29 juni 2008

det var en god laxmiddag vi bjöd pappa på igår=) efter det stack jag, martin o pappa ner till grappa där vi hittade resten av familjen...mamma, morbror lasse, monica, anders, kröll. scheise, de är runt 50 allihopa med de är fan mer wild and qrazy än vad jag nånsin har varit=) ja bara de inte gör något dumt så=) vi drack lite goda drinkar, käkade grappas tacotallrik, yummie, sen vid tolv var det dags att gå hem o sova o oj vad skönt det var=) =) =)

har varit jobbe ledig idag söndag, men här hemma har vi legat i o varit duktiga=) tvättat, frostat av frysen, städat kylen, sopsorterat(som jag tycker är skit viktigt, så gör ni inte det så BÖRJA) vi har tvättat martins bil, rensat upp här hemma, det är skönt att slänga en massa skit som bara ligger o skräpar o nu ikväll har jag p.y.s.s.l.a.t=) 2 färdiga kort har det blivit plus att jag har börjat på 2 andra, så fina är dem, hihi! så hela bordet är fullt av knappar, papper, pennor, glitter, fina siden band, saxar, klister, tejp, e ni sugna på pyssel kväll en gång så säg till=) nu slappar jag i sängen, har på fotbollen, spanien vinner om typ en sekund, grattis till dem=) babyface torres gjorde målet, tyska svinstig e lite putt=) kan inte bestäma om jag tycker han e grann eller ej, men jo de e han nog=)

nu ska vi hoppa i säng, martin börjar jobba halv 8 imorgonbitti, så han iaf måste gå upp helt omänsligt tidigt=) jag studsar upp en stund senare, pigg o gla kexchoklad. ha en bra natt, kramar=)


28 juni 2008

en liten snabb blogg stund, har nästan precis kommit hem från jobbet, martin har varit redig o förberett mat som vi ska bjuda min snälla pappa på, han har haft en inbjudan hit om en god laxmiddag i ett år o de e först nu jag komer till skott. så nu blir det extra gott=) plus jordgubbar till efterrätt, yummie!!!nu kom han, dags för mat=)

ha en trevlig lördags kväll, kramar

27 juni 2008

nu e jag äntligen hemma efter vår lilla roadtrip=) tar på krafterna att shoppa...först i lund o sen till panduro lagerbutik vid jägersro i malmö. bäst var såklart det sistnämda, hihi! 2 stora påsar fick jag med mig därifrån, massa fint o det hjälper ju att ha en snäll syster som jobbar där=) fick känns på hennes fina gravid mage idag o bannemaj så kickade bebisen till lite så jag kände det=)=)=) stolt moster to be<3 stort muffinsbak väntar hos henne innan den lille tittar ut, precis som förra gången=) när o om jag nånsin får kids så tycker jag att de som kommer o vill se kotten får ta med sig sina egna kakor, jag menar jag har precis klämmt ut en unge o då ligger nog inte min prioritering i att baka kakor, så please bring them yourself=) eller e jag helt fel ute? fast jag kan ju ha en stor baka o frysa in helg någon månad innan den lille ska titta ut=) kaffe bjuder jag på=)

nu sitter jag o kitty här hemma o fredags slappar o bloggar lite. väntar på darling som slutar jobba 19:15, då ska vi käka god thailändsk mat, kanske lite jordgubbar till efterrätt, yummie! cheise vilket regn o åskväder som kom innan vid 12 idag, tur vi hoppade på tåget bort från eslöv mot lund o lite finare väder=) fast jag gillar regn o rusk väder, men inte när jag inte har paraply=) nu ska jag fixa lite här hemma, see yaa!!!




söta frukost mackor jag fick av Martin en tidig morgon=)



26 juni 2008

imorgon är jag ledig o det ska bli väldigt skönt, men tro inte att det blir nån sovmorgon för min del...ohh nej, utan upp o hoppa vid 8 för att sen dra iväg till träningen o köra ett hårt pass där. sen e de en riktig girlsday på stan som gäller...jag, angelica o cassandra drar till lund eller malmö för lite shopping, fika o trevligheter, för att sen bli upphämtade av min snälla pappa för att köra till sis. hon jobbar imorgon o då passar vi såklart på att fylla på våra pyssellager=)=)=) dagen avslutas med middag från pimpas, cant wait=) min o martins absoluta favorit är nr 35 på deras meny, yummie!!!

varför i kattsingen har min text ändrats till nån ful mini text, aja det får lösa sig nån annan dag=) nu hoppar jag i säng.
sov gott=)


