tors 28/2-2008

hej på er alla=) många läsare har jag inte här på min blogg men jag är GLAD för mina ibland 15 besökare, oftast mindre=) nu vill jag veta vem som läser om mitt liv, så skriv gärna en liten kommentar så gör du min dag en anings lite bättre=)=)=) martin tycker jag är rolig när jag säger till han...älskling idag har jag haft 14 besökare, igår hade jag bara 8, vilken förbättring=)=)=) han tycker nog att jag är lite små knäpp=) but he loves me anyway<3 

nu ska jag diska innan lövet kommer hem, sen har han fått för sig att vi ska göra fiskgratäng, jag har aldrig käkat fiskgratäng i hela mitt liv, men nån gång ska vara den första=) hoppas det e gott=)

idag är det gordon ramsey programet på 5:an, himla bra, typ elake kocken eller vad det heter=)

hej sååå lång!

liten uppdate=) såg en liten trailer inför Sex and the city filmen...ohhh den verkar vara jätte bra, längtar sååå mycket tills den har premiär. får nog se om de 6 säsongerna (igen=) innan jag ska se filmen. charlotte har adopterat o hon väntar bebis, ska carrie gifta sig med mr big, e samantha fortfarande 6 tokig o undra om miranda fortfarande e lyckligt gift med steve, så många frågor o så många månader innan den har premiär=(

image45

onsdag 27/2-08

har precis kollat städ programet på 4:an, shit va mycket skit killen hade i sin lägenhet, jag ska nog inte klaga när vi har det lite rörigt här hemma=) man samlar på sig stuff man verkligen inte behöver, varför kastar man inte ist???

tjoho nu börjar greys anatomy på kanal 5=)

innan jag började jobba idag så va jag en sväng på bokia o kollade in bok rean...ytlig som man är(iaf när det gäller böcker=) så går jag enbart på framsidan o jag har redan alla böcker som var på bokrean med snygg framsida...men det blev ändå 3 st, not much! att läsa är något av det bästa som finns, förstår inte folk som inte läser. hittar jag en bra bok så försvinner jag från vår värld o in i bokens förtrollande värld, delar glädje o sorg till bokens sista sida. kan rekomendera en massa böcker, favo författaren är bla Marian Keyes, Harry Potter böckerna är gryma, Gossip girl e bra, oxå It-girl, boken Mina hemligheter är super bra, jag kan fortsätta så här himla länge till=)

har oxå blivit lite pysslande sen jag kom hem, ett jätte fint födelsedagskort till mormor blev det=)

nu sitter jag här o jäspar, hjärtat kommer snart hem, då blir det lite mys innan sängdags<3

imorgon kommer sofie till affären, wiiee! ska bli roligt att få träffa hon o lille liam=)

sov gott//Nina*



25/2-08

vaknade tidigt idag, jag o hjärtat skulle vara effektiva och köra o handla innan han började jobba kl 11, men han hade sån otur att han har gått o blivit hel sjuk under natten, feber o evigt rännande på toa, usch o fy! bara inte jag oxå får det, roligare kan man ha. att ha feber e hell, man har ju en sån oro i kroppen, kan inte ligga, inte sitta, inte sova, fy fy fy! så jag promenerade till närmsta affär o inhandlade en massa nyttigheter så lövet kan bli frisk igen, fort!

13 noll noll va de dags för frissan, blev riktigt bra, jag ser ut som innan bara en anings kortare=)

va en sväng inom jysk med mamma o köpte ett tyg som vi ska ha som duk här hemma, knall rosa o super tjusigt=) martin e över förtjust att bo i ett hem som bara blir mer o mer rosa=)



här e jag söt i Tildes "look a like" hallon godis mössa=)

image44


va oxå en sväng på triumph idag, ska bli skoj att börja jobba där=) kom o handla 6-iga underkläder av mig sen ladies=) sen of course så spenderades kvällen på i.me.my=) nu e jag hemma hos man o katt=) kollar scrubs, men vill egentligen kolla in ett avsnitt av Greys=)

säger hej till Rebecca om hon hittar in här=) =) =) nu e de dags att tvätta av sig masken=)

