27 augusti 2008

hej till er i sverige fran rhodos. har ar det bra kan ni tro, hihi!!!

kram o hej!!!!


22 augusti 2008

jessu everybody, sitter i ett varmt o gott land langt fran sverige o har det himla bra. rhodos for att vara exakt. har hort att ni har host hemma, har e de hogsommar med sol o bad som galler. vattnet ar underbart,28 grader, alldeles turkost, dar ligger vi hela dagarna o guppar rundor=) onskar att alla som jag kanner hade varit har o haft det lika bra som jag har det just nu!!! sitter just nu pa en harlig uteservering o lyssnar pa skon musik, ska snart promenera till gamla stan tror jag, kanske shoppa den dar vaskan jag sett, eller skorna eller den andra vaskan eller ett armband till, hihi!!!! o ja gud vad jag e brun o fin, tjoho, antligen lite farg pa kroppen=) grattis till min van jessica som har blivit moster till en liten felix. snart e de min tur=) baren vi sitter pa ar en bar for finnar, yeay=)  ja ja bra musik spelar dem iaf!!!

har ju saklart gatt rhodos runt manga ggr dessa dagar vi varit har. har sett lite highlights sen jag var har med jessica, emma o maria....colorado dar vi hade det sa skoj, bargatan, dar jag for ovrigt e helt for gamal for att passa in nu=) vart hotel africa dar maria la sin spya mm. har dock inte traffat pa hotellet dar vi var big time stammisar, mimosa=)

na ha de gott sotnosar, de ska jag...manga kramar Nina<3<3<3

16 augusti 2008

ja må hon leva, ja må hon leva...idag e de min födelsedag=) för 23 år sen ploppade jag ut, inget hår, slibbig o blodig, men himla go ändå=) idag några år senare, lite större, mer hår(på huvudet=) men lika god för det=)

skulle uppdaterat med bilder både från idag o igår, men inget blir som man tänkt sig eller hur....all packning har jag gjort idag, sen lite tårtätning med vänner, kitty lämnats på hotell o nu ska jag in i duschen innan läggedags. de blir att gå upp TIDIGT imorgon bitti, halv 4!!!!!!!!!!!!! hjälp, knappt lönt att lägga sig=) men men, nu pyser jag till grekland. ha det bra här hemma, jag ska tänka på er när jag ligger o plaskar i medelhavet, eller när jag tar mig en iskall sex on the beach i mandrakihamnen med varm vind susandes om öronen=)

ha de gott....kramar Nina<3





15 augusti 2008

äntligen fredag, det är något speciellt med dessa sköna dagar o ännu bättre för att man är ledig=) har varit ute hela dan fram tills nu, doktor, stan o i en massa affärer, shoppat loss lite grann, ja inget vidare skoj, typ mat o snacks=) ska snart hoppa in i duschen o sen stajla till mig lite. ikväll är det  kalas för mig med lite härligt folk hemma hos mamma=)

nä bäst att börja nu, ha en härlig fredag, de ska jag=) kramar<3<3<3




14 augusti 2008

hey hey hey....nu e de sommarlov för min del, i hela 3 veckor...wiiieee!!! morgondagen kommer bli en himla bra dag, massor av skoj saker att göra, nä inte bara skoj saker...ringde i fm till nån barnmorskemottagning här i eslöv för att boka tid till cellprov. jag hivade upp kalenderna, letade efter en lämplig dag i typ september/oktober/november när den trevliga kvinnan sa att de hade en ledig tid till mig imorgon...men oj vad bra då=( hade gärna skjutit på det nån månad, men samtidigt e de ju skönt att få det gjort. det är ju himla viktigt att man får testa sig så man upptäcker ev sjukdomar i tid. har någon annan gjort det eller det är något ni väntar med? jag frågade tom om jag kunde få en kvinnlig doktor, då skrattade hon lite, hihi o sa att det finns väldigt få manliga barnmorskor i sverige idag, thank good säger jag.

nä om man ska börja lägga fram lite stuff som ska packas ner i min nya hallonröda resväska, inte för mkt bara, men en tös i min ålder lyckas väl aldrig med att inte packa för mkt...jag menar jag måste ju ha med mig minst 4 par skor eller kanske 5, iaf 3 väskor o sen ska jag ju köpa med mig hem minst 2 stycken=)=)=) ha ha ha, bara skojar...lite iaf.

