16 oktober 2009

då var mitt lilla företag igång=) har redan haft 2 kunder, o har bara haft öppet sen i onsdags=) fatta så kul det är att göra fina naglar, det är härligt att se så glada kunderna blir av något som jag gör. i onsdags gjorde jag lila o silver glittriga, o idag guld o brun glittriga.

just nu är jag såå trött. glad att det är fredag o att jag är ledig imorgon. ska först o främst till kyrkan o se när ida o peter gifter sig, ska förbereda mig med vattenfast mascara och servetter i väskan. kan garanterna att det blir lite snyftigt, lyckliga tårar<3<3<3

på måndag släpps melodifestivals biljetterna=) måtte jag få tag på  en eller två=) skulle desutom väldigt gärna vilja åka o se finalen i stockholm oxå, men får se hur det blir med det. malmö först o främst.

nu ska vi äta glass med blåbär. det är martins mamma som har varit i skogen o plockat x antal liter. det är goddie med blåbär. har hört att det ska göra synen bättre, ja det hade jag sannerligen behövt.

Kommentarer
Postat av: sofie & liam

Vd roligt =) Du får ju läga ut lite bilder när du arbetar =) Hade varit skoj att se din studio =) (om man kan kalla det så) :D

2009-10-17 @ 01:27:07
URL: http://liampromsriadelsgard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0