30 april 2009

happy valborg everybody, vilket underbart väder för ett majbål ikväll. hoppas bara att alla sätter säkerheten först nu när det är så torrt i gräset. själv tror jag att det blir en runda till trollsjön för att kika på bålet i den lilla sjön. o såklart en glass från våfflan=) annars har jag inget inplanerat för dagen, bara vara hemma o göra det jag känner för, alltså sitta på balkongen i min solstol med en bra bok o äta glass med blåbär, yummie!!! ja det låter som en bra plan det=) ska fixa med våra små tomat, melon o paprika plantor oxå, osså ska jag plantera morot, sallad o purjolök. allt ekologiskt såklart=)

ha en bra valborgsmässoafton=)


så här fint e mammas träd just nu=)

27 april 2009

ohh har haft en toppen helg, första lediga sen 28-29 mars, så det var väl behövligt=) i lördags var jag o hjärtat i stan o shoppade lite, jag hälsade på mamma o på kvällen var det dags att piffa till sig för en kväll på stan=) angelica o ida kom hem till mig, vi snacka, diggade till carola o arvingarna=) drack cider, shots o vin, sen var vi redo för lite dans på klubb velute. taxi till stan o sen den långa färden mot dansestället=) ingen bra kombo att ha en bra bit till närmaste toa efter x antal drinkar=) vi hade en trevlig kväll, trots den mindre bra musiken som spelades på stället=) tack girls för en härlig kväll, när ska vi göra om det=)
   

efter 2 panodil o mängder med vatten=) så kunde söndagen spenderas ute i naturen på anders gård. nånstanns inom mig finns nog en liten bondetös, jag gillar landet, de söta vildsvinen, alla fina vitsippor o att köra 4 hjuling riktigt fort genom skogen=) vi grillade korv vid en damm, drack ytterligare vatten o bara njöt av det härliga vädret. fick hålla ett litet vildsvin som bara var en vecka gammal, världens sötaste<3<3<3 den försökte dock rymma från mig en gång=)
  

nu drar en ny vecka igång, jobba idag, ledig imorgon=) mjukstart på veckan, härligt!!! så imorgon om det är fint väder ska jag nog mest bara ligga i solstolen vi köpte från city gross igår, ha ha längtar=)

ha en bra dag, kramar!!!


22 april 2009

vilken bra dag det var igår=) träffade som sagt lilla ivan som fyller 6 månader idag, storebror simeon, syster o hennes man i deras nya hus. medans alla andra fixade med flytten, packade in i skåp, satte ihop nya möbler mm så passade jag lilla ivan, vilken lycka för mig, han är underbar<3<3<3 en sån liten plutt, han e sååå himla fin o snäll, skrek inte fast moster knappt vet hur man bytar en blöja, hihi! men det gick bra. stora fina ögon o hans leende kan man inte titta sig mätt på. jag hoppas min bebis blir lika fin som han<3 det var himla skönt för simeon va inte alls blyg för mig igår, vi lekte med lego, byggde hus o bilar. det var riktigt skoj, många år sen jag gjorde det sist=)

efter besöket körde vi till burlöv center för en snabbis där. blev 4 glas i en serie som jag har sen innan...perfekta drink glas=) träffade härligaste måns! sen inom systemet för lite påfyllning av en massa goda cider. på kvällen lagade jag mat till oss, goda goda fiskbullar med potatismos, yummie! sen kollade jag ugly betty o dh, medans martin glodde på fotboll, han blev så lycklig att han sprang runder här när arsenal gjorde mål, haha han e lite tokig!

det var typ gårdagen det, idag e de onsdag o jobbedags, ska bli skoj att komma till jobbet=) o sen träning ikväll när jag e hemma igen. ha en bra dag, kramar<3

20 april 2009

igår var andra gången vi var ute o sprang i skogen, förbättrade min tid på vår runda med hela 5 minuter. nu vill jag ut igen, ja inte just nu klockan 23:15 i mörkret, i skogen. hade nog hellre sprungit naken genom eslöv än ut i skogen vid denna tiden, fy va kusligt! iaf jag vill springa springa springa, få bättre tid, kunna springa längre, bli bättre, my god va har hänt? det är rätt jobbigt, får jätte ont i mina vader, de är inte vana vid den aktiviteten, hihi=) men stretchar längs vägen så känns det bättre...du har kanske något bra tips jessica för att inte få så onda vader=) kanske extra höga strumpor kan göra det bättre, det får bli min nästa investering=)

imorgon är jag ledig, ska hälsa på syster, simeon o sötaste ivan i deras nya hus. ska bli härligt att träffa de små, pussa på ivan som e för liten för att säga nej till mina pussar<3<3<3 han e det finaste som finns, lilla hjärtat!!!