nu ska jag krypa i säng o kolla lite på filmen 40 year old virgin, ha, den e skoj=) fast just nu e jag så trött att jag somnar nog direkt, sov gott...kramar<3

13 augusti 2008

tjingeling, 1 dag kvar på jobbet innan semestern, yeay!!!! thank god att jag ska utomlands o inte stanna kvar här i detta regniga underbara land. jag o kitty sitter i soffan o har lite kvalitetstid. vårt håriga lilla "barn" får ju inte följa med, hon hade svettats som en liten gris i allt sitt hår i stekande sol o 30 grader. så snart får hon ta in på hotell o busa o leva lyxliv där, mitt lilla hjärta<3

nu tänker jag tyvärr inte skriva mer här idag...i protest för att texten ändrar sig i typ var 4 inlägg...kasst. o jag har ingen aning om varför!!!!!

kramar=)


11 augusti 2008

nu längtar jag bara efter semester, e trött o lite sleden. så det ska bli underbart att snart få börja packa inför resan, stringbikinin o sololjan är med, det viktigaste såklart, hihi=) känns lite lustigt att dra iväg på semester nu när alla andra redan har haft sin...men nu ska jag få njuta och vara ledig, precis som alla andra har varit. o de ska bli såååå skönt! 3 arbetsdagar kvar, kan inte prata nog om detta=) snart e jag lixom på ön nr 1 med prinsen, kan ju inte bli bättre<3

har varit hos anette idag, hon e en pärla på att göra naglar, så nu e jag så grann om fingrarna=) blev gele med fransk manikyr på mina egna naglar med fina dekorationer i rosa, svart o silverglitter på ringfingrarna, great=)

nu e klockan snart nytt dygn, snart dags att trilla i säng. upp o hoppa tidigt imorgon bitti då vi har tvätttid. igår åt vi pannkakor jag o martin, mums va gott, men jesus så mätt jag blev efter 2 st...men nu e jag lite sugen igen. sen gjorde vi en massa rosenbullar formade som hjärtan till mitt lilla födelsedagsfirande i helgen...ohh va goa de är, helt nybakade o varma med lite smör o salt på, yummie!!! tur att de ligger i tryggt förvar i mormors stora frys, för här hade de nog inte räckt länge=) nu ska jag kila till mitt rosa badrum o tvätta ansiktet i den nya rengöringskrämen jag har köpt från apoteket=)

ha en skön natt, tjingeling=)

9 augusti 2008

sitter på golvet o har träsmak i rumpan, har flyttat ner hit efter lite cardmaking vid bordet. har gjort ett grattis till förlovningen kort till bästa kompisen angelica, som förlovade sig med dennis igår, 080808=)=)=) en riktig överraskning för henne. hihi=) puss gumman<3<3<3



idag har vi haft en hel ledig dag, sov änna till halv 11, det var skönt kan jag lova=) käka frukost, duscha, sen drog vi iväg o kollade tapeter o handlade lite av det sista till resan. sen fick jag bege mig hemåt för att martin sötnosen skulle ut på presentjakt, så då passade jag på att städa o plocka undan i lägenheten, skönt att ha det gjort. martin kom hem, vi beställde mat från pimpas, gott men oj så starkt=) sen nu har vi kollat en film, one missed call, ingen höjdare precis, men helt ok. nu ska vi nog börja kolla en irene huss film, som en kvinnlig beck/wallander men en aningen sämre.

imorgon en ledig dag till, känns som man blir tröttare när man e ledig än när man jobbar, kan de vara för man slappnar av på ett helt annat sätt? igår var vi i lund, jag rea shoppade lite=) bl.a en svart lack väska för 50 kr, den hade kostat 400, det är fynd o i torsdags köpte jag en jätte fin ljusrosa tunika från bondelid, förr 699:- nu halva rea priset, kan ju inte bli bättre=) ibland är det inte alls skoj att shoppa kläder, men kan man fynda så blir det ju mkt roligare=)

på rhodos ska jag leva efter mitt tillfälliga motto: "en shopping om dagen så håller man sig bra i magen" haha hihi=)

