tors 20/3-08

Ja då var man hemma igen efter en runda på blåkulla, de va jag o en massa kärringar, påsk kärrningar=) kul hade vi, hihi!

förutom en runda på kvasten så har jag jobbat, varit hos big sis där jag fick en glad nyhet=) tränat o nu har jag o hjärtat gjort hemgjord pizza, så mumsigt gott...!!! kitty springer här som en galen tonåring o piper efter en fluga som hon sett, den vill hon ha=)

kollar på gordon ramsey nu, rätt så bra, en himla röra på den irländska/amerikanska restaurangen, synd om dem. fast det blev rätt bra ändå=)

längtar efter sängen nu, hel trött i kroppen. imorgon e de jobb o sen påskmiddag hos mor o bror, ska bli hur trevligt som helst.

sov gott alla, påsk pussar till er<3

onsdag 19/3-08

ha ha har ni sett min design på bloggen, headern är ju stor som ett hus=) men det är skoj att fixa o lära sig, men just nu är tiden noll=(

jobb idag på triumph, det är riktigt skoj=) nu när det bara e klödd på det andra stället är det skönt att vara där.

nu under kvällen så har jag påsk pysslat, fram med riset o i med fjädrarna. satte även en fjäder runt kittys svans, men den åkte fort av=) nu ligger hon o sussar i soffan. har även satt fram mina fina cult design ljusstakar som jag köpte i söderköping...det enda som fattas här hemma nu e martin=) men han kommer snart. längtar till en dag vi ska ta tag i lägenheten, bära ner allt onödigt i källaren, fixa plats för hans kläder=) men här e himla mysigt, tycker mycket om min/vår=) lilla lägenhet<3

skulle ju inte handla mer nu...kläder o skor, väskor o liknande, men efter Angelica.O's tips kunde jag inte motstå klänningen från Gina o ett par trosor från nya jobbet, men 60% rabatt e inte hel fel+ att jag ska få välja ett set med bh o trosa nästa vecka, for free=)=)=)

nu ska jag tända lite fler ljus här hemma, mysdressen e på o jag har mina rosa fluff strumpor, alltså kan det inte bli bättre=)

Ha en bra kväll till er alla, kramar!


Du kan inte hindra sorgens fåglar att flyga över ditt huvud,
men du kan hindra dem från att bygga bo i ditt hår.




forts 17/3-08

helgen i söderköping var precis så skön, avkopplande o härlig som jag hade hoppats på, det är något speciellt med ens familj, de är det bästa. iom jag inte träffar de så ofta så får man passa på att ha skoj de få dagar man e där. i fredags var jag o mamma i norrköping medans flickorna var i skolan, massa affärer, den bästa var helt klart New Yorker, sååå stor affären var o med en massa fina kläder, där köpte jag en super fin gul tröja o ett par glittriga svarta skor för 49 kr, ett riktigt fynd=) på kvällen kom martin upp, han hittade tom rätt på första försöket, duktigt=)

i lördags var det dags att ta hand om hästarna, vet ju att jag är allergisk sen innan, men inte att det är så här dåligt...reagerade jätte mycket i torsdags då töserna hade varit o ridit o jag fick en kram av dem när de kom hem, direkt reaktion, så det fick bli en lugn stalldag, klappa o hjälpa till lite, sen ut i friska luften o andas. men shit vad det är stora djur, man kan lätt bli platt om en sån ställer sig på en=) deras hästar e jätte fina, Lucas, Hector o Lillen, vilka sötnosar=)

image47image48image49

Efter hästtjänst åkte jag, Martin, mamma o Sofia in till "stan" i Söderköping. Där e så mysigt med gamla fina hus, Göta kanal o små affärerna. Visade Martin Göta kanal, Smultronstället, silosen som är ombyggd till lägenheter, såklart blev det oxå lite shoppande...igen=) Hittade en svart lack väska, formad som ett hjärta, den är min nya älskling=)

Ja så nu var man tillbaka i vardagen igen, men det blir säkert oxå bra...snart e de ju påsk, fram med påskris o kärringar, ja jag är ju alltid framme=) Ha det så bra i vinterrusket...var e våren???