25 juni 2008

jag måste bara visa vår super fina kaktus, fick den av mormor för några månader sen o tydligen så stor trivs den här hos oss=) =) =)

            

har haft mamma o mimmi här på besök idag, vi smaskade på jordgubbar, söta o goda. annars har det varit en bra dag på jobbet, lagom mkt att göra, packa upp nya varor,en massa pandora bla=) en liten berlock inhandlades idag, den första sen jag började på Hallbergs. blev oxå lite pyssel på panduro, det kan man aldrig få för mycket av=) nu e de bara en jobbedag kvar, sen e jag ledig i en hel dag, fredag=) sen jobb i en, lördag o sen e söndagen ledig=)

nu ska jag kolla klart big love på ettan, sen e de dags att sova skönhetssömnen=) förhoppningsvis har huvudvärken försvunnit tills imorgon. kram o go natt!!!

24 juni 2008

sitter i sängen, nyduschad o inlindad i flecce morgonrocken o bara har det bra. beställer hem lite böcker från bokus o lägger ett getöga på morden i midsummer lite då o då. är uppe i 8 böcker just nu, gud vad jag älskar att läsa...det är något av det bästa...jag har iaf beställt dessa...

...nä det orkar jag inte skriva, e uppe i 10 st nu=) tänkte bunkra upp med lite böcker inför rhodos resan som för övrigt bär av om 53 dagar, 8 timmar, 28 minuter, 37 sekunder...sekunder o minuter är på ett ungefär, hihi!

har haft ett par idag inne i butiken som hade beställt förlovningsringar, de blev sååååååå nöjda med resultatet, o ja de blev verkligen jätte fina=) men det är så skoj när kunderna visar sin uppskattning, it made my day=)

nu har hjärtat "snoppat" av ett gäng jordgubbar till mig som jag ska käka med lite socker på, heaven=) 4 liter strawberries för 30 kr, de e inte helt fel det=)

sov gott sötisar, kram!

22 juni 08

oh hela golvet skakar. alltså min granne under stängde dörren, riktigt hårt. inatt när jag skulle sova hörde jag en massa konstiga ljud från trapphuset plus att nån öppnar o stänger dörrar, då tror jag att de är på väg upp till mig, men här har ingen att göra, de e ju bara vi som bor så högt upp, o inatt vid 2 väntade jag inte besök=)

sex and the city filmen var helt underbar, saknar ord egentligen för att beskriva den, men sheit va den va bra. lite snyft o mycket skratt. vill helst se den på bio igen...imorgon=) en annan film som jag vill se är Mama Mia som har premiär om några veckor, känns som hela bio salongen kommer att sitta o sjunga med i de gamla klassikerna=) mama mia here we go again, my my, how can i resist u...!!!!! dancing queen mfl mfl.

vet inte vem som är min favo i sex and the city gänget...känns som carrie är mittpunkten, charlotte e underbar o go, miranda e den som lever i verkligheten, men oj så tjusig, men undrar om inte favon ändå är samantha den 6 galna som har så underbara repliker...i love u, but i love me more!!! martin fnissade till mest när de va samantha som skötte snacket=) tack darling för att du följde med mig=)

nu ska jag hoppa i säng, men kastar ändå ett getöga mot tvn. kvartsfinal mellan Italien o Spanien, sista minuterna innan det blir avgjort via straffar...e inte spec intresserad, men de e rätt spännande m straffar=)

ni får sova gott alla vänner, imorgon är en annan dag o en ny vecka börjar, full med jobb o annat skoj att göra, vad det blir vet ingen ännu=) vi hörs, puss!

 med ett stadigt grepp om mina cider flaskor, så festar jag, hihi=)

21 juni 2008

hej hopp, ett försenat glad midsommar till er alla. fast mesta av dagen bestod av regn o rusk blev det ändå ett lyckat firande...massa god mat, lite snaps visor, jordgubbar, härliga vänner o såklart sing star. lite buzz hann vi oxå med, det är roligt, jag vinner alltid=) ska kila in på nån nätsida för sånt o kolla vad det kostar=)

idag är en riktig slappe dag, sitter i sängen m morgonrocken om mig o har det hur skönt som helst, här vill jag sitta hela dagen=)  men får väl gå o styla mig om en stund inför biobesöket lite senare idag. när jag ska gå på bio vill jag nog helst ha myskläder, typ bekväma byxor, tjock härlig tröja o gympa skor, men iom det är sex and the city vi ska se så känner jag att jag behöver piffa upp mig lite=) så på med lösögonfransarna, de högklackade skorna, den tajtaste klänningen o de glittrigaste smyckena=) ska blinga martin oxå lite,hihi!



ha en bra dag alla, kram!

