24 juli 2008

så underbart väder idag, jag o hjärtat tog en power walk i förmiddags o invigde våra nya pulsklockor, jesus vad många kalorier jag brände=) så därför tog jag 3 st chokladbullar sen när jag kom hem o mumsade på, hihi=) varmt o gott idag o som jag längtar efter att få slänga mig i havet eller en pool, o bara få plaska rundor lite=) blir ev stranden på lördag, då ska jag pressa, e vit som en mjölapåse=) e nice att ligga på stranden med en massa tidningar o böcker o solen som värmer=) bara idag att jobba kvar=)=)=) sen ledig i 6 dagar, yeay!!!

 inte många dagar kvar nu tills jag ligger såhär o njuter i medelhavet=)=)=)

nu ska jag snart köra till jobb, ha en ljuvlig dag i det fina vädret=)


23 juli 2008

tänkt klaga lite på vädret idag, det är ju för kattsingen 23 juli o vi har knappt haft en enda fin sommar dag, det är sorgligt. snart e de höst o de e fan inte skoj att genomlida höst o vinter utan en sommar! jaja det är ju inte kallt iaf, men solen har gått o gömt sig.

tvätt dag idag, jippiieee!!! skönt att få allt rent o fräscht igen, det tradiga är att hänga in allt i garderoben, främst för där inte är någon plats=) har oxå en hel hög kläder liggandes i soffan som jag måste ta itu med...fast prio 1 är nog att rensa ut o slänga eller kanske skänka till någon bättre behövande=)

igår när jag kom hem från jobbet bjöds jag på lax o en god sallad, mums! sen hade älsklingen gjort chokladbullar med kokos på till mig=) ett helt fat o hur goa som helst var dem. ska pysa till kylen o ta en o mumsa på nu=)

tänkte bjuda på ett roligt citat som jag sa häromdan till annette=)
"jag har fått sex och jag har köpt sex"
när jag hade sagt det så tittade vi på varannn o jag sa att det lät som något helt annat, vi pratade om pandora berlocker, hur många jag hade fått o köpt=) kul va de, hihi!!!

dags att fixa med tvätten, hej svej, ha en bra dag=)

22 juli 2008

åh så skönt med sovmorgon=) me like! tisdag idag, inget spec planerat förutom jobb o fortsätta städa min garderob. gjorde grovjobbet igår, men ska fixas lite till....fan me skit man har o inte kan jag slänga iheller. har en lång lista som ska göras innan vi drar på semester, bla putsa fönster, baka en hel massa till kalaset, presenter som ska köpas, kalas som ska gås på=) det mesta är ju bara kul att göra=)

vi sterilisera kitty i fredags, stackars liten, min lilla tös. fy va läskigt att se henne så avtuppad, tungan hängandes utanför munnen o när hon gick helt vingligt. oh fy vilket sår, usch! tur att veterinär fia e nere o kan hålla koll på henne=)

jobbar i 3 dagar till, sen e jag ledig i hela 6 dagar, såååå skönt!!! en massa skoj vill jag hitta på då=) tur att seriefigurerna e nere så jag kan dra med dem på en massa stuff! ett tag va jag himla sugen på stensson som jag tror har öppet på lördag, vi får se vad som händer=) blir ofta himla party sugen när jag kör hem från jobbet om kvällarena, när jag sjunger för full hals till en massa bra låtar=*) igår var det Gyllene Tider som gällde=)

nu ska jag dra på mig mina rosa diskhandskar o starta dagen med lite disk, jeej=)

ha en bra dag=*)