Go Natt*


sön 24 februari 08

hej hopp, söndag idag...städat, varit på lång promenad med Angelica o Bozzy, lagat middag o nu sitter jag o pysslar födelsedagskort. e en hel del som fyller år nu den närmsta tiden...Emma, mormor, Lasse, Robban, Nina, ja säkert nån till....men det är bra för då får jag pyssla kort...and i like it=) kära mormor nollar dessutom så de får bli ett stort fint kort till henne. nu håller jag på med en söt katt älskande tjejs kort...gissa vem=)

vi 85:or blir 23 i år, herre jesus va tiden går, vi börjar bli gamla....ahhhhh!!!! Robban den raringen sa att snart blir ni 30, fy jaaaa!!! fast den känslan får jag prata tyst om här hemma när en viss precis nollat trean=) =) =)

nu la sig lill snäckan i mitt knä, man får passa på att mysa när hon e lugn o go=)

imorgon är det dags att klippa håret en bit, måtte det bli bra=) annars får jag bära keps 24/7=) inte så latjo kul. nu ska jag smyga mig in i köket o ta en bit glass, hihi! martin ligger i sängen o spelar nåt fotbolls spel, wiiieee=) ska nog ta o köpa buzz till playstation, känner nån för att ta en match så hör av er=) martin e inte så förtjust i frågesport, but i like it=) vill ha ny skiva till singstar oxå=) osså börjar ju bokrean på tisdag, får ta mig en sväng till nån bokaffär o handla på mg ett antal=)

nu e kortet färdigt o det blev himla bra=) ska ge mig på ett nytt nu direkt, till mormor denna gång  tror jag... ha en skön natt...kramis!

image43


fredag 22/2-08

finally friday, iaf i 30 minuter till=) sen e de lördag, efter det söndag osså e helgen slut. oj nu blev det negativt=)

idag har jag o hjärtat varit o tränat, sen hann man inte så mycket mer innan det var dags att ta pågatåget till burlöv. martin kom till jobbet för att handla present till partajet imorgon o såklart hämta upp mig så jag slapp ta tåget=)  skönt för det är ju typ värsta orkanen ute, ligger här inne o hör vindarna viska mitt namn, haha!

nu ligger vi i sängen o slappar, jag kollar datorn o han kollar prison break som för övrigt verkar vara något av det sämsta som gjorts för tv...känner att jag hade blivit stressad om jag hade sett det. usch nä, o han försöker få mig att börja kolla, men nä tack jag har greys mfl.

nu e de dags att nanna, ha de gott.

forts 21/2-08

nu e jag mätt o go, maten va klar o stod typ på bordet när jag kom hem ikväll...fläskfile, pommes o tomat bärnä sås, stavar såsen exakt som det låter, hihi. lägg märke alla som känner mig...martin har fått mig att äta sås, bärnä till o med, bra gjort=) en sås jag dock inte kan äta är svampsås, såna flashbacks från rhodos04, såsen ligger på hotellgolvet med svamparna simmande i...usch o fy! det var dock inte jag som hade orsakat svamp simningen=) nä jag stod för bacardi brezzer vattenfallet, men tjo va skoj det var=)=)=) ha ha, ja det var gamla goda tider det. va de inte jessica som stod på balkongen o hörde stenarna som rörde sig o söta emma som tyckte synd om alla skabb katterna...nä nu måste jag faktiskt ta fram fotoalbumet o kolla tillbaka, vi hade skoj då tjejer, synd jag inte kan skanna in bilderna här=)

image41image42
Jessica o Nina juni 07                           Emma o Nina januari 07

Börjar inte förräns 15.15 imorgon heller, skönt med lite sovmorgon. Morgondagens uppgift är att hitta någon som kan klippa mig, helst på lördag=) Får se hur det går, annars åker Ikea saxen fram=) Nu e de dags att gå o natta sig, skönt, ska nog läsa lite först. Ha en skön natt, kram.