19 juni 2008

sitter i mammas trädgård o njuter av ledigheten, hyfsat varmt men ingen sol. lyssnade på somewhere over the rainbow från filmen 50 first dates, väldigt fin, men nu startade mor min gräsklipparen, så lyssnar på vrålet från den ist=)

nu var midsommar planerna spikade, skönt=) ska ut o plocka blommor om en stund till en fin krans, massa prästkragar ska jag ha i. hmm va ska jag ha på mig imorgon, man vet ju aldrig med det svenska sommarvädret=) 25 grader varmt o klänning eller regn o yllestrumpor, de e frågan=) enligt smhi blir det typ 13-18 grader o lite regn, yeej.
förra midsommar jobbade jag nån timme, åkte på värsta förkylningen som lite senare blev bihålsinflamation, käka middag hos mamma med martin o några av mors vänner, sen drog vi till kompisarna, jag va trött som en gnu o förkyld o dann, men  hade en trevlig kväll iaf. alltså kan årets midsommar bara bli bättre. nu e de snart ett helt år sen jag o angel va o såg justin timberlake i göteborg, ja jesus va tiden går.

träning ikväll, denna gång rygg o triceps tror jag att det heter=) sen ska jag nog ha ett mini spa för mig hemma i lägenheten, med ansikts mask, hårinpackning, måla nytt nagellack på tånaglarna, peela kroppen, fila o fixa=) skönt ska det bli=)

lite trist att sverige åkte ut em igår, men laget hade verkligen tappat gnistan, jaha vem ska man heja på nu...det får nog bli kroatien om de är kvar, eller har någon annan nåt tips?

nu e de dags för midsommarkrans pysslande=) hej svej!!!

forts 18 juni 08

vilken dålig match sverige gör, har tom bytat kanal, vill inte se skiten. man tror o hoppas en massa när sverige är med i någon form av mästerskap, men inte då lyckas dem...men det sista som överger människan e ju hoppet, o tur e kanske det. det får helt enkelt bli sex and the city ist, så mkt bättre=)

läser en bra bok nu, bröllopsfeber av kathy lette...läsa e något av det bästa som finns. någon som kan rekomendera en bra bok som de läst på senare tid? man försvinner in i bokens värld, sitter o fnittrar till något roligt, vill inte att boken ska ta slut, blir glad, ledsen, arg. nu ska jag läsa ut denna o kolla lite scrubs.

god natt=)

18 juni 08

uppe med tuppen för att tvätta o träna innan martin börjar jobba, fast han e på akupunktur nu, så kollar på greys anatomy o bölar lite då o då, denny har precis dött, usch va man kan vara snyftig ibland.

annars e de ju en fin dag ute, kanske dags för årets första dopp=) karlsro here i come, hihi! skönt att svalka sig efter ett tungt ben pass, men var blir han av......!!!

dags att dra igång dagen, kramar.



17 juni 2008

i hope u dont mind, i hope u dont mind, that i put down in words, how wonderful life is when youre in the world. den text raden e från nån låt i moulin rouge, går här o små sjunger den för mig själv...låten e sååå fin.

en annan låt som e toppen är "Du e min man" med Helen Sjöholm, tänker alltid på morfar när jag hör låten. Mormor tycker så mkt om den låten o morfar var verkligen hennes man, den enda, 10 år sen han dog i år...saknar han. ska nog lägga en blomma vid hans grav imorgon med mina kusiner mimmi o eddie. vid mitt framtida bröllop skulle jag vilja sjunga just denna låten till min husband to be, men scheise då får jag börja ta sång lektioner nu...genast=)

fixade mina naglar idag, de blev toppen=) god damn va jag skulle vilja se DIG JESSICA i såna här naglar=) o sen spela lite inne bandy till på det, hihi!!!

jesus vad jag längtar till på lördag, då e de dags för 6 and the city-the movie, yyyeeeeeyyyy!!!!!! ohh de kommer bli så bra=) la la la la=) ska ladda upp med en massa pop corn o cola, har man varit utan godis ett tag så e de inte så gott sen när man smakar det på nytt, bra=)

e nog lite sugen på ostbågar, eller roste mackor. ohh va greys anatomy e bra, men har tydligen missat avsnitten där meredith ramlar i vattnet, vet nån vilken säsong det händer? är på det sista avsnittet av säsong 2 nu.