16 juli 2008

en månad tills jag blir 23 år idag, en månad o en dag kvar tills planet till rhodos lyfter från sturup airport, jeeey=)

idag vinkade jag av mam, pap, anders, lasse, monica o eddie som just nu sitter på ett plan till sunny rhodos. tyvärr va de ju jordbävning där igår så mamma blev lita skraj, men vem hade inte blivit det. tur iaf att de inte var där när det hände. äntligen kommer min fina mamma tillbaka till sin paradisö=)=)=) så efter några groggar, för att lugna nerverna=) så lämnade de eslöv för varmare bredd grader, nice=)



annars idag har jag slappat o sovit för att bli av med huvudvärken som jag haft idag, tur att tobbe kom hit o väckte mig annars hade jag nog legat o sussat än=) fick lite pyssel energi, så har gjort två stycken kort nu=) många som fyller år i juli o alltid skoj att få hemmagjorda kort. för nån dag sen köpte jag 2 st underbara ljusstakar i en liten affär här i eslöv, önska mig dem i julklapp men tomten kom inte med dem då, så nu när jag hittade dem så högg jag dem direkt=)=)=) nu längtar jag sååå mkt efter en ny lägenhet, ska rensa o slänga i massor innan vi flyttar härifrån, inget skit ska få flytta med oss. egentligen är det så lite man egentligen behöver, varför har jag då så mycket=)  

      
bordet fullt av pyssel o de fina ljusstakarna=)

nu ska jag pyssla vidare, först ringa min kära kollega anette=) ha en bra kväll, kramar<3


14 juli 2008

hej hej alla! va uppe med tuppen idag, jaja iaf innan 7=) va pigg o gla, käka frukost men när martin kilat till jobbet påminde det sig att jag inte sovit så bra inatt, så somna som en grisekno i soffan. typiskt att kitty va jätte leksugen, så ibland hoppade hon upp på mig som om jag var en hoppborg=)

vi kollade på film igår kväll, Funny games. det var nog det sjukaste jag nånsin sett, så oerhört ruggig psykiskt sjuk film, hade säkert en puls på 200 under filmen, jag var så upprörd, fick ta en runda i lgh o lugna mig o frågade martin x antal gånger om vi kunda spola fram filmen lite. den var hemsk, men jag ville såklart se den färdig, veta hur den slutade. o nä, inget bra slut där inte. se den om ni vill se en modern psykisk "skräck" film, men se den helst inte själv!!! det hade inte jag vågat=)

nu ska jag kicka igång min lediga dag, sminka mig lite, hitta något att dra på mig o sen kila ner till "stan". eslövs innerstad är knappt en stad, så få små tradiga affärer att tom höör har bättre utbud=) men vad gör man, inte precis att ett köpcentrum lockar iom man redan spenderar så mkt tid i ett, isf burlöv såklart=)

annars e de träning o lite mat shopping som står på schemat idag.
ha en bra dag, hej hej!!!

 denna sötnos står högst upp på min "önskelista" till my birthday=)=)=)

fick ett ryck idag...att klippa mig, ska jag eller ska jag inte...får fundera över dagen...i-lands problem!!!!!!!!

13 juli 08

ahh va härligt med en söndag, bara slappa, utan dåligt samvete=) ska inte göra något nyttigt överhuvudtaget idag, kanske diska lite men thats it! behöver ta igen mig lite sen kvällen igår, några snapsar till snapsvisorna så visslade det till rejält i mitt huvud, haha!!! skoj va de iaf, mycket roligt folk o leken Johnny dansar, så va kvällen perfekt=) alltid kul att träffa nytt folk=)=)=)

and it hurts with every heartbeat, en mkt bra låt av robyn...men gud vilken sanning oxå out in the real life, hoppas den känslan aldrig kommer tillbaka igen.......ever!!!!!!

nu ska jag slappa vidare, hej hopp=)



ahh va duktigt=)

då va badrummet skinande rent det med, me like=) har ätit lite mat nu, chili kyckling med ris, yummie! arrangemanget med ljusen blev riktigt bra, men ni får hålla till godo med bild på kortet, all homemaid=)




här e ett annat kort jag gjorde för nån vecka sen....



har två kort liggandes här hemma, kan inte visa dem, då jag anar att de som ska få dem läser här=) ja den ene läser nog inte här, men hans mamma=) guess who=)

nä nu får det bli duschen, ska göra mig lite grannare än vad jag e nu i vit hälsostudion t-shirt o svarta leggings, hade jag vågat hade jag nog gått dit i denna outfit, den är så läcker=)
ha en bra lördag, de ska jag=)



