16 maj 2009söta Kitty hänger på balkongen<3<3<3 puss min lilla hårboll=)=)=)

lycka för mig var igår när larz kristerz spelade på center syd, ohh va de är bra=) grannen frida hade ingen aning om vem de är, det berättade jag snabbt för henne...både hade vi klänning igår, så vi kunde svänga med dem när vi stod o lyssna på purple rain i dansbandstakt, hihi=) de e nåt visst med dansband=)=)=)

13 maj 2009

ännu en ledig dag, skönt! men oj va slö man blir. tacka vet jag dagar när jag jobbar, då e jag effektiv, städar, donar o fixar=)

mormor ringde innan idag med en sorglig nyhet...hennes lilla gula fågel Gullan hade blivit mördad, av katten tekla som bor hos mormor lite när hon känner för det. antagligen har tekla smygit in i huset, dörren till Gullans bur har varit öppen o då har katta fan tagit sin chans!!! mormor skulle aldrig ha fågeldörren öppen om hon visste att fågelätaren va i huset. ja nu blev det som det blev o det är hemskt tråkigt=(

nu ska jag jogga till träningen, o sen köra hårt i gymmet en timme, härligt! har mkt energi i kroppen efter en dag av soffsittande=)

va o kollade in min morbrors nya bil härom dagen, brukar inte bli så impad av bilar men oj oj OJ!!!!!!!! jag vill ha en likadan, hihi...drömma kan man ju=)=)=) fasiken att man inte tar studenten nu, då hade bil varit fixad=)

nu hopp i träningskläderna o iväg, hej hej!!!12 maj 2009

hej alla! vilket underbart väder vi har. va o fikade hos mormor i hennes trädgård innan, det var lovely=) e ledig idag, har varit o handalt med martin, skjutsade mormor till doktorn, jag va i stan o shoppade upp ett presentkort=) bestämde träff med angelica till lite senare idag, vi ska promenera till deras nyköpta hus, ska bli jätte skoj att se, tänk ens bästis sen 24 år har köpt hus, vi blir äldre o man gör mer vuxna saker, hus o barn e nog det största.

köpte ett te idag som jag har läst om någonstans, friggs med rabarber o vanilj. jag hoppades så mycket att detta skulle vara teet för mig, glad i hågen värmde jag vatten i den snyggaste koppen jag har=) satte mig till ro i soffan, väntade på att det skulle svalna o sen skulle jag smaka. jag var förväntansful, tog en sip o än en gång har jag kommit fram till att te bara smakar damm vatten, fy va dassigt det är!!!

nu ska jag käka tacos, mums mums! o ikväll sitter jag bänkad kl 21:00 framför tvn för delfinal i eurovision=)

3 maj 2009

vilken härlig dag på jobbet, sålde för många goa tusenlappar=) körde hem i ett molningt skåne, upp i lägenheten, snabbt svira om till träningskläder för att köra ut till skogen o göra ett varv där. pappa var med mig som sällskap när martin sprang rundan på 35 minuter, pust! jag trodde det skulle bli en lugn skön power walk men han speeda upp i 180 o gjorde rundan lika snabbt som om jag hade sprungit den, oops=) skönt att röra kroppen, för nu ikväll har jag bara suttit i morgonrock i soffan o haft det skönt=) 

på tisdag ska jag till min vän anette o få mina naglar fixade, ohh som jag längtar. både att träffa anette o att bli ompysslad. känns skoj att få fina naglar. det ska iaf inte bli fransk manikyr, trivs bäst med glitter o sånt tjusigt=)


dessa godingar hade jag när lillebror tog studenten för typ 2 år sen, me like=)=)=)

klockan e mkt men jag tror jag ska gå o ta mig en muffins att mumsa på, gott gott! gjorde kladdkaksmuffins i torsdags, hotell o restaurang töserna förstår vad jag menar när jag säger att de blev i klass m bageriet i skolans muffins. de blev så goda, så goda!!! tyvärr e de slut sen länge, men gjorde en sats med lime i oxå. mitt nya yrke muffins maker, inte helt fel=)


2 maj 2009

jag fick tid till tatuering hos stina, shit så nerös jag blev nu....ohhhh!!!!!!!!!!!!! tur det är ett tag kvar=) hon e ju så popis att hon väljer det hon vill tatuera, o jag blev en av de lyckliga=) hade hon inte valt mig så hade det varit ödet som inte ville att jag skulle ha en tatuering just nu, men ödet ville annorlunda! vem vill följa med o hålla mig i handen, hihi=)=)=)

nu ska jag skutta i säng o läsa en bra bok. imorgon e det jobb som gäller, vår fina affär firar ett år på center syd, grattis Hallbergs Guld=)=)=)

kramar o god natt<3<3<3


RSS 2.0