på lördag kanske jag o angelica ska till entre o kolla läget, måste handla en outfit till kvällens party...det ska bli roligt med fest...dansa, dricka o ha skoj, cant wait=)

fast det jag längtar mest efter nu e sängen, fluffig o kall. sov gott<3<3<3


17 april 2009

idag mina vänner har jag varit ute i skogen o sprungit, ja inte från nått tokigt vildsvin utan motions sprungit. trodde aldrig att det skulle hända efter man blivit så negativt inställd till det i högstadie/gymnasium. jag springer gärna efter en boll, men springa bara för att springa, fy så tradit!!! men man ska ju aldrig säga aldrig...!!! så efter att vi varit o inhandlat en ny sportbehå på intersport, så begav vi oss ut i det fina vädret. det här med sportbehåar ingen rolig historia, de sitter inte som de ska, är dyra o typ gjorda för dem som knappt har några bröst. men nu fanken så har jag hittat en som sitter som berget, har lite svårt att andas men sötnosarna blir där de ska, så det får det vara värt=) iaf, det var tidvis riktigt roligt att kuta rundor, körde intervaller, för några längre sträckor klarar jag inte...ÄN=) sprang ifrån martin en gång så han fick kämpa för att komma ifatt, ha det var kul=) har nog ändå rätt mkt spring i benen som inte har visat sig på några år nu, men det ska det bli ändring på. när vi väl kom hem var jag rätt så slut. kvällen har spenderats med en ny bok, thai mat o en massa vatten. nu blir det sängen för imorgon e det jobb med anki, yeay=)

ha en härlig lördag, kom gärna till center syd o hälsa på...då blir jag glad...kramar<3<3<3

16 april 2009

e det inte underbart att vakna upp till solen som skiner in genom fönstret varje morgon, i like it!!! då blir lixom förutsättningarna för dagen så mycket bättre, a happy morning, a happy day=) =) =)

bästa utsikten från ett fönster hade jag i Pula, Kroatien på en semester för något år sen. det var paradiset som var där utanför, konstigt att en utsikt kan få en att må så bra. behövs inte mycket för att göra en lycklig, skönt=)


 dubrovnik 2007.

ha en bra dag, kramar<3



14 april 2009

vilken härlig dag det har varit=) har hunnit med massor, städat o sorterat i pysselrummet, fixat på balkongen, träffat mamma, gått lite i affärer o inte handlat något=), lagat middag o bakat blåbärsmuffin till min älskling, suttit på balkongen o njutit i solen, ohh va det är härligt med balkong, i love it! just nu sitter jag i sängen o kollar dubbelavsnitt av DH, martin kollar fotboll i tv rummet o fotboll klarar jag mig bra utan=) ohh jag gillar lediga dagar som man får något gjort på, det är skönt att relaxa, men känns himla bra att få saker fixat. när man var yngre, hmmm, så föredrog man att slappa o skjuta upp saker, betyder detta att jag har blivit vuxen nu, ja jag tror det, hjälp!!! jag föredrar att gå runt med en trasa o damma än att slappa framför tvn, okej=)

nu ska jag maila lousie i sydafrika, en uppdate om vad som har hänt här hemma. i miss you<3

ohh sex and the city på trean nu, bye bye=)


13 april 09

då var påsk helgen över för detta året, mycket jobb har det varit, men har hunnit träffa mina nära o kära<3 det finns inget bättre än familjen, det är så himla härligt att bara träffas o äta gott. igår var vi här hos oss o åt mat av massor, bla en underbar potatis tårta som pappa gjort, mums!!! o såklart åt vi en hel del godis oxå. men nu får det vara slut på det=) imorgon är jag ledig så jag hoppas på soligt varmt vår väder så jag kan sitta ute på balkongen o ha det skönt. börja läsa en av mina nya böcker hade jag tänkt mig. sen kanske kila hem till mamma o sy en gardin. har köpt fint tyg, men tyvärr syr det inte sig själv=) annars på veckoplaneringen står jobb i 4 dagar till, sen e jag o min älskling lediga tillsammans på fredag, då ska vi kanske till ikea o handla lite, wiieee. jag frågade han om ullared innan men det låtsades han inte höra, hmm, jag som vill dit=)

jag har hittat ett par underbara skor på scorett, jag villlll ha dem, enda kruxet är att de har 13 cm hög klack o det är jag inte van vid som har gått i platta skor i hela mitt liv, men min gud va snygga de är. kan man köpa ett par skor för att bara ha dem hemma för att titta på??? finns de kvar i min storlek på onsdag, då bannemaj ska de bli mina!!!

