30 juni 2009

vilken värme, skönt men hett. är det inte för kallt så e det för varmt. att man aldrig är nöjd=) sitter på balkongen med datan i knät, ser att det är många här i området som gör likadant, kanske inte med dator men som hänger ute i det härliga vädret. det mullrar en hel del o nu kom regnet oxå. men jag flyttar inte in=) igår satt vi ute till klockan 23.00 o imorse käkade vi frukost här, helt underbart. när solen står på så e här typ 40 grader, pust...då e man helst någon annanstanns.

annars idag så har jag varit o tränat, 155 kg i benpress, nytt personligt rekord=) efter det passade jag simeon o ivan när big sis var o klippte sig. ivan e det sötaste o simeon det busigaste=) vi gungade hemma hos tilde o melvin, sen körde vi till farmor o åt köttbullar, yummie! 

   lilla ivan<3

igår va jag och fixade i min lilla nagelstudio=) pappa var med o hjälpte till. han får följa med fler gånger, för tusan va han raggade kunder. för en man som känner alla är det lätt, jag tackar inte nej till lite hjälp med kund raggning=)=)=) i veckan har jag bokningar ons, tors o fredag=)=)=) nästa vecka börjar skolan igen, äntligen=) då har jag en bokning än så länge, men har nån till på g. gjorde på en söt tjej i söndags, så bra de blev. övning ger färdighet=) 

  
va tror ni, kan det bli bra???? hoppas hoppas!!!!

fick ny kamera av martin<3 i söndags, så i måndags fick min fina vän louise ställa upp som modell o det passade ju extra bra att hon dagen innan hade gjort en ny tatuering, så blev den oxå dokumenterad=) 
 

nej nu jäklar blixtrar o mullrar det mycket, jag känner att det är bäst att jag packar in data o katt=) ska koncentrera mig på att äta upp detta=) hej hej!
 

23 juni 2009

jag är inte sjuk, men ändå tillräckligt "sjuk" för att bli skickad till doktor. måtte jag få tid snart o inte en dag när jag går i skola eller e på semester, för då väljer jag bort farbror doktor för något mycket roligare=) man känner sig som vanligt, men just nu känns det som kroppen spelar en ett spratt. jag e iaf mer stressad nu än innan jag fick reda på min lilla åkomma. man ska inte klaga, kunde varit mycket värre...men det skakar trots allt om en lite.

nu ska jag sätta mig ner med min rosa kalender o skriva in allt skoj som händer, bla.....
*biopremiär med jessica, som jag längtar=)
*jag ska passa mina systerbarn, Simeon o Ivan nästa vecka. playground trollsjön here we come=)
*blir det nån utgång på lördag tro=) får ju passa på att umgås med louise innan hon pyser till sydafrika igen.

en rolig sak som hände med louise var på midsommarafton, hon hade precis dragit ner gallret för att räkna kassan o sånt inne på albrekts guld. precis när gallret är nere, så försvinner strömmen från center syd. det var ju ett himla oväder med regn o åska. iaf hon sitter fast inne i butiken, inget ljus, ingen telefon som funkar, bara mobilen med lite batteri. jag var hemma men det blev många samtal i att försöka få ut louise därifrån. hennes mamma ringde mig, hon ringde polis. efter många om o men kom hon ut, efter 3 timmar instängd. nu skrattar vi åt det hela. hon e go louise=)

 
anette o louise, in action i ullared, vårt paradis=)


21 juni 2009

nu är snart 3 dagars ledighet slut. det har varit några sköna dagar med midsommarafton, en väldigt slapp lördag o en lite mer aktiv söndag=) martin e i göteborg o kollar AC/DC, jag sitter hemma i soffan, ensam förutom lilla hårbollen, det är tråkigt att vara hemma själv, jag e så van vid att hjärtat är här. om ett tag ska han iväg igen i 10 dagar, my god, ensam i 10 dagar, fy hundan va tradit!!!! han ska gå utbildning för att bli personlig tränare o det är klart han ska göra det. men lite ego får man väl vara=)

nu ska jag hoppa i myskläderna, dra in täcke o kudde i soffan, poppa popcorn sen ska jag kolla på kendras nya serie. kendra är en av tjejerna i girls of the playboy mansion. det programet gillar jag=) o martin gillar det inte, haha...konstigt egentligen, halvnakna tjejer i tid o otid, borde vara hans bästa tv show=)=)=)

ha en härlig kväll, kramar<3<3<3

17 juni 2009

igår hade jag mina första kunder=) liliana o malou. o jag vågar inte skriva hur lång tid det tog att göra deras naglar, för då vill ingen komma till mig o bli fixad=) ja ja, jag e noga, och har bara gått utbildning en vecka o det blev rätt bra. för 150 kr kan Du oxå få sommarfina naglar på Salong Nina=) så ring o boka tid!!!