12 juli 08

lördag idag, ohh va härligt=) tvätten är snart klar, jag har renbäddat, diskat, dammat o nu sitter jag bara o slappar en stund=) kitty ligger på 3 våningen på sin klätterställning o slappar hon med=) ska snart fixa med kvällens present, blir de bra kan jag ju lägg upp en bild här, som en sann bloggare=)=)=) men det återstår att se...kortet blev iaf bra=)

kikar lite på en av Pirates filmerna, fy vad de figurerna som e med där ser äckliga ut, fast de e väl meningen o då har de ju gjort ett bra jobb=) tror det är film nr 2 o den har jag aldrig sett klart, så passar på nu!

hihi nu ligger kitty på 3 våningen med huvudet utanför plattan, så det hänger där o dinglar=) hon e så söt=)


              

4 söta katter, Kitty, Zorro, Maya o Prinsen=)

igen 11/7-08

sånt här e skoj, lite som mina vänner böckerna man skrev i som liten plutt=) härma gärna om ni har tid=)



1. Hur gammal är du om fem år?
soon to be 28=)


2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Martin


3. Hur lång är du?
typ 168 cm


4. Vilken är den senaste filmen du sett?
tror Sex and city-the movie, bästa filmen helt klart


5. Vem ringde du senast?
Martin, påväg hem från jobbet


6. Vem ringde dig senast?
Min kära mor


7. Hur löd det senaste sms:et du fick?

pallar inte kolla upp det.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Sms ibland, ringa ibland


9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Lyckligt skilda!?!


10. När såg du senast din mamma?
För någon timme sen.


11. Vilken ögonfärg har du?
Grönblå


12. När vaknade du i dag?
typ kvart i 8


13. Vilken är din favoritjulsång?
Tänd ett ljus o låt det brinna av Triad tror jag de heter.


14. Vilken är din favoritplats?

Borta bra, men hemma bäst!

15. Vilken plats föredrar du minst?
Någon tråkig kall plats med inget skoj att göra


16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Med man, 2 barn, hus någonstanns i världen, förhoppningsvis nära havet.


17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Inget spec. Kanske små spöken under sängen=)


18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Något roligt som Martin sa för någon dag sen, annars lite små fniss mest hela tiden, hihi=)


19. Hur stor är din säng?
160 cm bred.


20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar.


21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Med linne o mormorstrosor=)


22. Hur många kuddar har du i sängen?
Tre som är mina, 1 som är Martins.


23. Hur många landskap har du bott i?
1, the one and only, Skåne!


24. Vilka städer har du bott i?
Kan nog bara stoltsera med Eslöv


25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
På sommaren barfota, på vintern m strumpor i någon härlig rolig färg


26. Är du social?
Jadå, men skönt att vara för sig själv oxå nån gång.


27. Vilken är din favoritglass?
Daim, Piggelin eller Calipo


28. Vilken är din favoritefterrätt?
Cheesecake är mums, men pannacotta med hallon e nog bättre=)


29. Tycker du om kinamat?
Jadå, fast bäst är nog thai.


30. Tycker du om kaffe?
Usch nä!


31. Vad dricker du till frukost?
Dricker inget till frukost, käkar min citronyoggi ist.


32. Sover du på någon särskild sida?
Nej, det ör olika.


33. Kan du spela poker?
Nej.


34. Tycker du om att mysa/kela?
Ja klart!


35. Är du en beroendemänniska?
Inte av något spec. beror på hur man tolkar frågan...är helt klart beroende av luft, men annars inget spec.


36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Jepp farmors kompis Ingalill, Madonna har oxå samma födelsedag=)


37. Vill du ha barn?
Oh yes!


38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska.


39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej aldrig, tack gode gud. 


40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Både och.


41. Vad spenderar du helst pengar på?
Pyssel o stuff till hemmet.


42. Äger du dyrbara smycken?
Kanske inte dyrbara pengamässigt, men för mig absolut!