nu ska jag hoppa i säng, värma mig lite i juni kylan, god natt<3

16 juni 2008

idag är det JESSICAS födelsedag, grattis vännen!!!! ett år klokare o vackrare=) 
det är nåt specielt med datumet 16, först ut 1985 i juni, den 16 kom Jessica, kan slå vad om att du hade brunt kort hår när du föddes, eller kanske en blond kalufs=), exakt två månader senare, 16 augusti, tittade jag ut med absolut inget hår på huvudet, det hade jag inte förräns jag blev typ 1. och den 16 september 2004 kom min systerson till världen, jag tror att det är några riktiga topp människor som födds den 16=) madonna e född den 16 augusti 1958, tanten blir 50 år i år, det kan man inte tro. ni andra som föds alla andra datum som finns på året, ni är inte så dumma ni heller,hihi=) vissa e helt enkelt bäst o era födelsedagar e 9 mars, 17 december, 29 december, 20 mars, 24 november, där e en blond tös som fyller år i slutet på december som oxå e himla go=)

idag kom mini kusin 2 till skåne, så nu när jag e ledig ons, tors, fre o lör så hoppas jag att det blir mycket släkt träffar oss emellan, finns det egentligen något bättre än ens familj, vad är man utan dem?



imorgon är det rea start för oss i butiken, kom o köp=) vi har lite på 50 o 70 procents rabatt, annars e allt annat i butiken på 25 procent=) imorgon ska jag till annette o fixa midsommarfina naglar, cant wait=) glitter eller vanlig fransk, det är frågan=) ha en skön natt, kram<3

15 juni 08

jaha så losade sverige igår med en minut kvar, så typiskt!!! katastrof, men man blir inte riktigt förvånad. vid halv elva igår kväll så gick vi ut på en liten promenad, jag var klimakterie varm så behövde lite frisk luft=) gick ner till trollsjön o matade alla ankorna, det är himla kul=) de blir så glada för all brödet som de får=)

nu sitter jag med lill kitty i knät, lite halv panik, ska snart köra till jobbet o e inte halv färdig=) ska hämta upp angelica innan avfärd mot centrat, trevligt med lite sällskap idag+ att anette ska ha med sig en överraskning till mig idag=) i love surprises=) nu börjaar fab5 på sexan, tänk att få ha dem som bästisar, min dröm, martins mardröm, hihi!

nu säger jag o kitty hej då, ha en bra dag=)

 osså en bild på Prinsen oxå=)

14 juni 2008

asså zlatan, vilken man, nu gjorde han precis mål så det står 1-1 i matchen mot spanien.

ingen kickar fotboll som han, zlatan, zlatan, na na na na na na=) nu skulle man suttit i trollsjön med 200 andra fotbollstokiga, vilket tryck där måste vara. men vi kan höras rätt mycket bara jag och martin oxå här hemma=) mamma e i trollsjön, helt otroligt ointresserad av sport, men när det gäller hocky o fotboll, lite större matcher i mästerskap då jävlar e hon på g, min söta mamma=)

nä back to matchen=) heja sverige!!!

14 juni 08

klockan e precis 00:00 nu, natten till lördag. borde verkligen släcka ner i lägenheten o inta sängläge, men ibland fastnar man där man inte borde=) sitter i sängen o har det skönt, beundrar min nya fina jet set klocka som jag egentligen kan ha som väggur ist för armbandsur, klockan är typ gigantisk o täcker halva armen, men tycker det är himla snyggt med stora klockor på oss töser. har haft en väldigt trevlig kväll hemma hos martins föräldrar, blev bjuden på super god mat o till efterrätt jordgubbar, ohh det kan aldrig vara fel med lite goda bär på sommaren=)

annars idag har jag varit duktig o tränat, sopsorterat på merab, hängt in ett lass kläder i garderoben o gjort ett urtjusigt födelsedagskort som kommer att landa på någons hallmatta nästa vecka, guess who=)=)=)

nu ska kittys låda rensas, sen e de hopp i sängen, jobb imorgon 9:30 till 17:30, sen ev till angelica i malmö för mat, cider, sing star o utgång för alla som e lediga på söndag o det är inte jag=(=(=( annars iaf hoppas jag att få se MATCHEN, Sverige mot Spanien, jag gissar att det blir noll noll, eeeh fan jag har ingen aning, sverige ska vinna iaf=)

ha en god natt, kramar=)

12 juni 2008

hej jag heter nina och jag är en shopaholic.....hej nina...kristus vad man kan handla fast man egentligen inte borde, man kan o man vill osså gör man det o sen kryddar vi det med lite shopping ångest efteråt, lovely!

