer...nu drar jag till lägenheten...hej svej=)

update: nu e jag hemma igen o vi har fixat mat...blev stekt fisk o bulgur o en jätte god sallad. för typ ett halvår sen hatade jag sallad, tyckte det var kaninmat, nu kan jag inte få nog, det är ju sååå himla gott=) o en massa rödlök till det, yummie!

nu ska jag kolla igenom mitt cv, dags att skriva en ny jobbansökan=) sheit va skoj om jag hade hamnat där=)=)=) då hade livet varit ännu gladare än vad det redan är=)

ha en skön natt<3

till denna bölar jag alltid en skvätt, har sett den varje kväll i en vecka nu=)

12 oktober 2008

då va denna helgen gången, snabbt som attan har det gått. hela o då menar jag verkligen HELA fredagen spenderades på ikea. ja iaf från 11 till halv 5 o pust säger jag, de e jobbigare än ett riktigt tufft arbetspass. mkt fick vi med oss hem, men ändå fattas en hel del. men det får la komma allt eftersom. kvällen spenderades hemma hos mamma o tobbe som hade lite kalas med god mat o tårta=)

lördagen bestod av jobb hela dagen, ett härligt pass tillsammans med louise=) väl hemma käkade vi lax o pommes, yummie!!! sen tog jag plats i sängen med datan i knät o bara hade det skönt! hjärtat kilade ut o handlade lite lördags gott, sen var den kvällen gjord=) lite film tittande, be kind rewind o sen slockna mina grönblå=)

idag va de jobbedags igen, sen kollade jag o martin in center syds utbud av stövlar till moi. hittade ett par super fina svarta stövlar som ska köpas imorgon, lite dyra va dem, men snygg blir jag, haha! tradit att inte skopunkten hade några jag gilla, annars e ta 3 bet för 2 en super hit=) nu ska jag hoppa i säng, har klippetid redan kl 9 imorgon, pust!!! jag hoppas jag kommer se någorlunda bra ut i håret när jag går därifrån=)

kram o go natt till er alla<3

just det, har hunnit vara lite i lägenheten idag oxå...det känns himla bra, det kommer bli himla bra=)

9 oktober 2008

idag har jag spenderat hela dagen i vår nya helt egna lägenhet. jag har målat våra garderober härligt hallonröda, inte specielt roligt, men det ska ju göras. mamma kom förbi med plättar som mormor gjort, yummie! nu har inte Vi så mkt kvar att göra med målning o stuff, lite små pill...men målaren har en hel del kvar, stället ser ut som en byggarbetsplats=) men tur nog blir det bara bättre o bättre=) om en vecka bär det av mot ny adress o nya tider=) igår packade vi våra första lådor här hemma, känns bra, men sheit så många lådor det kommer bli. av innehållet i min bokhylla blev det typ 5 lådor, hur e de möjligt!!!!

för en stund sen var josefine, som ska ta över denna lägenheten, här. hon berättade om alla sina fynd hon gjort på ullared när hon var där för ett tag sen. mina tankar går direkt....ok nina du e ledig imorgon...kör dit=)=)=) jag ska berätta om mina planer för martin när han kommer hem o höra vad han tycker=) jaja antingen ullared eller ikea imorgon, sämre kan man ha det!!!! blir det inte ullared imorgon, blir det nog en resa dit innan jul iaf=) nån som vill me? ok vi kör på ikea imorgon, då får jag ju träffa sis, som nu e höggravid... ohh va jag längtar efter att få träffa det lilla knytet som finns där inne=)=)=)

min fina lillebror fyller 20 år imorgon, grattis lillen=)=)=) mindre än mig är han till åren, men sen ser han bara äldre ut än mig, lille plutten. tyvärr ligger han hemma i 40 graders feber o har gjort det i 2 veckor nu, så det blir inget större firande imorgon=( men klart att han ska ha sina presenter iaf=) LOVE YOU!!!

                     

nu har hjärtat kommit hem o vi ska knapra på kycklingvingar, lite sent men mmmm va gott.
hej hej=)

7 oktober 2008

why oh why...alltid när jag har jobbat dag o kommer hem så e jag trött, tänker att jag har varit en duktig tös som jobbat o sen sätter jag mig i soffan o bara har det bra, kollar tv o datan...det är skönt. men jag behöver packa packa packa. vi flyttar lixom nästa vecka o gissa hur många lådor som är packade...just det noll stycken!!! dagens i-lands problem=)

min käre mor fyller snart år, eller ja i december, men har varit duktig o redan inhandlat en av presenterna=) det ska bli en överraskning för henne ett visst datum då vi ska.....mer kan jag inte skriva, trist om nån buse läser det här o sen berättar för henne, men sheit va bra present=) en liten ledtråd är det gör ont=)=)=)

nu ska jag lägga bud på en hello kitty mjukis på tradera=) o börja packa en låda med stuff.

ha en bra kväll...kramar<3



uppdate: nu e jag mätt o go, har fått min favo...potatismos o fiskbullar, im a happy girl now=)=)=)

6 oktober 2008

snart dags att pysa iväg o träna, ska bli skönt=) ska ta ut mig riktigt mkt så jag bara orkar ta mig hem, äta lite, duscha o sen slänga mig i sängen o bara ZzZzZz. har varit mkt att göra i helgen, måla o pyssla i nya lägenheten, så det har inte funnits någon direkt tid att bara helg slappa. men va gör det när vi får den finaste lägenheten=)

dags att dra på sig träningskläderna, kram o hej<3



1 oktober 2008

härlig härlig dag, nu e lägenheten VÅR. nu vill man bara fixa o trixa, pyssla o syssla=) soffa beställd idag o fin kruka inhandlad, så nu kan vi väl flytta in....hihi=) fast nu har vi inte ens månad kvar att bo här i denna raringen=( fast i den andra får vi ju plats o det är ju alltid en fördel=) där e så mkt garderober att jag undrar vad jag ska fylla alla med, fast det lär nog inte bli något problem=) nu ska jag nog klicka hem en rosa radio....förvånad över färgen rosa någon, hihi=)

kram o hej!!!

 


RSS 2.0