tors 21/2-08

my good torsdag idag...igen, precis som sofie skrev på sin blogg, tiden går så jäkla fort. börjar jobba 15:15 idag, skönt så får man lite gjort innan, har varit o handlat bla o nu ätit en jätte god lunch...tack älskling för maten=)

söta liam fyller 7 månader idag, finare påg får man leta efter=) grattis till han<3 kanske du o liam vill komma hem till mig en dag o se hur vi har det, ta lite tjej snack o leka med liam, hade varit jätte roligt.

i like dr phil=)

fy katten va de e kallt, ska dra på mig en extra tjock tröja till jobbet, för det har en förmåga att blåsa riktigt kalla vindar där, brrr!!! var e våren...ho ho.

nu måste jag piffa till mig inför jobbet, ha en bra dag alla, kramar=)image35
Sofie, Nina, Asal och Eva-Lena...goa tjejer=)=)=)


20/2-08

sitter i sängen, med datorn i knät o bloggar...samtidigt som martins dator e igång, där kollar jag på greys anatomy på den lilla platt tvn...vilken lyx. kitty springer omkring som en liten höna med lilla mus blondinen i munnen, så söt hon e=) snart ska jag bygga ihop hennes 3 vånings klösbräda, lekplats, sovplats som hjärtat köpt idag, hoppas hon tycker den e skoj=) ibland längtar jag till hon e gammal o tjock o inte orkar springa runt  så här mycket, hihi.

nu e den ihopasatt o vet inte riktigt om hon gillar den, jo iaf den nedersta våningen, det e lixom som en låda med öppning som hon kan ligga o sova i. satte upp henne på 3 våningen men hon fick höjdskräck den lilla sötnosen=) kolla in denna sidan, shit vilka priser på klösmöbler, oj oj.

skoj att höra angelica att du följer min blogg=) trevligt att träffas idag, inte så lång stund men...! måns e go, hoppas han kom in fler gånger till dig ikväll=) ska hälsa från kitty till dig, hihi=)

ska nog testa att våffla mitt hår nu, skoj att se hur det ser ut...sist man hade det gick jag typ i trean, på lågstadiet=)
nu blev jag sugen på våfflor oxå, typiskt=)=)=)


image33 yummie=)





tis 19/2-08

oj va trist det var på jobbet idag, ljuspunkten var när kära rebecca kom o hälsade på mig=) måns va inne o berättade om sin resa till fillipinerna, fast det är ju till new york vi vill=) med alla hans shopping berättelser från the big apple så kan jag sitta på planet ikväll, hihi.

blev lite shopping idag, vissa vet att jag samlar på salt o pepparkar, ett till köptes till samligen, så kärt=) från Guldfynd, 49:-, men med min rabatt ännu lägre=)

image31













får bli ett inlägg med bilder idag, lovade ju en bild på mitt halsband, here it comes.....

image32














e helt kär i det, tillsammans med min ring som jag fick på Alla hjärtans Dag=)






e bjuden till 2 grejer på lördag, så tradit att man inte kan gå på båda o typiskt att det ska vara på just samma dag, men så är det väl alltid. nu e de snart dags att dra på sig träningskläderna o pysa till Hälsostudion. såg att hjärtat är månadens profil på deras hemsida, hihi. det ska jag påminna honom om, haha.

nu ska jag lyfta rumpan o få något gjort, typ måla naglarna sexigt röda, haha=)



lör 16/2-08

haha, carola o andreas gick inte vidare direkt till final, utan får ta en omväg till andra chansen först, det var nog en riktig överraskning för båda, ja för mig oxå...bröderna rongedal är ju bara så härliga och de hade absolut en bättre låt än heliga carola=) festivalen sågs hos min kära mor o bror, stackars tobias e sjuk nu för tredje veckan, kan inte vara skoj när man ligger i lumpen, hans röst e hel kass så vi får snacka mer när han e frisk=)

nu e vi hemma igen, mysdressen är på, finns det nåt bättre? hjärtat gör fruktsallad, päron, klementiner och banan, yummie. kitty har sin vanliga kvälls flipp, springer här fram o tillbaka, upp på allt, under soffan, in i papperspåsen som just nu är favo leksaken, hon e go, vilken energi, mjau=)

ska nog ta en sväng inom hm.com o beställa lite, eller iaf kolla runt, fick en 25% rabatt lapp och det är ju för bra för att inte använda=)

köpte tulpaner igår, rosa såklart=) man blir helt lycklig av att titta på dem, det är något speciellt med färska snittblommor. osså har vi ju alla hjärtans dags rosorna som står här och osar kärlek<3<3<3<3

detta är inga tulpaner, men en fin bild är det som jag tog i början av sommaren iimage30 grannens klematis, lilla humlan satt o gjorde sitt en varm dag i juni.