på typ en månad har jag köpt 4 par rosa skor...ett par vit/rosa reebok träningsskor, ett till par vit/rosa reebok street skor, de handlade jag förra måndagen o sen i lördags köpte jag ett par rosa gladiatorliknande sandaler från scorett osså igår blev det ett par rosa sommarskor med korksula från din sko, dock på rea=) det blev oxå en bondelid mjukis huv tröja från mq såklart i ROSA, en klocka, dock inte i favo färgen utan i guld o sen kom jag hem o upptäckte att jag hade vunnit en aktion på tradera på ytterligare en klocka, yippiiiieeee=) så nu ger jag martin mitt kontokort, för ibland har jag ingen kontroll.....!!!

dan efter midsommar är räddad, har bokat biljetter till mig o hjärtat för att se SEX AND THE CITY, ohhh som jag längtar, pirrar i kroppen när jag tänker på att snart ska jag få se filmen om favvo tjejerna, Carrie, Samantha, Miranda o Charlotte, och tack darling för att du vill gå med mig, du ska få en extra stor pop corns meny som tack=)

på tal om popcorn, nu blev jag sugen på det=) vi går här hemma o åjar oss över träningsvärk, martins sitter i rumpan o min i benen, e lite smått mjukis i dem, man får gå lugnt o fint=)

köpte jordgubbar idag, färska goda, 15 kr för 2 lådor, himelskt gott.  så här såg min födelsedagstårta ut förra året, mitt favorit bär hallon...björnbär o kiwi osså lite roligt strössel, jag e duktig på att göra tårtor=)

vet ni, tradera e skoj, nu ska jag nog lägga lite fler bud på nåt skoj=)
 
sov gott alla, kram från mig<3

forts 10 juni 08

vvvvvvvvvvvaaaaaaaa fan 2 mål............till sverige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!



jesus vi vann, vem hade kunnat tro det.

sov gott=)

10 juni 2008

JJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, Zlatan gjorde mål=)=)=)=)=)=)=)=)                heja sverige!!!!!!!!!!!!

8 juni 2008

sitter i sängen o kollar rundor på nätet, ligger snart i en blöt pöl på golvet då vi har ca 30 grader här i lägenheten, pust...inte en sommar till utan balkong eller trädgård, så de så! tack till den som kom på golv fläkten, fast nu för nån natt sen låg jag o frös som en liten grisekno av carola vindarna som viner kring öronen=)

såna fina varma dagar det varit i helgen, trist för mig som inte fått njuta av dagens sol utan har fått jobba öppning till stängning i några dagar nu...men på ondag e jag ledig...ja fast då e de ju tvätt som gäller o sen tjej träff på Burlöv=)
igår var vi hos mamma och grillade kött och hade pastasallad till, mums va gott. drack en cider till o sen blev man lite så där halv lam i armarna....men när de va krogsväng på slank där ner en hel del utan någon reaktion, skumt! på krogsvängen stötte jag btw på en skum man som bad mig o mina vänninor att sniffa på hans handleder, där hade han sprejat en parfym på ena handleden o en på den andre. sen vill han att vi skulle sniffa o berätta vilken som var godast, då tog han fram sin bläckpenna o gjorde ett streck på handleden för den parfym man "röstade" på. han ville hitta SIN doft, lite halv patetiskt, men han va ju helt allvarlig, så klart att man ställde upp då=)

dreams are coming true...ja jag vet inte om det blir så än...det är läskigt ibland att satsa på sig själv, men jag kan och jag vill och jag tror på mig själv.....spännande=)

martin sitter o hojtar till kvällens 2 match i em, e de em eller vm? bryr mig inte så mkt, men när sverige spelar kollar jag såklart...men sååå mkt energi som går runt till att jaga en boll, tycker att den tiden kunde läggas på något viktigare, eller iaf alla pengar som spenderas inom fotboll, tänk de pengarna i afrika, det hade nog kunnat hjälpa en hel del.

nu går det inte att uppdatera sidan, så detta inlägget kommer nog aldrig någon få se, trist jag som hade kämpat så länge....=) =) ha nu gick det.



Några bilder från mellanfesten hos oss, på krogsvängen night...Angelica, Zara, Nina, Emelie gånger 2, Martin, Mats, Daniel och jag, skoj hade vi=) och såklart var det sing star som gällde=) tjo o tjim hela natten lång=)



oj va de e segt att ladda upp här på bloggen idag... nu ska jag gå o ställa mig med rumpan mot frysen en stund, för nu e här ännu varmare typ 35. nice att sova om en stund. ha de, kram o go natt!

RSS 2.0