21 januari 2011

blev en promenad på 3 timmar igår, det var ett helt underbart väder. vi gjorde affärerna i eslövs stad, mio o jag=) köpte en helt underbar tunika på kappahl, när ska jag ha den på mig tro??? är ju inte precis så att man klär sig snyggt när man går här hemma själv. blir oftast mjukisar, fast det är ju skönast ändå=) sen gick vi hem till mamma o fikade, en riktigt skön dag helt enkelt=) såna ska vi ha många av nu i vår=)

idag har vi mest hängt i soffan, lill killen har varit mammig o bara velat sova i mina armar typ. har han legat för sig själv o gymmat så har jag hastat in i duschen, röjt undan i köket o fixat lite. nu ikväll har martin o jag käkat god thai kyckling o till efterrätt glass o maränger, såå gott=) kollar lite på lets dance nu. min favo är hannah graaf, mest för att hon verkar vara en så go människa o figge norling, som dansar riktigt bra=) beställde hem säsong ett av glee igår, det är ett himla suveränt program. bra story o fräsig musik, längtar tills jag får hem den. kolla in om ni inte gjort det innan=) ett tips från mig=)

vet inte vad vi ska hitta på i helgen, något skoj hoppas jag. är man mkt hemma i veckorna vill man gärna ut på helgen o göra något skoj=)

idag fyller mio min mio 4 veckor, min lilla kille...såna framsteg han gör. är riktigt stark i nacken, ler gör han oxå, fast tror inte det är med meningen, hihi=) det är härligt när han ligger i min famn o vi tittar varandra i ögonen, han har så klok blick, det är kärlek<3<3<3


*Puss min älskling*



20 januari 2011

idag skiner solen, helt underbart=) man känner våren i luften. mamma berättade att hon såg snödroppar igår. sen tänker man ett steg längre, vår va härligt, men vi är bara i januari månad=( alltså en massa tid kvar för mer snö o minusgrader=( jag längtar såå efter nya kläder i ljusa härliga färger, nya fina skor o att få ha på mig den fina jeans jackan jag köpte förra året. kanske man ska ge sig på att beställa från hm, där får man en massa vårkänslor när man ser de fina kläderna. kläder som ibland ser så himla bra ut på nätet o ser tokigt ut på mig=) nu ska jag fixa till mig, mata lill killen, sen drar vi ut på en promenad i det fina vädret. ha en fin dag<3

18 januari 2011

jag o min prins har hängt i soffan mest hela dagen. just nu sitter jag med datorn och mio börjar vakna till efter sin nap. då ligger han och sträcker på sig och knorrar som en liten söt gris=) har städat köket o tvättat, så lite duktig har jag varit idag=) nu har jag video samtal med mina kusiner, har visat mio för dem. tekniken är otrolig=) kommer ihåg ett video samtal jag hade med jessica när hon bodde i shanghai, hon gick runt med datorn o visade mig lägenheten o utsikten, det är coolt=) nu vill mio ha mat, bäst att lyda=) kramar<3<3<3

17 januari 2011

natten blev bra, thank god=) matning vid 2 o halv 6 är helt ok.

idag har vi varit hos gammel mormor olly. älg kallops blev vi bjudna på, mkt mkt gott. hämtade även hem dop klänningen som vi snart ska få användning för=) den har jag, min bror o kusiner haft när vi har blivit döpta o nu är det min lilla killes tur=) klänningen är gjord av min mormors mors brudslöja, en slöja som även mormor hade vid hennes bröllop. fint ska det vara=)

 snart kommer martin hem, köket ser ut som f*n o ingen middag står på bordet. det är bara att konstatera att mina husfru feelings ännu inte infunnit sig. köket är snart fixat, värre är det med middagen!!! vill så gärna ha middag klar till mitt hjärta varje dag när han kommer hem från jobb, men har noll inspiration på matfronten. tror jag får googla rundor efter recept. om ni har något bra, får ni mer än gärna dela med er=)=) det är ju martin som är kocken i denna familjen, själv går jag mest o funderar på att baka muffins, kakor o fixa till en sats rocky road som jag aldrig har provat=)

 igår gjorde jag något som jag till o från funderat på i ca 5 år...jag tonade mitt hår brunt. jag har inte vågat innan, men nu resonerade jag såhär, jag har vågat att föda barn, då ska jag väl bannemaj våga färga håret brunt!!! sagt o gjort, det fixade jag bra, jag blev nöjd, eller nästan...vill ha det mörkare. men det ska jag snart rätta till=) tänk nåt som jag har gått o tvekat på så länge, faktiskt blev riktigt bra. vilken mes jag är, hihi=)

nu är det handboll i detta hem, ska dra ner filmduken, så det känns som jag är där o hejar fram sverige till seger, haha!


16 januari 2011

då var snart denna helgen över, dagarna går så fort...spec med en liten kotte i huset=) med ca 3 timmar mellan matningarna så känns det inte som man hinner med så mkt annat. fast det behövs ju inte, att mysa o ta till vara på denna första tiden är det viktigaste. att pussa på hans mjuka kind är det bästa<3

annars i helgen har vi varit o handlat, ett större projekt med en baby än när vi bara var två, mamma, anders o vilda var här i lördags kväll o hade det mysigt tillsammans med oss, mios farmor o farfar var här o käkade våfflor i lördags fm. o såklart kikade jag på handbolls matchen när sverige spelade. ohh va jag älskar att titta på handboll, sååå mkt bättre än fotboll. längtar efter nästa match=) go sweden!!!

nu är det matdags för älskade mio, sen hoppas jag på en bra natt=)

13 januari 2011

livet kan förändras snabbt, kl 22:42 den 24 december 2010 tog våra liv en helomvändning. vår fina kille mio föddes. jag har han i min famn nu, tittar på han o tänker att jag e mamma till det finaste som finns. dagarna nuförtiden ser lite annorlunda ut, jag tar hand om vår prins. försöker hitta nya rutiner med en baby i huset. det är en stor omställning med barn, en gåva man inte ska ta för given. att ena stunden stå på jobbet med kunder, för att i nästa känna att vattnet går, det är coolt, för då visste jag att snart ska jag få träffa personen som legat i magen i ca 9 månader. o inte riktigt veta hur allt skulle gå till, det var spännande=) min förlossning var toppen, om det är någon som vill ha en positiv förlossningsberättelse, så ring mig=) nu ska lilla killen få mat, sen är det dags för en promenad. vi hörs, kramar<3<3<3


RSS 2.0