image50 image51
Nina o Fia, de säger att vi är lika, tycker ni det?      Grynet, en riktigt söt tjockis=)

måndag 17 mars 08

vaknade lite i 8 idag, va rätt soligt o fint väder...tog inte på mig den vanliga vinterjackan för typ 10 minus grader utan den andra för plus grader=) vid 9 promenerade jag till tåget, solen sken, men lite kallt. till burlöv, även där var vädret fint...men sen när jag skulle hem vid halv två idag, då jävlar va snöovädret igång, ja typ snö, regn o en himla blåst. nu sitter jag i sängen, nerbäddad o är sååå lycklig att jag inte är ute. borde egentligen ta fram dammsugaren, vattna mina små plantor som jag sått, fila o måla naglarna i nån fin vårig nyans, men här sitter jag o kollar just nu på Gilmore girls. ska nog lägga in bilderna i datorn från helgen i söderköping, se om där e nån bra o lägga upp här=)  

hej så lång=)

fre 14/3-08

ohh va skönt jag har sovit inatt, precis innan jag vaknade hade jag en dröm om att jag var på Metros rea o fajtades om några rosa friis o co väskor, skumt! imorse kom lilla grynet o la sig hos mig, eller lilla o lilla hon e en bjässe, men såååå fin hon är=) ska göda upp sytrådssmala kitty till grynets storlek=) eller så försöker jag smuggla med henne hem till skåne från östergötland=)

nu ska jag o mamma in till norrköping o spiralen, gå i lite affärer o ha det trevligt.

annars längtar jag till imorgon då det är final i melodifestivalen=) ska blinga upp mig med mina 2 nyinköpta svarowski armband=)

ha en bra fredag, många kramar till er alla<3

torsdag 13 mars 2008

ahh då var man ledig i 4 dagar, lovely<3 så vad passar bättre än en mini semester=) jag, mam o mormor har varit ute på en 45 mil lång roadtrip idag o vi hamnade i Söderköping. vilken fin stad, eller ja by kanske, eller mindre samhälle=) nu väntar vi på att mini kusinerna ska komma hem från stallet...imorgon ska jag oxå till stallet, ska rida för första gången på flera år, om jag vågar=)

min kära mormor fyller 80 år idag, grattis mormor=) du e den bästa...<3

nä nu ska vi fixa tårta o sen ha ett riktigt saftkalas, mums!

ha de gott...Nina<3

måndag 10 mars 08

måndag idag, typ tradigaste dagen på hela veckan...fast den va rätt skoj iaf=) 10 timmars arbete, rebecca kom till jobbet o sen kom mamma, har sålt en massa, fel anledning men whatever, det är som det är när det inte blev som det skulle...!!! sen jobb på triumph med jessica, härlig tjej=) stod o skrattade en massa åt Hipp Hipp, bla när Tiffany ska gå igenom larmet på Sök o finn i Malmö, eller när Kajan ska göra mun mot mun på en docka som liknar hans förra fru, ha ha ha=)=)=) idag blev det iaf fixat vem som ska jobba min helg nu när jag e borta, skönt att det är fixat. tack Eva-Lena o Angelica=)

håller just nu på att läsa en bok som jag köpte på bokrean, den heter "El Choco,svensken i Bolivias mest ökända fängelse" av Markus Lutteman. himla intressant bok, så läs den om ni får tillfälle. är en självbiografi som handlar om Jonas som får erbjudande om att åka till bolivia, smuggla hem några kilo kokain o sen blir han skuldfri, han tänker att det är ett lätt jobb med en massa hjälp från bla tullen på bolivias flygplats, men såklart åker han dit o vi får följa hans resa. där jag e nu så har han precis gift sig inne i fängelset o hans fru e fem månaders gravid. vill bara lägga mig i sängen o läsa vidare=) vill även läsa "Våldtagen, men jag är fan i mej inget offer" av Caroline Malmberg Willfox. sann berättelse om en svensk tjej som blir våldtagen efter hon hjälpt till att försöka knuffa igång en bil. hon blir bortförd, våldtagen, misshandlad, men överlever o detta är hennes berättelse, tragiskt men ändå intressant, konstigt!

nu håller jag på att uppdatera min ipod med en massa ny bra musik, ska även lägga in nån ljudbok...hoppas det är lika kul att lyssna som att läsa=)

ha de gott=)

söndag 9 mars 2008

söndag kväll o mys med familjen, det bästa=) den lilla svarta hårbollen ligger i mitt knä o har det skönt, hihi! super god middag fick jag av hjärtat ikväll o nu har han lagat mat låda som jag ska ha med mig till jobbet imorgon. behöver en god lunch, har 10 timmars jobbedag, pust! lax o ris, yummie...han e en pärla mitt hjärta<3

annars har jag jobbat på triumph idag, man blir ju hel sugen på att köpa en massa nya hel läckra underkläder. badkläder i massor är där oxå, svarta, rosa o med fjärilar, fast håller mig nog till det svarta.