GLAD MIDSOMMAR!!!


12 juni 2009

aldrig förr har en vecka gått så fort som denna, och allt tack vare mina dagar hos Professionails. jag ville inte lämna skolan idag för fy hundan va skoj vi har. det är underbart att lära sig något nytt och man får se resultat direkt. har fått 2 fina komplimanger idag av lärarna som värmde mitt hjärta=) visste ju sen innan att jag har pyssel i blodet, så det här med naglar ligger inte långt borta=) våra första dagar övade vi på Ulla platshand och idag gjorde jag naturella utan tippar på Maria. nu har vi ledigt nån vecka o då ska jag öva, öva, öva. så e de någon som vill ha tjusiga naglar till ett billigt pris, hör av er till mig=)=)=)



hade gärna haft helgen ledig, men nu e de Hallbergs guld som gäller för hela slanten. ska bli kul att komma tillbaka efter en veckas ledighet därifrån. iom dåligt väder blir det kanske full rulle i affären, jag hoppas iaf på det=) imorgon kväll är det myslördag för vår del här hemma och det ska bli lovely=) vi ska mumsa på kladdkaksmuffins, tror jag ska köpa lite lösgodis oxå...det förtjänar jag efter min höjning i benpress, från 140 kg till 150 kg, yeay=)


då var det snart midsommar=) e de fint väder vill jag picnica på en vit strand med filt och en massa god mat. ännu en gång denna sommar ska jag be till väder gudarna, hihi=)

8 juni 2009

ohh vilken bra dag. första dagen på skolan o timmarna bara försvann. men det är ju bra, för då har man ju roligt! idag har vi fått lära oss manikyr o spamanikyr. 4 tjejer är vi och vi fick öva på varandra. himla roligt! cant wait til tomorrow=)

var inte hemma förrräns 6, o nu sitter jag i soffan en stund, ska snart börja med middag, kycklingfile blir det idag, mums!

nu ska jag leta upp kitty, helt tyst i lgh, då hittar hon nog på något bus, mjau!


detta är den goaste lilla kille som finns=)=)=) vill bara pussa hans runda kinder, hihi=)

7 juni 2009

7 juni o var fan e sommaren? förra söndagen var det medelhavsvärme o jag gick i klänning. idag har jag haft 2 linnen, en kofta, halsduk o fleecetröja o jag frös som en hund, blä för tradit väder. fast tråkigt väder idag, har det varit en skoj dag, vi var iväg med martins jobb o fiskade vid en liten sjö. tusan va de e skoj att fiska, inget napp blev de, fast fiskarna hoppade upp o ner i vattnet för att reta oss, titta vi e här, men ni kan inte fånga oss, grrr!  

nina in action=)

igår kväll var mamma o anders här, anders har nollat i veckan så vi bjöd dem på en god middag. sen drack vi cider, irish coffee o pysslade resten av kvällen=)  kan knappast bli bättre, hihi=) gjorde dukningen med finposlinet, alltid skoj att duka fint!

 
min nya tavla som jag har målat, inte lika bra som den första. men fin nog för att hängas upp på väggen=)

nästa projekt är att måla magnet o skoltavelfärg på en liten vägg här hemma, det kommer nog bli himla bra=)
nu ska jag gå o förbereda inför morgondagen, första dan på utbildningen för att bli nagelteknolog=) lite nervös är jag, men det kommer gå bra=) wish me good luck!!! tack o hej=)

