26 april 2010

en strålande vårdag. hade mina nya ballerinas idag, första gången sen jag fick skoskav av ett annat nytt par förra veckan. räknade mina skor som jag har ståendes på jobbet, 6 par är det. typ ska jag ut helt spontant en lördag kväll så får jag köra till jobbet o välja skor först=) här hemma har jag mest gympaskor, uggs o lite halvglömda skor i en garderob. känner att det kanske är dags att ta hem några par, fast det är ju bra möjligheter att gå in ett par skor på jobbet, enda problemet är att det typ aldrig händer=) ska ut med lana om nån vecka, hon snackade om dresscode o det är ok, helst ska man nog ha klackar oxå, så snart får jag en kväll med bra övning=) det blir nog mest att sitt dansa den kvällen, hihi!

nu e de roast på berns med johan glans, eslövs pågen=)

trevlig kväll<3
25 april 2010

nu har snart ännu en helg passerat. fredag till lördag passade jag tilde, 6 år. det har varit skoj, vi har haft pysselmaraton, har gjort så många kort, krya på dig, grattis på födelsedagen o till bebisen, alla som fyller år inom typ 4 månader är jag klar med, bra=) vi har fixat naglar, passat vera, gungat, käkat tacos o haft fredags mys.
så igår när hon blev hämtad kl 18 blev jag bara sååå trött, vi käka en underbart god middag, sen hoppa jag i säng o sov till halv elva idag, sååååå skönt! idag har jag städat o fixat lite, sen en prommis till martins jobb i det fina vädret. nu e jag så trött igen, gäsp!!!! ska ligga i säng om en halvtimme, kanske börja på någon ny bra bok=) veckan som kommer är lite halv skön, fredagen är ju lite kortare, med betoning på lite, en timme mindre jobbar jag, men det kommer va helg känsla redan då, typ helg feeling redan på torsdag ska jag köra på=) helgen ser jag fram emot, vi får halmstad besök av det fina paret emma o janne, jag hoppas ni e sugna på dricka, för det e jag, hihi=)=)=) ja saft såklart, den nya fun lighten e riktigt god, jordgubbe, pomegrante, mums mums!!! nä dags att rensa katt lådan=) kramar<3<3<3


11 april 2010

har börjat läsa en av rea böckerna jag köpte i februari, Snömannen av Jo Nesbö. detta är en deckare o egentligen inte min stil, men denna lät så spännande så jag gjorde ett undantag=) har inte läst jätte mkt men börjar redan bli lite skraj=) den är läskig, trodde inte jag kunde bli skrämd av en bok, men fel hade jag=) jag älskar att läsa, skönt att jag har börjat med det igen. man har ju sina perioder, o sen jag kom hem från thailand har jag inte läst en enda bok. där nere läste jag nog ut en 8 böcker, lite för lite egentligen. på 3,5 veckor hade jag nog hunnit med 15 stycken, det var bara platsen i väskan som fattades=)

detta står det om boken på cdon.se
Det är november och vintern har kommit till Oslo. En liten pojke tittar ut genom fönstret på en snögubbe som någon gjort i trädgården. Varför ser den så otäck ut och varför stirrar den upp på honom i stället för ut mot gatan?Nästa morgon är pojkens mamma borta och runt snögubbens hals sitter en halsduk... Kommissarie Harry Hole på Oslopolisen kopplar ihop kvinnan som anmälts försvunnen med ett anonymt brev han fått från någon som kallar sig Snömannen. Snart upptäcker han att det förekommit fler fall där gifta kvinnor försvunnit spårlöst samma dag som den första snön fallit. Kan polisen ha att göra med en seriemördare och utmanar denne mördare Harry Hole personligen genom sina dåd?

nu ska jag läsa vidare en stund o sen planera veckan som kommer=)


2 april 2010

nu ska jag poppa popcorn o sen sätta mig i soffan o kolla veckans desperate housewifes som jag missade i tisdags. mkt mkt mysigt=)


1 april 2010

nu e jag tillbaka i skåne, borta= kul o bra men hemma bäst=) har haft två lärorika o intressanta dagar, träffat många härliga IDUNA flickor. allt gick bra tills ca 2 timmar in i resan med tåget hem igen. vi stannade i nässjö, folk skulle av o på. då helt plötsligt säger lokföraren att någon elledning är sönder och att vi kommer bli stående på stationen i ett bra tag, va himla kul lixom. är ju inte deras fel men det är ju lite små trist, jag åker aldrig tåg osså händer det just på min hemresa. jag skulle vara i lund 22.30, var nu hemma i eslöv 01.45 istället. ja ja det kunde varit värre. fick iaf en god sovmorgon imorse och imorgon öppnar inte centrat förräns 11=)

det känns skönt med påsk, även fast jag bara e ledig lör o sön, som en vanlig helg så känns det ändå himla soft, kort dag både imorgon o på måndag=) jag ska nog mest bara äta påsk godis=) o slappa i soffan.

nu ska jag leta upp kitty, hon har inte visat sig på ett tag o det brukar inte betyda något bra=) hon e väldigt busig för tillfället, kanske att hon har vår feelings. det har jag iaf, gick från jobbet ikväll i mina guld glittriga ballerina skor. Våren är Bäst!!!


RSS 2.0