sitter o kollar lite på tv, Harry Potter går på trean, den första filmen, så små o pyttiga de är, jätte söta=) längtar tills den nya filmen kommer, tror den har premiär i sommar nångång.

nu ska jag fortsätta testa mig själv i hur många svenska ord jag kan skriva på en minut på denna sidan. testa gärna själv o skriv till mig vad ert rekord är. mitt är just nu 28 ord i minuten. jag trodde att jag var mycket bättre på det, tycker att jag skriver rätt så fort, men tydligen inte=) är bättre på det när jag skriver på engelska, då hamnade jag nog på 35 ord i minuten, rätt bra=)

god natt, sov så gott<3<3<3


9 april 2009

när jag promenerade hem ikväll från bilen, klockan var nästan 21, så kom det fram 3 små söta påsk kärringar till mig, de sa Glad Påsk o gav mig ett hemmagjort superfint kort...det fick mig att tänka på när jag o jessica gick o påskade rundor i våra hoods när vi var små kottar, ahh det var tider det=) men hej de borde inte vara ute själva så sent, fy va de finns miffo på vår jord...nu senast "pussmannen" här på vårt bostadsområde!!! fast såna nötter ska inte få hindra en att leva som man vill......!!!!

Glad Påsk till er alla=) en mysig helg med en massa gott att äta väntar, too bad att man jobbar. men oj va nice sen när lönen kommer=) massa ob att tjäna in, hihi! fast lite påsk firande hinner det bli. först hos mamma imorgon med en del folk, på lördag blir det förhoppningsvis lite party o på söndag kommer sis med familj hit. så har några bra dagar framför mig=)

martin o jag slappar i soffan, jag bloggar, han kollar sin data, men mest kollar han på sex and the city på trean, jippiieee jag har fått han fast i favo serien nummer 1=)=)=) han gillar samantha bäst, o då speciellt när hon sexar loss eller säger något porrigt roligt=) annars e nog serien lite för tjejig för hans smak...men han kan bannemaj kolla lite på mina serier nu när vi har kollat champions league nu typ 2 dagar i rad o fy vad det är tradit med fotboll! tur att vi har 2 tv apparater=)

Glad Påsk<3<3<3
















2 april 2009

idag har det varit ett helt underbart väder!!! jag kunde ha dörren till balkongen öppen, gå ut o kika på mina nyplanterade penseer o känna vårvärmen....det är UNDERBART med balkong, bara så ni vet=) jag har hittat möblerna jag vill ha därute, så nu ska de inhandlas en dag. affären låg i staffanstorp, där e man aldrig...bara de gångerna som man kör igenom för att komma till sturup=)

imorgon e jag ledig, då ska jag ta en prommis ner till city, kanske handla för mitt presentkort på nivaldos, kolla lite  i affärer, snacka med angelica o definitivt äta en glass, boms glassbar har väl öppnat=) i helgen blir det jobb, men de e skoj, ska jobba med lana som e en riktig pärla=) när ska du ta med mig ut för party i malmö tro=) på söndag kommer denna godingen till center syd, alltid skoj med lite happenings på sitt jobb. idag handlade jag mitt tredje par skor på 2 veckor, oj oj! skyller på att det är billigt=) dessa kommer från den nyöppnade affären Deichmann skor på center syd. va där bara en snabbis innan jobb men hann se många godingar=) den affären kommer att bli farlig=) dessa var iaf ett par typ gladiatorsandaler i beige med guldnitar, mkt mkt snygga=)

nästa vecka e de påsk, fick den sötaste lilla ring asken av anki idag. va som ett ägg med en liten kyckling som tittar ut från toppen...det enda som fattas e ringen o lämpligt nog har jag tagit hem lite kataloger med fina ringar i idag som jag ska lägga ut lite varsom helst här hemma så martin fattar vinken, hihi=) jobbar hela påsken förutom söndagen, så på lördagen har jag stora förväntningar om att det blir partaj, wiiieee!!!!!


denna bild e tagen då jag gjorde en prova på hos Emelie Ohlsson, himla skoj men oj vad skumt att någon skulle fotografera mig, jag som helst inte e med på bild...som pappa brukar säga "antingen blir man snygg eller så blir man lik sig"

RSS 2.0