24 oktober 2008

hej o hå, då va jag här en kort stund igen. lever just nu på resande fot då vår lägenhet ser fööörrr jävlig ut!!!! jag är arrrrgggggggg o jäkligt förbannad!!!!!! i onsdags pös det rök från öronen=) nissen vi har "hyrt" för att fixa vårt place är nu inne på tredje gången av spackla, väva o måla...fattar ni han har gjort det en, två o tre gånger...de 2 första gångerna har det blivit kasst med en massa bubblor i tapeten, så det har bara varit att riva ner allt och sen börja om. så nu ångar vi av alla tapeterna för hand, det tar en jävla tid. vi skulle ha flyttat in förra veckan, men som läget är nu blir det kanske inte förrens om 2 veckor, ahhhh!!!!!!!!

veckans bästa är att jag har blivit moster till en underbar liten påg, den 22 oktober kl 05:35 kom han till världen. 3750 gr tung och 52 cm lång. en riktigt liten guldklimp. idag har jag myst med systerns familj, suttit med sötnosen i knät, tittat o hållt i de små fingrarna=) så liten, så liten...tänk att vi alla varit så små en gång.

                                                                

några timmar spenderades i malmö idag, hann såklart med lite shopping och en riktigt bra jobb intervju=) shoppingen som gjordes var, fint pyssel tejp, rosa lunchlåda, en massa siden band, små glas burkar, ett prydnadsord i trä, rött med ordet LOVE o Sex and the city filmen=) annars e de jobb hela helgen, ska slutstäda malmgatan o kanske ha tid för att bara vara, en eller två minuter typ lördag kväll=) go kväll på er alla=)

Kommentarer
Postat av: Emma

Grattis moster Nina=) tråkigt med lägenheten dock. Men det kommer fixa sig!! Tänk så bra det kommer bli sen. Trevlig helg! pusskram

2008-10-24 @ 23:06:26
URL: http://emma85.blogg.se/
Postat av: Jessica

GRATTIS MOSTER :D:D:D

2008-10-25 @ 15:54:00
URL: http://myckelite.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0