26 oktober 2009

jag tror på allvar att mina armar blev minst 10 cm längre när jag bar in en 10 kg pumpa från parkeringen till lgh precis. pust va jobbigt, knappt man tror att man tränar 3 dagar i veckan=) fick inspiration av sis i lördags som hade en jätte fin pumpa vid dörren. jag fyndade min bjässe på landet någonstanns mellan center syd o eslöv för 35 kr, mycket billigt=) nu ska jag o kitty designa ett läskigt ansikte på den.

jag har haft en toppen helg. i lördags var det lite invigning för Ninas Naglar på Hälsostudion. det var skoj, fick många bokningar...när ska man hinna med privatlivet tro=) annars känns det himla bra.
sen var det dags för ett års kalas för finaste ivan<3 hade det toppen hos sis o familj. vill flytta dit, inte i deras hus, hihi...men i närheten. 5 minuter från nya ikea är ju anledning nog, haha. 500 meter till havet är ju oxå rätt nice=)
söndag, jobb o träning. sen hade vi pysselkväll, vi o vi...jag iaf=) martin kolla fotboll o jag skrev julkort=)

nu ska jag njuta av min hemma kväll, imorgon har jag kund efter jobb, på ons ska jag ut med lillebror=) på tors kund igen o på fredag ska jag nog bara hänga i soffan efter jobb=)

hej då från nina o kitty<3


update: såhär fin blev min pumpa=)

*H*A*P*P*Y* *H*A*L*L*O*W*E*E*N*


21 oktober 2009

onsdag kvällar e tv kvällar. först greys anatomy och efter det true blood=) jag sitter i sängen och martin kollar fotboll i tv rummet. tur att vi har två tv apparater, annars hade det blivit en fight om vilket program vi skulle se=)

idag hade jag inne en kille som friade till sin tjej för typ 2 v sen. han valde ringarna och överraskade henne med att gå ner på knä, hon sa ja men hennes ring var för stor. han tyckte oxå att hans ring var too big. FAST vi har provat o kommit fram till att en 18 passade honom bäst. men nej han skulle oxå storleksändra till en 17.5. jag skickade ringarna och de kom tillbaka idag. killen kom o hämtade dem, o nu fick han ta i för kung o fosterland för att få ringen över knogen!!!! what to do? sa till han att gå till apoteket o köpa glidmedel, haha=)=)=) jag menar han skulle ju lyssnat på mig, jag jobbar med det...men nej, nu får han stå ut med sår på ringfingret ist=)

på lördag ska jag ha lite invigning på min salong. någon som vill ha sina naglar fixade, så kan jag göra det då=) säg bara till! är tjejdag på hälsostudion så får passa på att marknadsföra mig=)
nu är det dags för sängen, 7.30 imorgon har jag kund. jag hoppas på glitter=)

söndag 21.00 sitter jag garanterat framför tv, det är love actually på trean. en av mina favoriter<3<3<3

go natt<3<3<3


18 oktober 2009



Ida och Peter, grattis till ert underbara bröllop. Ni är så himla fina<3<3<3
Brunnby kyrka 17 oktober 2009

Det är verkligen något speciellt med att vara med vid ett bröllop. 2 människor lovar varandra evig kärlek i motgång och medgång, till döden skiljer oss åt. Ja det var väldigt vackert. Mina hjärt servetter kom till användning kan jag lova. Ida var vacker som en dag i en underbar klänning, hon strålade o lixom gnistrade. Ja en vacker dag att minnas dag helt enkelt.


16 oktober 2009

då var mitt lilla företag igång=) har redan haft 2 kunder, o har bara haft öppet sen i onsdags=) fatta så kul det är att göra fina naglar, det är härligt att se så glada kunderna blir av något som jag gör. i onsdags gjorde jag lila o silver glittriga, o idag guld o brun glittriga.

just nu är jag såå trött. glad att det är fredag o att jag är ledig imorgon. ska först o främst till kyrkan o se när ida o peter gifter sig, ska förbereda mig med vattenfast mascara och servetter i väskan. kan garanterna att det blir lite snyftigt, lyckliga tårar<3<3<3

på måndag släpps melodifestivals biljetterna=) måtte jag få tag på  en eller två=) skulle desutom väldigt gärna vilja åka o se finalen i stockholm oxå, men får se hur det blir med det. malmö först o främst.

nu ska vi äta glass med blåbär. det är martins mamma som har varit i skogen o plockat x antal liter. det är goddie med blåbär. har hört att det ska göra synen bättre, ja det hade jag sannerligen behövt.