jag o angel va i trollsjön i torsdags kväll o njöt av de härligt klämiga artisterna som uppträdde på trollsjökvällen. jag tog med min filt o sen satt vi i gräset o diggade med alla andra svennar!!! oj vilken blandning av människor, gamla, unga, barnfamiljer, bråkiga fjortis brudar, rediga bönner, osså vi då=) kvällens höjdpunkt skulle då vara dunka mig gul o blå frida, men nja det var väl ingen riktig hit. hon försökte dra igång eslöv befolkning, men de e nog lika svårt som att få martin att käka mina älskade fiskbullar=) totalt hopplöst alltså...föräldrarna drog med ungarna fram till scen när frida dök upp, tänkte att det var lite konstigt för jag tycker nog inte att det känns riktigt rätt när en 5 årig tös sjunger med "det går nån vid min sida, ja jag vet inte vem, dunka mig gul o blå, komma om o om igen.....la la la."

nu ska jag pappers pyssla vidare, ha en bra natt, go natt=)

5 augusti 2008

ny lägenhet, wiiieee! på torsdag skrivs kontraktet. men jesus vad mkt stuff som ska göras nu, o så mkt saker man vill ha...men när vill man inte det egentligen=) just nu sitter martin o jag o kollar duschkabiner o tyger, för här ska det sys, gardiner, kuddar, dukar you name it=) fast innan något ska påbörjas eller köpas så ska vi njuta av 2 veckor på rhodos o sen en veckas ledighet här hemma. känner mig lite som en duracel kanin, kan o vill inte sitta still!!!!!!! vet inte var jag ska börja, jag har en tendes att ibland när jag har mkt att göra så gör jag ingenting, bara sätter mig ner på rumpan o tittar på alla som springer runt mig....!!!! fast oftast när jag e stressad så jobbar jag bäst, o får massor gjort...jag hoppas på det denna gången=)

fast nu är det väl ändå dags att hoppa i säng tror jag, ska till storstan imorgon med pappa o hälsa på stora syster som nog e tjock som en julagris nu, hihi...fast de e ett tag kvar tills bebisen ska titta ut=) osså lilla meon, de blir väl att bygga lego o rulla lera på hög nivå imorgon=) sen några timmars jobb för att sen bli hämtad av mamma o tina, lyx=) så dagen imorgon blir toppen, yeay=) sov gott<3

fjärde augusti 2008

regn regn regn, ohh vad jag tycker om det=) fast hade jag haft semester o de bara hade regnat hade jag varit dö sur, men nu när jag ändå bara jobbar så gör det inget=) fast det kan vara uppehåll fre, lör o söndag för då e jag ledig. då blir det nog soff letande, käka middag hos martins päron o kanske öresund runt med extra långt stopp vid bakken=) åker dock inte dit för karusellerna, jag blir ju hel kass i huvudet efter bara en bergodalbana=) 

måste tjata lite=) om exakt 2 veckor ligger jag nog just nu på Elli beach, Rhodos o bara gottar mig, solar, badar o har det underbart, som jag längtar...fast det är knappt lönt att längta efter något längre då dagarna nuförtiden går så fort.

nu kan jag inte sitta här o mysa längre, måste kicka igång dagen=) ha en bra dag alla<3

3 augusti 2008

vilken mysig helg, trots jobb varje dag. kalas hos farmor med släkt o vänner. tror farmor blev riktigt glad för våra presenter=) 83 år blev hon, grattis=) hängde med mina söta kusin barn, riktiga charmtroll. så det blev pyssel på full nivå igår, vi gjorde söta dekorationer till blomkrukor med tildes pyssel, så nu yr glittret hemma hos farmor=)

         
Tilde, Nina, Melvin, farmor, faster Maggan o Nina.

jobb idag med, tack vare anette blir dagarna hur skoj som helst, vi vill bara ha o ha=) ett halsband, några ringar, många berlocker mm mm...=)

o nu tror jag bestämt att vi har köpt en lägenhet, kan inte sitta still så glad jag e=)=)=)=)=)=)=) ahhhhhhh, ska ta mig en runda runt kvarteret o glädjeskrika lite, haha=) hoppas hoppas, mer besked imorgon. la la la la la=)

ha en bra kväll, kramar<3


RSS 2.0