nu e de fika dags, mums=)











Forts 15/2-08

Fick tag på halsbandet igår, får fota det sen o lägga ut, så så fint=)

Va skoj Sofie att du fortfarande kikar in på min blogg o ser om jag lagt ut nåt vettigt=) Helt plötsligt är det kul att blogga. Drömde om dig i natt, du va här i min lägenhet, kommer inte ihåg så mycket, mer än att vi stod och kollade ut i ett fönster, skumt=) Ja vi får ta tag i oss själva o fixa så att vi ses en dag.

Nu e det dags för dagens avsnitt av Hem till gården, ska bli spännande och se om Charity får sin Tom eller om bitchen Sadie får sin vilja igenom och bröllopet blir stoppat. Dagens höjdpunkt.

Sen blir det lite mat shopping tillsammans med mamma och halv 3 e de dags för veckans sista träning, ska leta upp nåt goodie recept som vi kan laga ikväll.

Nä nu får jag ta tag i mig själv o fixa lite.

Ha en trevlig fredag, det ska jag=)


Fredag 15/2-08

Go morgon, go morgon=) Full rulle idag, just nu tvätt, det känns lite som låten "upp o ner, ner o upp, grisen gal i granens topp"....ingen gris i närheten=) men upp o ner från tredje våningen är inte sååå roligt...vill ha hiss. Men nu e de snart klart, skönt att ha det gjort. Något vi har snackat lite om på jobbet är att varenda gång man är ledig så tvättar man, städar, diskar, plockar iordning så man e ju inte ledig när man är ledig=( Här e ju en till hemma(Martin=) som kan hjälpa till o det gör han gärna, men inte med tvätten, det får han inte...då hade nog mina vita kläder blivit rosa, inte så poppis, hihi.

Igår badade jag o hjärtat vedeldad tunna utomhus, sååå skönt det var, 40 grader i vattnet och nån minus i luften. Men fy kattsingen va kallt det var att gå upp sen, brrrr.

Klockan e halv 12, har inte käkat nån frukost så e väl hög tid nu, hej svej.

image29 hihi, denna bilden va skoj=)

14 februari 2008

Vill bara önska er alla en mysig Alla Hjärtans Dag

All you need is Love<3

M
ånga kramar Nina


image28


Forts. 13/2-08

Kämpar som ett djur, hmm kanske inte=), med att få ny design på min blogg och jag ska göra den själv, snälla Jessica gjorde den jag har nu, jag tycker om den men nu när det ska bli vår så e den för svart....jag provar och provar men fan det blir inte rätt, grrrr. Eller rättare sagt det går inte alls, men om man försöker och försöker så borde det ju gå nångång,hihi! Har iaf lyckats lägga upp kalendern helt själv, rätt nöjd. Sen vill jag lära mig Photoshop oxå, för det är ju bara så jäkla svårt,  när jag sitter där så ser jag ut som ett frågetecken???????=)

Aja det löser sig, nu kom hjärtat o vi ska göra fruktsallad, mums....go kväll=)

image27

13 februari 2008

Dan före Alla hjärtans Dag, spännande=) Imorgon blir det fika med mamma o mormor, inköp av ett ursnyggt haldband som jag såg idag=) och mys med mitt hjärta<3 Ska stå utanför halsbands affären kl 10 imorgon bitti, annars hinner nån annan köpa det före mig, ohh va jag retar mig nu att jag inte köpte det när jag såg det.

Nu måste jag snabba mig med pysslet som jag har dragit fram här hemma innan lövet kommer hem från jobbet, han får ju inte se sin överraskning dagen innan. Oj nu blev jag himla saftsugen, Fun light e gott.