12 oktober 2009

måndagar måndagar, ohh i dont like you. fast dagen har varit bra. men det är just det med början på något, början av veckan eller början av ett år...usch o fy!!!

dagen kunde iaf börjat med en härlig räkning då mitt hjärta låste in våra nycklar i vårt förråd igår. efter en pling till låssmeden idag var dörren uppe på 1 sekund. tänk då om man skulle betalt tex 500 spänn för att han kommer o öppnar med extranyckeln. men snäll som han var kostade det gratis=) tack tack.

tror jag ska hoppa i säng alldeles strax o läsa lite. är ledig imorgon, ska först o främst träna sen får jag se vad som händer under dagen.

kramar<3<3<3


10 oktober 2009

heja sverige, heja zlatan=)=)=) jag hoppas på 2-0 till sverige.

grattis till lillebror som fyller 21 år idag<3<3<3

trevlig kväll<3


6 oktober 2009

idag har jag spenderat många härliga timmar i mormors trädgård tillsammans med fina vera. hon springer runt runt i trädgården, ser ut som en greyhound när hon kommer rusandes i 180 knyck. grannen har en 2 årig labbe, poppe, svart o grann e han. vera tyckte nog oxå att han var snygg, hon tryckte sig under staketet o sen lekte de en bra stund, men tror nog att leka inte egentligen var det dom ville, hihi=) hade det blivit bebisar hade vi i släkten fått ta hand om varsin=) inte mig emot, hihi=) så här lugn var hon inte i många sekunder!



nu har jag precis bokat in mig o lite familj på bio, vi ska se michael jacksons film, this is it. visas tydligen endast i 2 veckor, så då får man passa på. är inget jätte fan, men han var ju helt klart king of pop. ska kolla efter om man kan boka biljetter till nya twilight filmen oxå, ska bli spännande att se fortsättningen o om min crush i edward håller i sig, hihi=) 20 nov har den premiär.

nu ska jag trolla ihop en middag, fantasin är noll men såklart ska bordet vara dukat o maten varm tills mannen i huset kommer hem. igår köpte jag en jul löpare o 2 jul tallriks underlägg från hemtex. jag längtar efter jul=) kan man lägga de på bordet redan nu???=) 

tänker på min chef o vän, ida som ska gifta sig nästa vecka=)=)=)=)=)=) lika gammal (ung=) som en själv o ska nu få bära en riktig prinsses klänning o lova the man she loves allt vad man nu lovar varandra. jag vill oxå gifta mig, vill ha en underbar klänning o en blingig ring från schalins. jepp den är redan vald, hihi=) ida o peter ska på en underbar bröllopsresa oxå, till australien...absolut inte avis, hihi=) medans vi är här hemma o sköter butiken, simmar de i stora barriär revet. kul för dem=)=)=) jag önskar dem all kärlek i världen<3<3<3

1 oktober 2009

idag invigde jag mina nya uggs, ohh så sköna. var vitt på taken i morse när jag gick upp, så det behövdes lurviga skor idag=) jobb, träning o en dusch senare sitter jag parkerad i soffan. martin måste snart gå o lägga sig...jag har nämligen bokat in en tandläkartid till honom imorgon, 7.20 på morgonen. den enda dagen som han är ledig denna veckan, hihi. så jag är inte så poppis just nu. men va kattsingen man måste gå till tandläkaren iaf en gång per år.

nu är det höst and i love it=) kallt o regnigt var dag, det enda som jag tycker är trist är att det blir mörkt så tidigt. 6 månader till, sen kommer ljuset igen, hihi! ett plus med hösten är att många bra tv program startar nu, tex greys, desperate housewifes, true blood, så har man inget annat att göra kan man ju kika på tv, iaf på vardagarna för helgernas utbud suger. en sak som gör hösten ännu lite bättre är om man har en härlig resa att se fram emot i sisådär januari, februari=) för vår del blir det thailand, först martin o jag själv i några veckor, sen kommer pappa, tobbe + flickvän och sis med sin familj. där ska vi fira pappas födelsedag. ska vi slå på stort kan vi ha ett 120 års kalas då både jag o sis fyller något med 5 nästa år= 60+35+25=120 o älskade farmor blir 85<3

imorgon är jag ledig, då ska vi göra malmö=) kram o god natt<3<3<3

RSS 2.0