43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Ohh har många, Greys, Hem till gården, nu kommer jag inte på några fler=)


44. Kan du rulla med tungan?
Vet inte.


45. Vem är den roligaste människan du känner?
Alla kan vara roliga, har skrattat mkt med Jessica, Emma....!!!! 


46. Sover du med gosedjur?
Min nalle sitter vid min sida, as always! Har gjort det i 23 år o kommer fortsätta med det.

47. Vad har du för ringsignal?
En från HippHipp, Mini du får svara, jag sitter på dass...i love it=)


48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Tror jag har en hel del i mormors källare.


49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Mitt glas med cider.


50. Flirtar du mycket?
Lite dagligen med Martin<3


51. Kan du byta olja på bilen?
Nä det tror jag verkligen inte, har aldrig provat.


52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej.


53. Vilken var den senaste boken du läste?
Det var "Gravidchock, reporter erkänner" av Belinda Olsson, riktigt bra var den.


54. Läser du någon dagstidning?

Nej.

55. Prenumererar du på någon veckotidning?

Nej.

56. Dansar du i bilen?

Eeee nä, kanske borde prova=)

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?

Säkert MixMegapolRadioCity

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Säkert nåt jobb krafs.

59. När var du i kyrkan senast?

hmmm 3 år sen, på min kusins bröllop.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

Susanne Hultman=) Eller nä, tror de va Gunilla.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Typ över natten i mammas trädgård=)

så då va de klart=)


11 juli 08

sitter framför datorn. lite halv lullig, har druckit några alldeles för goda cider...but hey har man jobbat 7 dagar i streck får man fira lite att jag nu har 5 lediga dagar framför mig=) morgon dagen kommer börja med tvätt o ev lite städ, måste till apoteket, slå in presenter o fixa det sista inför kvällen partaj hos daniel o jennifer=) men just nu kan jag inte tänka längre än in till sängen, hihi! alla i familjen är mätta o goa efter kvällens goda mat, lax, yummie! tom lill kitty fick smaka=)

nu ska jag kika på mord i sinnet, ha de lovely<3

7/7-2008

hej hopp. dagarna går, fort som fan. va ledig tors o fre. den första lediga dagen spenderade jag i mammas trädgård, va ju underbart väder. på fredag morgon körde jag, Martin, Tobbe o Björn till Liseberg o hade en rolig dag där. men jag börjar bli gammal, för my good va jag blir yr i mössan efter typ alla karuseller, helt ur balans i skallen=) men de e kanske inte så konstigt att man blir lita skum i huvudet, karusellerna e ju rätt wild and crazy=) åkte balder, kanonen, lisebergsbanan, pariserhjulet, där jag fick grym höjdskräck o bara ville ner!!! sen gled martin o jag igenom sagoslottet oxå=) ist för kärlekstunneln, hihi! ja de blev väl nästan de flesta utom de absolut värsta, som den gigantiska gungan tex.

              
gladast var jag nog när jag stötte på Kitty i en liten souvinirbutik, så e de någon som har 700 kr över, köp den sötnosen till mig=)

i helgen var det jobb  för hela slanten, var lite små trött o hängig på jobbet o slutar min arbetsdag där med att göra en liten vurpa bak på kontoret o satte mig rätt på rumpan som en liten padda=) sen brukar jag bli sittandes där ett tag o undra hur fan jag hamnade där=) släktträff i höör lördag kväll, middagsdejt med pappa söndag kväll så hade de dagarna gått. pappa har köpt ny fin bil, så e glad för hans skull, när ska jag få rasta den tro, hihi.

idag mån va det jobb igen, dag 3 av 7 på raken, jeey. sen i helgen, då e jag ledig!!!!!!!!!!!!! redan på fredag kväll ska jag fira mina fem dagars ledighet med hannas smultron cider, så god att jag går o tänker på den under dagarna, hihi=) nån som vill joina mig fre kväll, kanske=) annars e de kanske nån som har tips på nån god parfym, mam o pap ska utomlands, så då passar det ju bra att beställa hem lite från tax free=)

nu ska jag hoppa in i duschen, o sen e de läggedags. det regnar jätte mkt nu=)=)=) mitt favo väder, men inte blir här lite svalare i lgh för det, typiskt! sov gott, kramar!!!



RSS 2.0