nu ska jag beställa mig en ny kalender från filofax, hoppas det blir bra=)

lördag 8 mars 2008

ja då va det väl dags för en liten update...dagarna går så fort, vet egentligen inte vad jag har gjort, har alzhaimers light=) jag har jobbat iaf, osså har jag varit ledig idag lördag. under en ledig dag ska såå mkt hinnas med, jag o martin har varit o tränat, va o lämnade en massa burkar, tidningar, plast, papper o annat på en sån där retur station, jag måste återvinna allt, annars får jag dåligt samvete=) fast det är dags att vi tar vårt ansvar för planeten NU!!! sen var vi o köpte 3 små söta penseer som jag har arrangerat lite fint ute på trappan tillsammans med en massa färgglada fjädrar, påsken är ju på ingående=)

ikväll har jag o hjärtat varit i lund, först var vi o käkade en jätte god middag på en grekisk restaurang, mums=) o sen va vi o kollade Morgan Pålsson, världsreportern, haha va rolig den var. Jag älskar ju Hipp Hipp gänget så denna film satt där den skulle=) bio e rätt kul, det borde man göra oftare.

nu e de jobb sön, mån, tis o ons sen förhoppningsvis blir det en liten mini semester=) ja de e ju klart, bara om nån av mina kära arbetskollegor tar mina tider till helgen, annars blir jag tydligen inte beviljad ledighet, som jag egentligen redan har blivit...tycker att man borde ställa upp för sina kolleger, men tydligen inte, iaf inte än=(

Vill passa på att gratulera mina kära vän EMMA på 23 års dagen imorgon den 9 mars, vi gratulerar, vi gratulerar...ja de e tur att du inte hör mig sjunga, hihi=) jag hoppas du får en fin födelsedag=) många kramar till dig<3

image46
Lina, Emma o Angelica på krogrundan i höstas=)

ja just det, melodifestivalens andra chans var ju nu ikväll, fick sms lite i 10 av min kära mor med beskedet att Carola inte gick vidare, ha ha ha ha ha ha!!! Fattar hon inte att vi e trötta på henne, kattsingen att jag missade det, får kolla upp när reprisen går. Martin sa att det kallas skadeglädje o ja det är det helt klart, haha!!! annars e jag rätt snäll=)

nu ska jag försöka tvinga martin att kolla lite greys anatomy med mig, men läget är väl typ in my dreams=)

ha en skön natt tillsammans//Nina=)

söndag 2 mars 2008

oj oj e trött som en mask idag, har varit jobb både lördag o söndag, sent i säng igår o upp tidigt(9.00=) idag. har inte hunnit att blogga de senaste dagarna, fullt upp hela tiden o när man väl e hemma så e de ju inte prio nr 1=)

i fredags var jag ledig....wonderful=) började dagen med tvätten i tvättstugan o sen drog jag, martin o mamma till malmö för lite seriös shopping, hittade en hel del skoj där ,så de får göras om snart igen=) bla så köpte jag...

*nya jeans, att köpa jeans e ett helvete, men faktiskt nu de senaste gångerna så har jag hittat rätt de första paren jag har provat, vilken lycka, de e nog för att martin e me=)
*ett ljus rosa elegant paraply, perfekt i detta väder då de bara regnar o regnar, fast jag gillar regn=)
*pandora berlock på 25% rabatt på hallbergs guld, bra mkt bättre utbud där än i lilla eslöv=)
*super fin blå vit randig tröja som bara e sååå mycket vår=) en riktigt tjusig komplimang fick jag för den o mitt hår igår, då blir man glad, gladare, gladast.

martin shoppade en jätte snygg väst på stadium, riktigt fin blir han i den, min älskling<3

lördagen spenderades på jobb o sen hos martins föräldrar, där fick vi super god mat osså blev det lite melodifestival tittande, tror nog att det var rätt låtar som gick vidare=) eller vad tycker ni?

imorgon blir det jobb på burlöv center, men inte på i.me.my, skumt! hoppas att det blir riktigt skoj på nya stället=) undra hur många dagar det blir där,hihi=) så ja denna veckan blir det väldigt mkt jobb. skönt att ha en liten mini semester att se fram emot i vecka 11, de ska bli sååå skoj=)=)=)

nu ska de poppas lite popcorn i big poppern, strax tillbaka=)

ohh de va gott=) kollar lite på nip/tuck på 2:an nu, himla bra=) ska hoppa in i duschen så fort detta är slut o sen rakt i säng, det ska bli skönt med lite sömn. hoppas inte kitty spökar för mycket i natt=)

ha en skön natt i rusk vädret*

RSS 2.0