5 juni 2009

ännu en bra dag på jobbet avslutad, nu ska jag inte dit förräns nästa lördag, lite trist för nu har vi mycket att göra o det är alltid skoj=) men förhoppningsvis ska nagelutbildningen bli himla bra den med, vill bara sätta igång nu=)

finaste anette var inne på jobbet o snackade med oss, så nu är en ev träff bokad. förhoppningsvis vill louise oxå följa med, ska fråga så fort hon kommer hem från sydafrika den 16 juni=) isf ska ett gäng käcka töser åka till björkaloge lördagen då larz kristerz e där, då jäklar ska danseskorna fram, haha=) den 11 juli kommer de dit o arvingarna kommer 19 september, bud på att åka då oxå. sist jag såg dem så slutade det med ett idolkort med deras autografer som fick sitta på kylen ett bra tag=)

härligt med en ledig helg framför sig nu=) det firar jag med en god cider, skål=)=)=)

1 juni 09

jag gillar listor, hittade denna hos en pysselblogg jag läser=)

SKOR: mina "jesus" sandaler med nitar från deichman
SNEAKERS:
vad är sneakers...gympadojor? har några stycken, från reebok
JEANS: mest svarta brallor på jobb o allt utom svart när jag e ledig
T-SHIRT:
använder bara t-shirt när jag tränar
UNDERKLÄDER: bekväma, helst mormors trosor=)
VÄSKA: just nu, haha, har jag en rosa från gucci, kostade 10 euro i spanien, äkta kopia alltså=)
PLÅNBOK:
bytar efter humör o säsong, just nu en rosa o vit hello kitty.
SOLGLASÖGON:
nä de gick sönder i lördags, annars har jag ett par clip on som man kan fälla upp, ur fula, men funkar=)
KLOCKA:
växlar mellan hello kitty från jet set o en bjäse stor från samma märke
SMYCKEN: alltid örhängen, typ små glitter diamanter, alltid en ring på förlovningsfingret=) o ibland halsband
TV: oh yes, greys anatomy, hem till gården, dh, mfl
MOBILTELEFON:
en lila sony ericsson
MP3:
en svart ipod
DATOR: ja de e ju klart, bärbart e de bästa!
SMINK: en massa olika
ANSIKTSKRÄM:
någon utan parfym från apoteket
DEODERANT:
en från adidas, den har orange kork=)
TANDKRÄM:
colgate kanske
SCHAMPO/BALSAM: herbal eccenses, eller hur det nu stavas
TVÅL: family fresh typ=)
PARFYM:
DKNY be delicious
MINERALVATTEN:
SodaStream
VIN: nä fy hundan, dammvatten all over again
DRINK: hmm, redbull vodka kanske
BRÖD:
något gott från söderviddinge bagarn
MAT:
mkt lax, kyckling o vildnasse=) osså en massa sallad till det, mums!
GLASS:
vaniljglass med blåbär över
GODIS:
ja tack, fy vad jag blev sugen nu=)
SÄNG:
sängram ikea, madrass jysk o e världens skönaste.
LAKAN:
vita
FRISÖRSALONG:
det varierar.
DAGSTIDNING: skanskan.se o aftonbladet


på måndag börjar jag en utbildning, är så glad att jag äntligen tagit tag i det o anmält mig. ska bli såååå skoj, man har ju bara ett liv, varför inte satsa lite på sig själv=) jag hoppas jag få se nån av er som kunder åt mig i framtiden, hihi=)=)=)

dags för kvällstvätten, snart tid att hoppa i säng, imorgon fm e de träning som gäller o förhoppningsvis blir det fint väder hela dagen så man kan vara ute o njuta, jag e ledig imorgon så ska be en bön till vädergudarna=)
 

1 juni 2009

första juni, herre gud va tiden går...nu e de ju sommar, eller iaf en sommarmånad, hihi. vad för väder det blir det vet man ju aldrig. men igår var det en underbar dag, sol o sommarvärme, hoppas att det fortsätter. spenderade många härliga timmar i mormors trädgård tillsammans med mami o mormor o katten tekla=) firade mors dag med jordgubbstårta o saft, mums! på kvällen satt jag ute på vår balkong med typ världens bästa bok=) Mitt nya jag av Sophie Kinsella, oh va hon skriver bra böcker.

snart dags att besälla fler pocket böcker från nätet till semestern. detta året ska jag ha med mig sju böcker hade jag tänkt, 2 lata veckor på stranden, då plöjs många böcker igenom kan ni tro=) o då ska vi inte tala om hur många böcker som behövs till 3,5 veckors semester i thailand som vi bokade för en stund sen=) fast då ska jag nog inte läsa så mycket utan mest ligga o guppa i det blå=) eller som på rhodos, få hela havet i huvudet=)


RSS 2.0