29 mars 2010

nu är det dags att packa resväskan igen, jag önskar att det var till thailand=) men denna gången bär det av till stockholm för en 2 dagar lång kurs. ska bli spännande o lärorikt! tar tåget imorgon 6.30, hjälp vad tidigt=( snart dags att hoppa i säng, fast först kanske packa lite=)

i helgen är det påsk, lite trevligt. o en himla bra anledning till att få äta godis som påskharen har varit o lämnat=)

ha en trevlig vecka=) puss


23 mars 2010

tisdagen har varit såå slö, kan kanske bero på att jag satt uppe till 00.30 inatt o fick naglarna fixade=) först gjorde jag marias o sen gjorde hon mina, mkt fint blev det. rosa tippar med svarta dekorationer.
blir inget långt inlägg, ska gå o lägga mig nu o ssoooovvvaaaa=) hoppas inte att någon jäkla telefon försäljare ringer inatt oxå, för det gjorde det igår, typ kl 02.00. inte så kul.
god natt<3<3<3



oh vad jag längtar till thailand, har ni möjlighet åk dit...o ta med mig som guide, hihi=)
vi försöker lista ut om vi ska lägga våra semesterdagar på Sydafrika eller Thailand, hmm svårt val=) antingen billigt paradis eller exotiska savann djur!


21 mars 2010

uppe med tuppen(08.15)en ledig söndag, fy hundan! men med lite frukost i magen kändes det bättre=) följde med martin till gymmet. stod på crossen en timme, sen sov mina fötter rätt så duktigt efter det. men va skönt att ha tränat=) duktig Nina. nu har jag duschat o fixat till mig, jag o pappa kör  på roadtrip om en stund. har tre små hjärt post it lappar fulla med saker som ska köpas. om det nu finns, måtte det göra det, vill inte komma hem tomhänt!

nu ringde pappa, dags att köra. ha en bra söndag=)



såhär glad blev han på sin födelsedag när han fick sin present från oss. valfri fotbollsresa. gissar att han vill se arsenal o gissar att martin oxå följer med=)=)=)

SoFia<3


20 mars 2010

min älskling är bäst, igår var han ledig och då tog han tag i "projekt sovrum". ända sen vi flyttade in och målade vårt sovrum för första gången för ca 1,5 år sen har vi velat måla om det igen=) första gången blev det inte alls som vi ville och vi har inte orkat ta tag i det förräns nu. efter thailand har jag haft en massa ideer o ny inrednings energi. martin målade iaf om rummet igår, jag slapp hjälpa till, skönt=) nu kan jag börja inreda, det mesta vi har där inne e ju nytt men lite mer saker ska inhandlas. bla en till rund matta, tavellister, spegel, ramar, kanske ett överkast, tapeter till garderoberna. men bara genom att måla om rummet känns det sååå mkt bättre=) så imorgon drar jag o pappa nog ut på en shoppingrunda, svågetorp nästa=)




det finns en bildlek, typ vad hör inte hemma bland dessa bilder, kan Ni gissa vilken jag menar=) ser ni mina älskade morgonskor? kitty o thailands grisar, de sista är köpta i bangkok för ca 25 kr, billigt o bra=) det lilla bordet med ordet KRAM på, är köpt på loppis för 10 kr. jag älskar det o martin hatar det. han sa igår att han skulle kasta det ut från fönstret, då sa jag att jag gör slut o flyttar genast härifrån om det händer=) jag gillar den gamla stilen o han e mer inne på nytt. jag säger, han e expert på träning o jag e "expert" på inredning. expert e verkligen att ta i, men jag måste bestämma, han kan säga vad han tycker men oftast blir det som jag vill, hihi=)
jag vill ha en lyxig taklampa, vet att ullared brukar ha snygga, men dit vet jag inte när jag kommer nästa gång=( har föreslagit för martin att vi skulle hyra en stuga där uppe en natt, lixom som en mini semester, men då höll han på att svimma=) nån gång i vår ska jag iaf dit.

16 mars 2010

förra veckan gjorde jag mitt första grupp pass på gymmet, det var afro. himmel va kul det var, men oj vilken träningsvärk jag fick, i muskler som jag inte ens visste att jag hade. vi sådde gräs, lyfte simba o flög, hihi. grupptränaren jessica hade släckt ner i salen, vi dansade i skenet från levande ljus. ja det var en energi kick=)
idag testade vi dance jam, ett hett dans pass till disco musik, väldigt roligt, men tufft med alla dans steg. men nästa vecka sitter det bättre=) ligger i sängen o e helt slut i vaderna, ska bli kul att se om jag kan rulla ur sängen imorgon=) martin får knuffa mig=)=)=) hoppas det inte är too bad, är ju afro igen på kvällen=)

träning är kul!!!

5 mars 2010

fredag kväll och jag sitter i soffan o gäspar=) ohh så trött jag är, det blir nog en tidig kväll!

imorgon blir det nog lite shopping, martin vill ha nya träningsskor, jag vill ha lite nytt av allt, kan tänka mig lite nya kläder, nya mattor, fotpall, inredningsprylar, blommor...ja listan tar aldrig slut, hihi=)

ska fortsätta kolla lets dance nu, små gråter varje gång någon gör en bra dans=) snyft!!!


RSS 2.0