Kramar från mig o Kitty=)


image26

Sötnosen tycker om att sitta i en wokpanna som by the way nu är slängt, så blir ni bjudna på middag hit så behöver ni inte bekymra er om Kitty har suttit i det, vi har slutat upp med detta beteende nu,hihi=)


12 februari 2008

hej hopp. nu har jag fått mina glasögon, testkör ett par nu=) e lite yr o snurrig, men det ska tydligen vara normalt med helt nya glasögon, tur ju. tog lite bilder för att visa Emma hur jag ser ut i dem, kändes hyfsat fjortis men det var rätt skoj=)

image23image24

Det ena paret är märket Missoni med smal silver både runt glaset, sen e "pinnarna" svarta lite tjockare osså med lite glitter=)
Det andra paret är silverfärgade, typ som mina gamla, men på de nya finns det glitter på olika ställen på bågarna, super tjusiga=)


Idag fyller min pappa år....grattis och jag har namnsdag(Evelina), grattis till mig=)

Nu ska jag pyssla lite med Alla hjärtans dag överraskningar=) Sen e de träning....kör hårt på beach 08 nu=)

image25
Detta var skönt kan ni tro*=)

Imorgon är det säsongspremiär av Greys anatomy, e helt fast i det(oxå=) sen jag började se repriserna, hihi.

Ha det bäst,kramar*

Måndag 11 februari 2008

För nån vecka sen hade jag Angelica och Rebecca här på party, himla skoj hade vi, god taco middag, singstar, goda drinkar och sen blev det stensson där vi skaka rumpan lite. Förhoppningsvis hittar Angelica hit till bloggen=) Så tänkte slänga upp lite bilder från vår kväll=) Det får vi snart göra om=) =) =)

image17image18
image21
Blondie1=Nina=)   Brunett babe=Rebecca=)   Blondie2=Angelica=)

Sing star e verkligen en bra uppfinning, roligare party "lek" får man leta efter. Nu vill jag ha Buzz, det är oxå himla roligt, extra skoj e de ju för att jag e grym på frågesport.

Nu e de snart dags att dra på sig träningskläderna o pysa till hjärtat o gymmet. Skönt att få träna lite.

Go kväll=)

Söndag 10 februari 2008

Gör ännu ett försök här, en gång till.

Har varit en underbar dag här hos oss, först promenad i det fin fina vädret, solsken o snödroppar följde oss på vägen, sen lite shopping på öb, hemmagjord pizza o sen fruktsallad med kesella till efterrätt. Sitter just nu i soffan med datorn i knät, Kitty ligger bredvid i sin nyinköpta lilla kattsäng. Helst vill hon ligga i mitt knä, men näää, surfar ju nu, får bli mys sen...men då ska hon väl bara leva jävul=) Precis i lagom tid för att vi ska lägga oss=)

Igår var det födelsedagsfirande och bowling som stod på schemat, bowling e bäst o sååå himla kul, hjärtat vann, fast det var minst 2 st som spelar bowling i lag o tävlar. Jag gjorde oxå nån strike, men sen i  nästa runda så slår man ju rakt ut i rännan=) Så bowling får det bli snart igen. Denna helgen har varit jobbe fri, ahhh skönt, får passa på att njuta extra mycket av mina lediga dagar, då lite förändringar nog e på väg.

Nya glasögon är beställda, vill ha dem här nu....!!!! Så nu har både jag o Du, Emma super snygga glasögon att visa oss i till våren. Men gumman ha de på stan nu oxå, du e ju himla fin i dem.

Oj, oj, oj va mitt hår behöver en klippning, ska nog ta mig till Chiq o Sherri för en uppfrächning, den tösen e bäst.

På torsdag e de Alla hjärtans dag, mys mys<3 Jag och hjärtat ska bada vedeldad tunna utomhus så hoppas stenhårt på 30 cm snö...det hade varit toppen. Love e härligt, hihi!   image16



Nu e de snart dags för skönhetssömnen, ha en bra natt, love<3<3<3






RSS 2.0